SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 19.
Gyárfás

Jelszóigénylés

Kacajoktól volt hangos a 2018-as Mikulás Kupa

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 8., szombat
Családias hangulatban telt a félnapos torna.

December 8-án szombaton került megrendezésre a 2018-as Mikulás Kupa rekord résztvevővel.

Az idei év különleges volt, ugyanis a szülők is nagy szerepet vállaltak a tornán, de nem csak szurkolóként, hanem aktív játékosként is. Nem is akárhogy. A torna abszolút győztese egy csupa szülőkből álló csapat lett. A legkisebb előkészítős korosztály egyen Mikulás sapkában jelent meg. A sok pici manó ügyesen kergette a lufikat és a labdákat a szélső pályán. Mellettük a kicsivel nagyobbak, a Kezdő csoport tagjai egyéni bajnokságot játszottak. A hosszában felhúzott hálónál egyenként küzdöttek meg egymással nem csak a labdaügyességben, de a kő-papír-olló játékban is.
Hogy ne hagyjuk el a szélső pályákat, a szupermini kategória is izgalmas mérkőzéseket hozott. Magos-Dóra Annamária tanítványai ügyes labdamenetekkel küzdöttek meg egymás ellen.
A legnagyobb harcok viszont a középső pályán mentek. A szülőkből, testvérekből és elképesztő ügyességű nagypapákból álló csapatok mérték össze tudásukat a gyermekeikkel. Külön szituációk kerkedtek egy-egy Apa-Fia, Apa/Anya-Lánya elleni mérkőzésen. Ráadásul a pálya szélén álló család többi tagjának feladták a leckét, hogy mely csapat is kapja a több buzdítást. 
Az idén nem csak játékosaink legfiatalabbjai (Kezdő, Szupermini, Mini) szerepeltek a Mikulás Kupán, hanem olyan csoportoknak, illetve játékosoknak is versenylehetőséget biztosítottunk, akiknek sajnos év közben nincs, vagy csak nagyon kevés lehetőségük van pályára lépni.
Ilyen csoportunk például a Gyerek B és a Sedülő B.
Az eseményről pedig a Mikulás sem maradhatott el. Segítőivel, a krampuszokkal és rénszarvasokkal ajándékokat osztottak ki a résztvevő játékosok között, ezzel megköszönve a részvételüket.

Mini és Szülői csapatok helyezéseik:

1. Manó (Mészáros Dezső, Pádár Zoltán, Szalai Ágnes,
Kovács Zsófia, Eszik Imre, Kalmár Daniella)   

 

2. Rénszarvasok (Mikle-Baráth Milán, Tápai Bendegúz, Eszik Sára, Mészáros Petra) 3. Sportszelet (Takács Dániel, Lázár Balázs, Hartai-Rácz Gaia, Gigacz Maja, Kóti-Kiss Noémi)
 
4. Nem tudom (Lázár Lilla, Pető Réka, Paszt Lilla) 5. Mester (Ács Zsófia, Tiszaváry Nóra, Cseszkó Nikolett, Gulyás Lili) 6. Miki (Makhult Zoltán, Fritzné Katalin, Otta Andrea, Elousta Abdulmontaleb)
 
7. Krampuszok (Magos-Dóra Lili, Magos Gábor, Mészárosné Beáta, Hadár Éva, Varga Sándor, Paronai Ildikó)
 
8. Mézeskalácsok (Blin Yasmine, Szabó Emma, Munkácsi Márta, Kocsispéter Réka) 9. Bajnokok (Szepesi Máté, Fitor Patrik, Magos-Dóra Villő, Kalmár Léda, Meleg Blanka)
10. Sztár (Elousta Dzsáfár, Pintér Gergely, Deák Angelina, Pádár Panna) 11. Rudolf (Árva Regina, Fitor Zoltán, Mikle-Baráth Miklós, Árva Zsolt, Németh-Szabados Klára, Szabados István)
 
12. Mikulányok (Duics Dóra, Kasztner Zsófia, Varga Szonja, Rácz-Komlósi Glória, Mihály Annamária)

Kezdő csoport helyezések:

1. helyen Kiszely Tamara 2. helyen Papp Rókus 3. helyen Szabó Patrick

4. hely: Kovács Flóra

5. hely: Gyarmati Gergely

6. hely: Tóth Berta
7. hely: Benák-Tömöri Flóra 8. hely: Berkes Enikő 9. hely: Szorcsik Miklós
10. hely: Faragó Luca 11. hely: Papp Nikolett Lili 12. hely: Falat Szonja
13. hely: Gábor Blanka 14: hely: Pék Kitti 15. hely: Fekete Zsófia
16. hely: Meszlényi Alíz


Szuperminis helyezések:

1. hely: Krampuszok (Kondacs Réka, Pádár Réka, Németh-Szabados Jázmin)

2. hely: Tigrismikulások (Makhult Levente, Draskóczy Ede, Verebes Máté)  
 

3. hely: Mikulások (Kozma Míra, Gazdik Lilla, Kocsis Dorka)  
 
4. hely: Csoki Miki (Mészáros Nóra, Gigacz Réka, Németh-Szabados Abigél, Fritz Eszter) 5. hely: Csokirénszarvasok (Bozó Anna, Petrovics Dóra, Meszlényi Sára)
 
6. hely: Rudolf (Varga Kincső, Eszik Janka, Komáromi Zsófi)

  
Huszta Blanka főszervező, edző: 
"Az idén karácsonyfát is állítottunk az ünnepi hangulat megteremtéséhez, melyet játékosaink saját készítésű díszeikkel is dekoráltak. Csatlakoztunk a Baptista Szeretetszolgálat által már évek óta sokak által ismert adományozási kezdeményezéséhez. A versenyen résztvevő családok cipősdobozokban rakták a fa alá adományaikat, ezeket majd egyesületünk továbbítja egy gyűjtőpontra. Ezen a napon reményeim szerint mindenki nagyon jól érezte magát, és már készülünk is a következő hasonló hazai tornára, a Farsangi Kupára. Ott is Mindenkit szeretettel várunk!" 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Képgaléria
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com