Jelszóigénylés

Jan De Brandt rendkívül hasznos távmunkát végez

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 12., csütörtök
Most az egészség a legfontosabb – véli szakmai igazgatónk, akit szabadidejéről is kérdeztünk.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület új szakmai igazgatója, Jan De Brandt október elején egészsége és családja érdekében hazautazott. A Lila iskola tornacsarnokának bezárásával teendői is átalakultak, amelyeket otthonról is végezhet, így Belgiumból tesz meg mindent, hogy szakmailag fejlessze az SZRSE munkáját. Interjúnkból kiderül, hogy a korábban a magyar női röplabda-válogatottat is irányító tréner nem tétlenkedik, de szabadidejéről is nyilatkozott, illetve arról, mikor térhet vissza.– Otthonról hogyan tud segíteni egyesületünknek?

– Kidolgoztam egy szakmai irányvonalat minden csoport számára, ezek a tanácsok nemcsak a csapatmunka, de az egyéni képzés során is segítik az edzők munkáját. A témában egy fantasztikus, angol nyelvű könyvem is van, ez rendkívül fontos szakirodalom, így Váradi Zoltán segít a fordításban, hogy mindenki megkapja ezt a hasznos tudásanyagot. Mostanában ehhez gyűjtök fotókat, hogy illusztrálni is tudjuk a gyakorlatokat. Emellett tervezem a videokonferenciás megbeszéléseket, ilyen módon is szeretném tartani a kapcsolatot az edzői stábbal, a távozásom óta felmerült kérdéseket is így a legkönnyebb megbeszélni.

– Milyen érzés otthonról dolgozni?

– Nagyon hiányzik a személyes kapcsolattartás, a részvétel az edzéseken. Sokkal hatékonyabb lenne a helyszínen dolgozni, de az egészségem és a családom érdekében meg kellett hozni ezt a döntést, így most meg kell bírkóznom a távmunka nehézségeivel.

– Tévézni szokott? Milyen sportközvetítéseket néz?

– Követem a két legerősebb röplabda bajnokságot, az olasz és a török ligát. Rengeteget lehet tanulni a világ legjobb játékosainak megoldásaiból. A versenykerékpározás az egyetlen sportág, amit még követek a röplabda mellett a tévében. Belgiumnak most újra remek bringásai vannak, így a Tour de France, a Giro d'Italia és a Vuelta óriási élményt nyújtanak, főként a hegyi szakaszok. Tisztelem azokat, akik bírják ezt a hihetetlen terhelést.

– Mikor térhet vissza Szegedre? Nekünk már nagyon hiányzik a jelenléte!

– Sajnos ezt most nem lehet pontosan megmondani. A második hullám végén, ha már újra lehet menni a Lila iskolába, akkor lehet értelme a visszatérésemnek, addig nem. Szívből remélem, hogy erre mihamarabb sor kerülhet. Nekem is nagyon hiányoznak a szegedi kollégák és játékosok! Még mielőtt eljöttem Szegedről, meghosszabbítottuk a szerződésemet 2022-ig, így biztos vagyok benne, hogy még sok közös munka vár ránk a napfény városában, izgatottan várom. Most az egészség a legfontosabb, mindenki vigyázzon magára, remélem, hogy jól van az SZRSE-család!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
2020. november 22., vasárnap
Hír
2020. november 20., péntek
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com