Jelszóigénylés

Hétfőn startol a Napközis Tábor!

Megosztás:
Megjelent: 2019. június 28., péntek
4 korosztályból érkeznek a gyerekek.

Július 1-5. között a Lila iskola tornaterme újra a szegedi röpisektől lesz hangos, hiszen a szezon utolsó eseménye következik, a Napközis Tábor.

73 játékos jelentkezett, köztük a gyermek korosztályos fiúk és lányok mellett mini, szupermini és előkészítős gyerekek is részt vesznek az 5 napos táborban. Az edzők mindenki számára ismerősök lesznek, de félni nem kell, a szigorúság most nem lesz jellemző senkire sem!
A résztvevők számára a gyülekező minden nap 7:45-től lesz. A délelőtti labdás foglalkozások és edzések 10 órától 12:30 fognak tartani. Ezt követően egy laktató ebéd és egy kis pihenő vár a játékosokra. 14:30-tól újból a mozgásé lesz a főszerep egészen a nap zárásáig, 16 óráig.
Hogy a nyári hőséget könnyebben viseljék a táborozók, kedden a délelőtti órákat a Sziksósfürdő Strand és Kempig területén töltik hűsöléssel, strandröplabdával, fürdőzéssel. Csütörtökön pedig szintén a délelőtti órákban a Squash Club várja tárt karokkal a gyerekeket, ahol olyan sportolási lehetőségeik lesznek mint a pingpongozás, tollaslabda, strandröplabda vagy strandolás a medencében. 


Sátorra, bunkerre most nem lesz szükség! A tábor minden nap 16 órakor zárja kapuit.

A táborról fényképes és videós beszámolóval jelentkezünk Facebook és Instagram oldalunkon!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com