SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Izzasztó hétvége vár Fülöp Norbertékre

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 12., szerda
Férfi csapatunk mérkőzésével zárjuk egyesületünk 2018-as évét.

Szombaton és vasárnap is hazai pályán találkozunk velük a férfi NB II-es Bajnokság, Középcsoport alapszakaszában!

Nem akármilyen hétvége elé néz a felnőtt férfi csapatunk, ugyanis kevesebb mint 24 óra alatt két tétmérkőzést is kell játszania hazai pályán, a Lila iskolában. 
Első körben szombaton, 19 órakor kezdődő MAFC-BME csapatával küzdenek meg a pontokért. A mérkőzést a 9. forduló napjára jegyzik, ugyanis a Markovics Kupa idejére kitűzött időpontot pótolják be az alakulatok. Idén még nem találkoztunk velük, viszont azt tudjuk, hogy nem szabad félvállról venni őket, hiszen a tabellán közvetlen mögöttünk helyezkednek el, a negyedik helyen.

Sok pihenőre nem lesz lehetőség, másnap, 16 órási kezdéssel az a DSE Röplabda Akadémia U21 érkezik hozzánk, akik ellen első vereségünket szenvedtük el a szezon elején. 5 szettig tartó, izzasztó párbajra került akkor sor és most is ilyenre számítunk a fiúktól. A csapat szinte teljes létszámmal harcba fog állni és bízunk benne, hogy a szurkolóinkon sem fog múlni a győzelem!

Fülöp Norbertet, csapatkapitányunkat kérdeztük az év utolsó mérkőzéseivel kapcsolatban.


A múltheti vereség hogyan érintette a csapatot? Mennyire sikerült túllépni a történteken és a következő kihívásokra koncentrálni?
Úgy gondolom, hogy minden vereségből lehet tanulni, ahogy a múlthétvégiből is. Természetesen le kell vonni a tanulságokat (melyet meg is tettünk), de nincs idő szomorkodni, hétvégén két fontos meccs vár ránk. A hazai meccsek mindig nagy erőt adnak a csapatnak, szeretnénk most is a legjobbat kihozni magunkból.
Van-e különösebb változás az edzésmunkában úgy, hogy most két mérkőzést is fogtok játszani?
Az edzőnek is nagy kihívás egy ilyen hétvége előtti edzéstervet úgy összeállítani, hogy a két mérkőzésre mindenki a lehető legjobb formában legyen. Az erősítő és a technikai jellegű feladatok megfelelő aránya ilyen esetben kulcskérdés lehet.
Szinte teljes csapattal fel tudtok majd állni a MAFC és a Dunaújváros ellen is. Mennyire lesz küzdelmes a két csapat ellen játszani? Milyen meccsre számítasz?
Szoros és küzdős meccsekre számítok, oda kell tennünk magunkat, hogy nyerni tudjunk. Fontos, hogy nagy kedvvel és önbizalommal induljon a hétvége számunkra, amire a MAFC elleni szombati összecsapás megfelelő alapot adhat. A legfontosabb és mindenki által leginkább várt esemény természetesen a vasárnapi Dunaújváros elleni visszavágó lesz. Végre revansot vehetünk! 
Nem lesz sok pihenő a két meccs között. Szerinted mennyire fogja ez befolyásolni a csapat teljesítményét?
Tényleg sűrű lesz a hétvége, bízom benne, hogy bírni fogjuk az iramot. Szerintem mellettünk szól, hogy teljes lesz a keret és mindenki jó formában van, így bárki is fog csereként beállni újult, friss erővel fogja támogatni a csapatot és az is kétségtelen, hogy nagy figyelem hárul most a fiatal játékosainkra is.
Csapatkapitányként mennyire érzed a felelősséget a csapat szereplésével kapcsolatban?
Mint csapatkapitányként és mint feladóként is teljes mértékben. Bízom a csapatban, úgy gondolom jó meccseket fogunk játszani és nyerni fogunk! 
Mit üzensz a szurkolóinknak?
Nagyon számítunk rájuk, hiszen a hazai pálya és a lelkes nézők mindig óriási lendületet adnak nekünk. Aki csak teheti, jöjjön el és buzdítson minket!
Hajrá Szeged! Hajrá SZRSE!

A mérkőzésekről fényképes és videós beszámolókkal jelentkezünk az egyesületünk Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com