Jelszóigénylés

“Itt mindenki számíthat a másikra”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 7., csütörtök
Nagymihály Nóri szerint az SZRSE szülői közösségének támogatása felbecsülhetetlen.

Cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. Az ötödik részben Nagymihály Nóri mutatkozik be, aki technikai vezetőként dolgozik nálunk.Nóri 2017-ben csatlakozott hozzánk, testvérén keresztül, hiszen ügyvezető-elnökhelyettesünk, Dávid Tibor a bátyja. Tavasszal még “külsős” munkatársként segített a tagdíjak kapcsán, majd a főiskola szociális képzésének elvégzése után egyre több feladatok kapott, ma már teljes állásban dolgozik nálunk. Nem csak az irodában lehet vele találkozni, az edzéseken a szülőkkel személyesen is tartja a kapcsolatot.

– Bármilyen kéréssel fordulhatnak hozzám a játékosok és a szülők, akiktől kapott támogatás úgy gondolom felbecsülhetetlen az egyesület számára. Az edzések alatt felszerelést is lehet igényelni nálam, illetve előkészítem az edzők számára a jelenléti íveket, amiket a későbbiekben digitalizálok – mondta Nagymihály Nóri, aki sokféle feladatot lát el: az új jelentkezők csoportokba sorolása és tájékoztatása, a hétvégi utazások megszervezése és dokumentálása, a sportorvosi vizsgálatok koordinálása, és az adatbázisok kezelése is hozzá tartozik, illetve hagyományos hollókői edzőtáborunkat is szervezi.


Egyesületünk Nóri első munkahelye, így természetesen izgult, mielőtt hozzánk került.

– Nem kellett volna, hiszen az első pillanattól nagyon befogadó volt a társaság, a játékosokkal is jó kapcsolat alakult ki, rögtön éreztem, hogy itt mindenki számíthat a másikra. Laikus vagyok a sportágban, de látom mennyire lelkesek és mennyit fejlődnek a játékosok, ez is motiváló tényező. Olyan emberek vesznek körbe a klubnál, akiktől nem csak szakmailag, emberileg is sokat lehet tanulni, ezért is hálás vagyok a lehetőségért – hangsúlyozta Nóri, majd elmondta: a járvány miatt csak átalakult a munkavégzés, most is bőven akad feladat, de a személyes találkozások már nagyon hiányoznak neki.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2020. november 28., szombat
Hír
2020. november 26., csütörtök
Hír
2020. november 26., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2020. november 22., vasárnap
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com