SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Hosszú pihenő után újra a pályán női felnőtt csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 7., szerda
Utazós hétvége vár rájuk az NB II hetedik fordulójában.

Tátrai Sándor csapatának következő mérkőzése november 11-én, vasárnap, Jászberényben a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskolában kerül megrendezésre.


Legutóbbi mérkőzését október 27-én játszották a Szegedi RSE lányai a DVTK ellen. Azt az összecsapást magabiztosan, 0:3-as szettaránnyal nyerték meg a Tisza parti lányok, így győzelemmel vágtak bele a pihenésbe és a hosszúhétvégébe.  
Hétvégi ellenfelük jelenleg az ötödik helyen áll három győzelemmel és egy vereséggel. A Jászberényt követi a Kispest, Röpke és a Szegedi RSE. 

Kovács-Fiskus Fannival, a csapat szélütőjével hangolódtunk a hétvégére:

Hogyan telt a hosszú hétvége?
A hosszú hétvégét otthon Békéscsabán töltöttem, nagyon pihentető volt kicsit kikapcsolódni két hosszú hét után és a családommal lenni.
Kicsivel több mint két hetetek volt pihenni, mikor kezdtétek az edzéseket? Mennyire zavart meg titeket, hogy nem meccseltetek ennyi ideig?
Szünet közben sem állt meg a röplabda Szegeden, voltak edzéseink, főleg délelőtt, mivel a fiatalabbaknak nem volt iskola. Mindenki többet tudott beleadni ebbe a ket hétbe mint eddig, mivel csak a röplabdára kellett koncentrálnunk. Jó a hangulat az edzéseken, egyre jobban sikerül összekovácsolódni a csapatnak.

A Jászberény 3 győzelem és 1 vereséggel a középmezőnyben van. Milyen mérkőzésre számítasz ellenük?
A Jászberénynek egy nagyon jó NB1-es csapata van, ezért nyilván jó az NB2 csapat is. Nem ismerem a játékosokat, hogy kivel fogunk játszani, de az eredményei alapján úgy gondolom, hogy az eddigi legjobb formánkra lesz szükségünk a hétvégén, úgyhogy ezen is leszünk. Szerintem egy szoros meccsre számíthatunk, arra is készülünk. A legutóbbi meccsünk a Miskolc ellen bizakodásra ad okot, emiatt nagyon várom az újabb meccset.

Testnevelés-földrajz szakos hallgató vagy ahol elengedhetetlen a mozgás tanóra keretein belül is.
Mennyire fárasztó számodra az egyetemmel párhuzamosan a röplabda is?
Milyen terveid vannak a jövőben?

Nehéz megtalálni az egyensúlyt az iskola és a röplabda között, de mivel kiskorom óta ez a két dolog között ingázok, már szinte megszoktam. Szeretem, hogy rendszer van az életemben, bár most az egyetemre a sok katalógusos órák miatt nagyobb hangsúlyt fektetek, emiatt is nehezen tudom megoldani, hogy minden edzésen ott legyek. A csapat és a vezetőség is szerencsére nagyon megértő és segítőkész. A jövőben testnevelő- földrajz szakos tanárként szeretnék elhelyezkedni gimnáziumban. Ebben az évben kezdek igazán belekóstolni, hogy mivel is jár ez a szak. Sok gyakorló tanításunk van már most is, amit nagyon élvezek, remélem ez a lelkesedésem a jövőben is megfog maradni.

A mérkőzésről fényképes beszámolóval és azonnali eredményekkel jelentkezünk egyesületünk Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com