Jelszóigénylés

Ismét szponzorunk a Hunnect!

Megosztás:
Megjelent: 2021. augusztus 28., szombat
Már lassan egy évtizede partnerünk a Sojnóczky Sándor vezette fordítócég.

A Szegedi Röplabda Sportegyesületet már lassan egy évtizede szponzorálja a Hunnect Kft., egy kis időre viszont szüneteltette az együttműködést – a lehető legnemesebb szándékkal. A fordítással foglalkozó cég úgy érezte: minden támogatásra szánt összeget a koronavírus-járvány elleni küzdelemre szeretné fordítani.A cég ügyvezető tulajdonosa, Sojnóczky Sándor nyáron biztosított minket további támogatásáról, így az egészségügyre fókuszáló hónapok után folytatódik a gyümölcsöző együttműködés. Szívből köszönjük ezt, hiszen a sikeres vállalkozás kiemelkedő hozzájárulása is biztosabbá teszi az alapot, amelyre 16 éve építkezünk!

– Az egészségügyi dolgozók hálásak voltak a segítségért, és továbbra is támogatjuk őket, de most már az SZRSE szponzorációjához is visszatérhettünk – nyilatkozta Sojnóczky Sándor. – A vezetőség ebben az időszakban is fantasztikus és tudatos munkát végzett a háttérben. Természetesen figyelemmel követtem az eredményeket is, nagyon szurkoltam például a hatos döntőbe jutó lányoknak és az NB I-ben és NB II-ben vitézkedő felnőtt csapatoknak is. A rövid szünet után nagy örömmel folytatjuk az SZRSE szponzorálását – mesélte az ügyvezető.

Sojnóczky Sándor a lányain keresztül ismerkedett meg a röplabda világával, korábban idősebb gyermeke, Anna is ezt a sportágat űzte, most pedig Sára játszik az SZRSE-ben.

– Sára nagyon szereti a röplabdát, imádja az edzéseket, a meccseket és a közösséget, öröm ezt látni apaként. Az U17-es keret tagja, de az U19-es csapatban is játszani fog, ezért különösen örültem, amikor kiderült, hogy az idősebbek között Milodanovics Andrea lesz az edzője. Régóta ismerem, kiváló szakembernek tartom, komoly erősítést jelent. Ő és Jan De Brandt közösen nagy sikereket érhet el Szegeden – véli Sojnóczky Sándor.

A Hunnect első embere a beszélgetés végén hozzátette: az SZRSE dicséretes hozzáállást tanúsított a koronavírus-járvány legnehezebb időszakaiban, megítélése szerint a klub remek szervezői munkával kezelte a pandémia miatt kialakuló nehézségeket. – A delta variáns miatt az ősz sem tűnik könnyűnek, de a vezetőség már bizonyított, jó kezekben van a klub – jegyezte meg.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com