Jelszóigénylés

“Itt azzal foglalkozom, amivel mindig is szerettem volna”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 5., kedd
Cikksorozatunk negyedik részében Tóth Gerda technikai vezető mutatkozik be.

Új cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. A negyedik részben Tóth Gerda mutatkozik be, aki nem csak edzőként dolgozik nálunk, technikai vezetőként az irodai munkában is aktív szerepet vállal.Gerda tavaly januárban került a stábhoz, fő feladataként a szponzorokkal tartja a kapcsolatot, illetve a TAO-támogatások és elszámolások ügyeit is intézi. Szerződéseket ír, és az edzők kreditpontjaira is figyel, hogy minden rendben legyen a szakemberek licenceivel. Edzőként a leány szupermini és mini “B” együttes másodedzője, illetve felnőtt amatőr csapatunkat irányítja.

– Utóbbi csapat az érkezésemmel került az egyesülethez, korábban az SZTE EHÖK SE színeiben szerepeltünk. A terembérlések kapcsán kerültünk kapcsolatba a klubbal, így gyakorlatilag a Lila iskolának köszönhetem a munkámat – jegyezte meg.

16 éves kora óta amatőr szinten űzi a röplabdát, és az utóbbi esztendőkben egyre több időt szentelt kedvenc sportágára, így nagyon örült a lehetőségnek.


– Szerencsésnek érzem magam, hiszen itt azzal foglalkozom, amivel mindig is szerettem volna. A röplabda sokszor elsőbbséget élvezett az életemben, így boldog vagyok, hogy az SZRSE-családhoz csatlakozhattam. Vácon nőttem fel, de ott sajnos nem volt kultúrája a röplabdának, a sportág iránti szeretetem így akkor mélyülhetett el igazán, amikor 2010-ben az egyetemi tanulmányok miatt Szegedre költöztem – mesélte Tóth Gerda, majd hozzátette: már nagyon hiányoznak neki az edzések és a gyerekek, így reméli, mihamarabb újra láthatja a tanítványokat.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2020. november 28., szombat
Hír
2020. november 26., csütörtök
Hír
2020. november 26., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2020. november 22., vasárnap
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com