SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Kezdetét veszi a leány és fiú Országos Mini Kupa

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 27., péntek
Szuperminiseink és fiú miniseink mellett serdülő csapatunk is versenyez a hétvégén.

Április 28-tól megkezdődnek a végső döntők a szupermini és mini korosztályos röplabdások számára. Előbb szombaton a mini fiúk Tápiószentmártonba utaznak, ezt követően vasárnap és hétfőn a leány szuperminisek küzdelmei zajlanak Szegeden két helyszínen, majd kedden a fiú szuperminisek versenyével zárul a maratoni hétvége. Mindemellett vasárnap még leány serdülőink is felkészülési versenyen szerpelnek.

A Szegedi RSE egy kiemelt kategóriába nevezett csapattal szerepel a Tápiószentmártonban rendezendő fiú Országos Mini Kupán, melyen az Országos Mini Bajnokság Döntőjébe jutott csapatok nem szerepelhetnek. A lebonyolítást tekintve a két ötcsapatos csoportban körmérkőzések után az első két helyezett jut be a legjobb négybe, majd keresztjátékot követően játszanak helyosztó mérkőzéseket. A csoportjukban 3. és 4. helyen végzők az előzővel megegyező szisztémában döntik el a 5-8. helyezések sorsát, míg a két utolsó a 9-10. helyért küzdhet meg egymással. Játékosaink sorrendben a Delta RSE, a Sümeg, a Dág KSE és a KESI 2 csapataival küzdenek meg a csoportban. Lelkes és hangulatos játékot várnak edzőink a szegedi fiúktól, mely akár a legjobb csapatok közé is vezetheti a gárdát. A tornán a kiemelt párharcok mellett alap kategóriában 12 csapattal zajlanak majd a párharcok.

Április 29-én és 30-án Szegeden rendezik meg az Országos Mini Kupa leány szupermini korosztály versenyét.
A kiemelt kategória mérkőzéseit a József Attila Általános Iskolában 4 pályán játsza le a 18 nevezett csapat, az alap kategória 24 csapatos küzdelmeit az Etelka sori Sportcsarnokban 6 pályán rendezik. Egyesületünk az előbbiben egy, utóbbiban két csapattal méretteti meg magát. Mindkét kategóriában háromcsapatos csoportokat alakítottak ki, a csoportmérkőzések eredményétől függően a felső- vagy az alsóházban folytatódnak a küzdelmek. A torna hétfő délután ér véget közös eredményhirdetéssel a József Attila Általános Iskolában. Csapataink sokat készültek a megmérettetésre, ha az edzéseken mutatott szervezett játékot kiélezett helyzetben is be tudjuk mutatni, akkor megnehezíthetjük ellenfeleink dolgát.

A leányok kétnapos küzdelmével még nem ér véget a maratoni hétvége, hiszen május 1-jén a fiú szupermini csapatok az Etelka sori Sportcsarnokban küzdenek meg legjobb helyezésekért. A Szegedi RSE egy csapattal szerepel a 8 csapatos kiemelt kategóriában, míg a 11 csapatos alap kategóriába ezúttal nem neveztünk. A két négyes kiemelt csoportból az első két helyezett az 1-4., a harmadik és negyedik helyezett az 5-8. helyért játszik keresztjátékot, majd helyosztó mérkőzést. A mieink célja egyértelműen a legjobb 4-be kerülés a tornán.

Az Országos Mini Kupán versenyző játékosaink mellett leány serdülőink is versenyen szerepelnek a hétvégén, ők április 29-én felkészülési tornára utaznak Békéscsabára. A mieink délelőtt és délután játszanak edzőmérkőzést a Békéscsabai RSE döntőbe jutott serdülő csapatával. A párharcok hasznosak lehetnek mindkét fél számára, hiszen lehetőség nyílik a taktikai elemek éles körülmények közötti bevetése és begyakorlása az Országos Serdülő Bajnokság utolsó fordulója előtt.

Hajrá Szegedi RSE!!!

Kapcsolódó dokumentumok

CímKözzétéveFájl mérete
OMK 2018 - fiú mini - lebonyolítás2018. április 27.181.86 KB
OMK 2018 - leány szupermini ALAP - lebonyolítás2018. április 27.196.85 KB
OMK 2018 - leány szupermini KIEMELT - lebonyolítás2018. április 27.185.08 KB
OMK 2018 - fiú szupermini - lebonyolítás2018. április 27.185.08 KB
Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. február 16., szombat
Hír
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2019. február 13., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com