Jelszóigénylés

Ilyen egy igazi csapattárs

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 26., csütörtök
Ezt a 90 másodpercet minden sportolónak látnia kell.

Amikor programajánló cikksorozatunk első részében jeleztük, hogy filmek mellett videókat is szeretnénk majd mutatni, az alábbi felvétel miatt történt. Szerepel majd még persze más YouTube-videó is a cikkekben, de erre a 90 másodperces felvételre mondjuk azt, hogy minden sportolónak látnia kell.

Nem egy meccsjelentről van szó, hanem egy tavalyi NBA-mérkőzés utáni nyilatkozatról. Történt ugyanis, hogy a Utah Jazz fiatal tehetsége, Donovan Mitchell elhibázott egy sorsdöntő dobást. Ezután állt a kamerák elé csapattársa, Kyle Korver, aki az öltözőben minden újságírót magához hívott, mert fontos dolgot akart elmondani. (A nyilatkozatot magyar nyelven feliratozta Tőrös Balázs).

Nem az a lényeg, hogy az öltözőben a sajtó előtt megvédte ifjú csapattársát, hanem hogy milyen szavakkal, milyen alázattal, milyen emberséggel tette ezt.

Az SZRSE sok fiatal tehetséget nevel ki, és lehetőséget is ad nekik a felnőttek között, akár az élvonalban is, és persze arra is büszkék lehetünk, hogy rutinos NB I-es és NB II-es játékosaink igazi vezérek, akár mentorok is a pályán, és azon kívül is. A fiatalokat mindig biztatják, dicsérik, motiválják, és védelmezik is, ha kell. Ennek a hozzáállásnak egyik legszebb példája az alábbi videó.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. január 16., szombat
Hír
2021. január 15., péntek
Hír
Hír
2021. január 12., kedd
Hír
2021. január 7., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com