Jelszóigénylés

Ismét szponzorunk a Hunnect!

Megosztás:
Megjelent: 2021. augusztus 28., szombat
Már lassan egy évtizede partnerünk a Sojnóczky Sándor vezette fordítócég.

A Szegedi Röplabda Sportegyesületet már lassan egy évtizede szponzorálja a Hunnect Kft., egy kis időre viszont szüneteltette az együttműködést – a lehető legnemesebb szándékkal. A fordítással foglalkozó cég úgy érezte: minden támogatásra szánt összeget a koronavírus-járvány elleni küzdelemre szeretné fordítani.A cég ügyvezető tulajdonosa, Sojnóczky Sándor nyáron biztosított minket további támogatásáról, így az egészségügyre fókuszáló hónapok után folytatódik a gyümölcsöző együttműködés. Szívből köszönjük ezt, hiszen a sikeres vállalkozás kiemelkedő hozzájárulása is biztosabbá teszi az alapot, amelyre 16 éve építkezünk!

– Az egészségügyi dolgozók hálásak voltak a segítségért, és továbbra is támogatjuk őket, de most már az SZRSE szponzorációjához is visszatérhettünk – nyilatkozta Sojnóczky Sándor. – A vezetőség ebben az időszakban is fantasztikus és tudatos munkát végzett a háttérben. Természetesen figyelemmel követtem az eredményeket is, nagyon szurkoltam például a hatos döntőbe jutó lányoknak és az NB I-ben és NB II-ben vitézkedő felnőtt csapatoknak is. A rövid szünet után nagy örömmel folytatjuk az SZRSE szponzorálását – mesélte az ügyvezető.

Sojnóczky Sándor a lányain keresztül ismerkedett meg a röplabda világával, korábban idősebb gyermeke, Anna is ezt a sportágat űzte, most pedig Sára játszik az SZRSE-ben.

– Sára nagyon szereti a röplabdát, imádja az edzéseket, a meccseket és a közösséget, öröm ezt látni apaként. Az U17-es keret tagja, de az U19-es csapatban is játszani fog, ezért különösen örültem, amikor kiderült, hogy az idősebbek között Milodanovics Andrea lesz az edzője. Régóta ismerem, kiváló szakembernek tartom, komoly erősítést jelent. Ő és Jan De Brandt közösen nagy sikereket érhet el Szegeden – véli Sojnóczky Sándor.

A Hunnect első embere a beszélgetés végén hozzátette: az SZRSE dicséretes hozzáállást tanúsított a koronavírus-járvány legnehezebb időszakaiban, megítélése szerint a klub remek szervezői munkával kezelte a pandémia miatt kialakuló nehézségeket. – A delta variáns miatt az ősz sem tűnik könnyűnek, de a vezetőség már bizonyított, jó kezekben van a klub – jegyezte meg.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com