Jelszóigénylés

“Ilyen közösségben öröm dolgozni!”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 14., csütörtök
Hegedűs Tamás elnökhelyettes szívből végzi a munkáját.

Cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. A nyolcadik részben Hegedűs Tamás elnökhelyettes mutatkozik be.Volt NB II-es röplabdázó, majd játékvezető, jegyzőkönyvvezető és edző is, és egyesületünk megalakulása után néhány hónappal hozzánk is csatlakozott. Akkoriban még tréner volt, az évek során több korosztályos csapatot irányított, illetve a női felnőtt együttest is, emellett versenyeket is szervezett. Mivel a röplabda minden területén otthon van és mindig is aktívan részt vett az egyesület alakításában, az elnökség tagnak kérte fel.

– A szavazásoknál kellett még egy ember, hogy páratlanul legyünk, de ennél fontosabb lehetett a megbízásomnál, hogy egyfelé húzunk az elnökségi tagokkal, mindig is hasonló meglátásaink voltak a klub jövőjéről és teendőiről – kezdte a beszélgetést Hegedűs Tamás. – Az SZRSE-családban mindenki rengeteget tesz a fejlődésért, nincs rivalizálás, mindenki megkapja a kellő támogatást, egy ilyen közösségben öröm dolgozni, nem is érezzük munkának – véli a szakember.


Főállásban a DIGI rádióüzemeltető csoportvezetője, valamint három gyermek édesapja, így inkább a háttérben dolgozik egyesületünkért.

– Természetes, hogy ennyi teendő mellett is dolgozom a klubért, hiszen a kezdetektől szívből csináljuk ezt. Gyakorlatilag hobbiként indult a dolog, de szépen kinőttük magunkat. Az elnökségi döntések kialakításakor, pályázatoknál, edzői és egyéb szakmai kérdésekben veszek részt a megbeszéléseken – nyilatkozott feladatköréről Hegedűs Tamás.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2020. november 28., szombat
Hír
2020. november 26., csütörtök
Hír
2020. november 26., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2020. november 22., vasárnap
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com