SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. augusztus 20.
István

Jelszóigénylés

Hosszú pihenő után újra a pályán női felnőtt csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 7., szerda
Utazós hétvége vár rájuk az NB II hetedik fordulójában.

Tátrai Sándor csapatának következő mérkőzése november 11-én, vasárnap, Jászberényben a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskolában kerül megrendezésre.


Legutóbbi mérkőzését október 27-én játszották a Szegedi RSE lányai a DVTK ellen. Azt az összecsapást magabiztosan, 0:3-as szettaránnyal nyerték meg a Tisza parti lányok, így győzelemmel vágtak bele a pihenésbe és a hosszúhétvégébe.  
Hétvégi ellenfelük jelenleg az ötödik helyen áll három győzelemmel és egy vereséggel. A Jászberényt követi a Kispest, Röpke és a Szegedi RSE. 

Kovács-Fiskus Fannival, a csapat szélütőjével hangolódtunk a hétvégére:

Hogyan telt a hosszú hétvége?
A hosszú hétvégét otthon Békéscsabán töltöttem, nagyon pihentető volt kicsit kikapcsolódni két hosszú hét után és a családommal lenni.
Kicsivel több mint két hetetek volt pihenni, mikor kezdtétek az edzéseket? Mennyire zavart meg titeket, hogy nem meccseltetek ennyi ideig?
Szünet közben sem állt meg a röplabda Szegeden, voltak edzéseink, főleg délelőtt, mivel a fiatalabbaknak nem volt iskola. Mindenki többet tudott beleadni ebbe a ket hétbe mint eddig, mivel csak a röplabdára kellett koncentrálnunk. Jó a hangulat az edzéseken, egyre jobban sikerül összekovácsolódni a csapatnak.

A Jászberény 3 győzelem és 1 vereséggel a középmezőnyben van. Milyen mérkőzésre számítasz ellenük?
A Jászberénynek egy nagyon jó NB1-es csapata van, ezért nyilván jó az NB2 csapat is. Nem ismerem a játékosokat, hogy kivel fogunk játszani, de az eredményei alapján úgy gondolom, hogy az eddigi legjobb formánkra lesz szükségünk a hétvégén, úgyhogy ezen is leszünk. Szerintem egy szoros meccsre számíthatunk, arra is készülünk. A legutóbbi meccsünk a Miskolc ellen bizakodásra ad okot, emiatt nagyon várom az újabb meccset.

Testnevelés-földrajz szakos hallgató vagy ahol elengedhetetlen a mozgás tanóra keretein belül is.
Mennyire fárasztó számodra az egyetemmel párhuzamosan a röplabda is?
Milyen terveid vannak a jövőben?

Nehéz megtalálni az egyensúlyt az iskola és a röplabda között, de mivel kiskorom óta ez a két dolog között ingázok, már szinte megszoktam. Szeretem, hogy rendszer van az életemben, bár most az egyetemre a sok katalógusos órák miatt nagyobb hangsúlyt fektetek, emiatt is nehezen tudom megoldani, hogy minden edzésen ott legyek. A csapat és a vezetőség is szerencsére nagyon megértő és segítőkész. A jövőben testnevelő- földrajz szakos tanárként szeretnék elhelyezkedni gimnáziumban. Ebben az évben kezdek igazán belekóstolni, hogy mivel is jár ez a szak. Sok gyakorló tanításunk van már most is, amit nagyon élvezek, remélem ez a lelkesedésem a jövőben is megfog maradni.

A mérkőzésről fényképes beszámolóval és azonnali eredményekkel jelentkezünk egyesületünk Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. augusztus 15., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2019. augusztus 1., csütörtök
Hír
2019. július 31., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com