Jelszóigénylés

Ifjúsági és felnőtt csapatunk is versenybe száll a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2017. november 9., csütörtök
Az OIB torna Kalocsán, az női NBII-es forduló a Hattyas soron kerül megrendezésre.

November 11-12-i hétvégén ismét sűrű program vár a Szegedi RSE játékosaira és szakmai stábjára, hiszen a négy korosztályt is érintő Markovics Emlékverseny mellett az ifjúsági és felnőtt csapatainkra is mérkőzés vár a két nap alatt.

Az Országos Ifjúsági Bajnokság alapszakaszának 2. fordulóját szombaton Kalocsán rendezik meg a Kertvárosi Iskolában. Strezeneczki Gyula játékosai az első fordulóban a Békéscsabai RSE ellen elszenvedett vereség mellett két magabiztos győzelmet is aratottak a Kispest SE és a Kalocsai SE ellen, így a csapat célja egyértelműen minimum ezt a teljesítményt fenntartani, sőt felülmúlni a most következő tornán.

Részletes OIB program és eredmények itt!

Tovább folytatódik a női felnőtt NBII-es bajnokság is, ezúttal bár nem hazai pályán, de Szegeden, az SZTE Sportközpont Labdás Tornatermében játszanak Kádár Grétáék. Csapatunk hét fordulót követően jelenleg a 4. helyet foglalja el a szoros tabellán, soron következő ellenfelünk az 5. helyen álló tatai TAC-SZESE lesz. A csapat célja túllendülni az előző fordulóban elszenvedett vereségen, és jó hangulatú lelkes játékkal tovább gyűjteni a győzelmek számát.

Részletes NBII program és eredmények itt!

Hajrá Szegedi RSE!!!

A hétvégén megrendezésre kerülő Markovics Emlékversenyről ide kattintva olvashat!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com