SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 19.
Gyárfás

Jelszóigénylés

Izzasztó hétvége vár Fülöp Norbertékre

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 12., szerda
Férfi csapatunk mérkőzésével zárjuk egyesületünk 2018-as évét.

Szombaton és vasárnap is hazai pályán találkozunk velük a férfi NB II-es Bajnokság, Középcsoport alapszakaszában!

Nem akármilyen hétvége elé néz a felnőtt férfi csapatunk, ugyanis kevesebb mint 24 óra alatt két tétmérkőzést is kell játszania hazai pályán, a Lila iskolában. 
Első körben szombaton, 19 órakor kezdődő MAFC-BME csapatával küzdenek meg a pontokért. A mérkőzést a 9. forduló napjára jegyzik, ugyanis a Markovics Kupa idejére kitűzött időpontot pótolják be az alakulatok. Idén még nem találkoztunk velük, viszont azt tudjuk, hogy nem szabad félvállról venni őket, hiszen a tabellán közvetlen mögöttünk helyezkednek el, a negyedik helyen.

Sok pihenőre nem lesz lehetőség, másnap, 16 órási kezdéssel az a DSE Röplabda Akadémia U21 érkezik hozzánk, akik ellen első vereségünket szenvedtük el a szezon elején. 5 szettig tartó, izzasztó párbajra került akkor sor és most is ilyenre számítunk a fiúktól. A csapat szinte teljes létszámmal harcba fog állni és bízunk benne, hogy a szurkolóinkon sem fog múlni a győzelem!

Fülöp Norbertet, csapatkapitányunkat kérdeztük az év utolsó mérkőzéseivel kapcsolatban.


A múltheti vereség hogyan érintette a csapatot? Mennyire sikerült túllépni a történteken és a következő kihívásokra koncentrálni?
Úgy gondolom, hogy minden vereségből lehet tanulni, ahogy a múlthétvégiből is. Természetesen le kell vonni a tanulságokat (melyet meg is tettünk), de nincs idő szomorkodni, hétvégén két fontos meccs vár ránk. A hazai meccsek mindig nagy erőt adnak a csapatnak, szeretnénk most is a legjobbat kihozni magunkból.
Van-e különösebb változás az edzésmunkában úgy, hogy most két mérkőzést is fogtok játszani?
Az edzőnek is nagy kihívás egy ilyen hétvége előtti edzéstervet úgy összeállítani, hogy a két mérkőzésre mindenki a lehető legjobb formában legyen. Az erősítő és a technikai jellegű feladatok megfelelő aránya ilyen esetben kulcskérdés lehet.
Szinte teljes csapattal fel tudtok majd állni a MAFC és a Dunaújváros ellen is. Mennyire lesz küzdelmes a két csapat ellen játszani? Milyen meccsre számítasz?
Szoros és küzdős meccsekre számítok, oda kell tennünk magunkat, hogy nyerni tudjunk. Fontos, hogy nagy kedvvel és önbizalommal induljon a hétvége számunkra, amire a MAFC elleni szombati összecsapás megfelelő alapot adhat. A legfontosabb és mindenki által leginkább várt esemény természetesen a vasárnapi Dunaújváros elleni visszavágó lesz. Végre revansot vehetünk! 
Nem lesz sok pihenő a két meccs között. Szerinted mennyire fogja ez befolyásolni a csapat teljesítményét?
Tényleg sűrű lesz a hétvége, bízom benne, hogy bírni fogjuk az iramot. Szerintem mellettünk szól, hogy teljes lesz a keret és mindenki jó formában van, így bárki is fog csereként beállni újult, friss erővel fogja támogatni a csapatot és az is kétségtelen, hogy nagy figyelem hárul most a fiatal játékosainkra is.
Csapatkapitányként mennyire érzed a felelősséget a csapat szereplésével kapcsolatban?
Mint csapatkapitányként és mint feladóként is teljes mértékben. Bízom a csapatban, úgy gondolom jó meccseket fogunk játszani és nyerni fogunk! 
Mit üzensz a szurkolóinknak?
Nagyon számítunk rájuk, hiszen a hazai pálya és a lelkes nézők mindig óriási lendületet adnak nekünk. Aki csak teheti, jöjjön el és buzdítson minket!
Hajrá Szeged! Hajrá SZRSE!

A mérkőzésekről fényképes és videós beszámolókkal jelentkezünk az egyesületünk Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Képgaléria
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com