SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Twitter oldala
SZRSE Facebook oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. október 17.
Hedvig

Jelszóigénylés

Kezdetét veszi a leány és fiú Országos Mini Kupa

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 27., péntek
Szuperminiseink és fiú miniseink mellett serdülő csapatunk is versenyez a hétvégén.

Április 28-tól megkezdődnek a végső döntők a szupermini és mini korosztályos röplabdások számára. Előbb szombaton a mini fiúk Tápiószentmártonba utaznak, ezt követően vasárnap és hétfőn a leány szuperminisek küzdelmei zajlanak Szegeden két helyszínen, majd kedden a fiú szuperminisek versenyével zárul a maratoni hétvége. Mindemellett vasárnap még leány serdülőink is felkészülési versenyen szerpelnek.

A Szegedi RSE egy kiemelt kategóriába nevezett csapattal szerepel a Tápiószentmártonban rendezendő fiú Országos Mini Kupán, melyen az Országos Mini Bajnokság Döntőjébe jutott csapatok nem szerepelhetnek. A lebonyolítást tekintve a két ötcsapatos csoportban körmérkőzések után az első két helyezett jut be a legjobb négybe, majd keresztjátékot követően játszanak helyosztó mérkőzéseket. A csoportjukban 3. és 4. helyen végzők az előzővel megegyező szisztémában döntik el a 5-8. helyezések sorsát, míg a két utolsó a 9-10. helyért küzdhet meg egymással. Játékosaink sorrendben a Delta RSE, a Sümeg, a Dág KSE és a KESI 2 csapataival küzdenek meg a csoportban. Lelkes és hangulatos játékot várnak edzőink a szegedi fiúktól, mely akár a legjobb csapatok közé is vezetheti a gárdát. A tornán a kiemelt párharcok mellett alap kategóriában 12 csapattal zajlanak majd a párharcok.

Április 29-én és 30-án Szegeden rendezik meg az Országos Mini Kupa leány szupermini korosztály versenyét.
A kiemelt kategória mérkőzéseit a József Attila Általános Iskolában 4 pályán játsza le a 18 nevezett csapat, az alap kategória 24 csapatos küzdelmeit az Etelka sori Sportcsarnokban 6 pályán rendezik. Egyesületünk az előbbiben egy, utóbbiban két csapattal méretteti meg magát. Mindkét kategóriában háromcsapatos csoportokat alakítottak ki, a csoportmérkőzések eredményétől függően a felső- vagy az alsóházban folytatódnak a küzdelmek. A torna hétfő délután ér véget közös eredményhirdetéssel a József Attila Általános Iskolában. Csapataink sokat készültek a megmérettetésre, ha az edzéseken mutatott szervezett játékot kiélezett helyzetben is be tudjuk mutatni, akkor megnehezíthetjük ellenfeleink dolgát.

A leányok kétnapos küzdelmével még nem ér véget a maratoni hétvége, hiszen május 1-jén a fiú szupermini csapatok az Etelka sori Sportcsarnokban küzdenek meg legjobb helyezésekért. A Szegedi RSE egy csapattal szerepel a 8 csapatos kiemelt kategóriában, míg a 11 csapatos alap kategóriába ezúttal nem neveztünk. A két négyes kiemelt csoportból az első két helyezett az 1-4., a harmadik és negyedik helyezett az 5-8. helyért játszik keresztjátékot, majd helyosztó mérkőzést. A mieink célja egyértelműen a legjobb 4-be kerülés a tornán.

Az Országos Mini Kupán versenyző játékosaink mellett leány serdülőink is versenyen szerepelnek a hétvégén, ők április 29-én felkészülési tornára utaznak Békéscsabára. A mieink délelőtt és délután játszanak edzőmérkőzést a Békéscsabai RSE döntőbe jutott serdülő csapatával. A párharcok hasznosak lehetnek mindkét fél számára, hiszen lehetőség nyílik a taktikai elemek éles körülmények közötti bevetése és begyakorlása az Országos Serdülő Bajnokság utolsó fordulója előtt.

Hajrá Szegedi RSE!!!

Kapcsolódó dokumentumok

CímKözzétéveFájl mérete
OMK 2018 - fiú mini - lebonyolítás2018. április 27.181.86 KB
OMK 2018 - leány szupermini ALAP - lebonyolítás2018. április 27.196.85 KB
OMK 2018 - leány szupermini KIEMELT - lebonyolítás2018. április 27.185.08 KB
OMK 2018 - fiú szupermini - lebonyolítás2018. április 27.185.08 KB
Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2018. október 14., vasárnap
Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2018. október 11., csütörtök
Hír

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com