Jelszóigénylés

Hazai pályán zárja az alapszakaszt a felnőtt női csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 5., szerda
Szombaton közvetlenül a Mikulás Kupa után szurkolhatunk nekik.

16 órától a DSZC-EÖTVÖS DSE-t fogadja Tátrai Sándor csapata a Lila iskolában. 

A tabella második helyén álló EÖTVÖS DSE nyolc mérkőzést játszott le eddig és csak egy vereséget szenvedtek, a Békéscsabai RSE ellen. A mieinknek ennél hullámzóbb teljesíménye hozhat még meglepetéseket, hiszen pont az élen álló BRSE kapott ki tőlünk Szegeden, így a bravúr most is benne lehet a lányokban. A 2018-as év utolsó felnőtt női mérkőzésére tehát nagy szurkolás és buzdítás kell, hogy az újévbe sikerélménnyel lépjünk be és igazi lendületet kapjon Fürdök Nóra csapata. A debreceniek ellen tehát mindenki segítségére szükség lesz, mutassuk meg nekik, hogy mekkora hangulatot is tud varázsolni a szegedi közönség!

A mérkőzés érdekessége, hogy a szezonban először vezeti mérkőzésünket női bíró páros.  

   Nagy Mína várakozásai a szombati nappal kapcsolatban: 

Az év utolsó felnőtt női mérkőzése vár rátok szombaton. Hogyan készültök rá, másabb-e mint az eddigi meccsek tudván, hogy ezzel zárjátok az évet?
A meccsre a szokásos módon készülünk, jelentős változtatásokat nem csinált Sanyi az edzéstervben az erősítések rendszerességét kivéve. Ha nem olyan edzésről van szó ahol Miri ott van, akkor erősítünk többet.

Debrecen csapata a második helyen áll, csak a BRSE-től kaptak ki, akiket viszont ti megvertetek. Szerinted sikerülhet most is a bravúr?
Szerintem ennek a barvúrnak a megvalósításához szükséges lesz mindenkinek a maximális teljesítményére, különben az esélyünk elég kicsik a javításra.

Hamarosan itt lesznek az ünnepek, sőt a Mikulás ma este érkezik. Hogyan készülsz rájuk? Az ajándékokat már megvetted?
Az ötleteim megvannak, és ezek alapján szeretnék ajándékokat elkészíteni, beszerezni. Eddig nem volt olyan év amikor a Mikulás vagy a Karácsony eljövetele ne okozott volna hatalmas lelkesedést

nálam, úgyhogy nagyon várom már.

Csapaton belül is meg szoktátok lepni egymást?
A csapaton belül is egy jól bevált szokás, hogy mindenki nevét cetlikre írjuk, majd mindenki húz egyet és annak a személynek kell ajándékcsomagot összeállítania. Ezt a szokást ebben az évben is tartjuk, szóval ezekre is készülünk. Persze úgy, hogy mások nem tudják meg, hogy kit húztunk.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com