Jelszóigénylés

Küzdelmes meccsen fájó vereség a DEAC-tól

Megosztás:
Megjelent: 2019. március 8., péntek
Ötszettes vereség a női NBII-ben.

Hullámvölggyel, de bizakodó játékkal szenvedett vereséget a Szegedi RSE felnőtt női csapata, az NBII Női bajnokság rájátszásában.

Az első szett nagyon kiegyenlített játékot hozott, és a végjátékig szinte felváltva estek a pontok. Ekkor Nagy Mína taktikus szerváival előnybe került a Szegedi RSE, és megnyerték a játszmát. A második játékrész Fürdök Lilla ászaival indult, de (0:8)-ról is lassan felzárkózott a debreceni csapat, és (18:18) után fordítani is tudott, egyenlítve ezzel. A harmadik etapot a vendég csapat kezdte jobban, és végig stabil játékkal kihasználták a pár hibát vető szegediek pontatlanságait. A negyedik játékrészben ismét bekezdtek Fürdök Nóráék, és hiba nélküli játékban, igazi örömjátékkal múlták felül ellenfelüket, így jöhetett a döntő játszma. Ekkor ismét fordult a játék képe, a hazaiak talán túlságosan is akarták a győzelmet, és ismét a DEAC került előnybe. Nem adta fel a Szeged sem, és nagyot küzdve (11:9)-re zárkóztak, de a végét a rutinosabb csapat bírta jobban, így a Debrecen örülhetett a győzelemnek.

NBII Női Bajnokság Keleti csoport rájátszás
Szegedi RSE - DEAC
2:3 (25:21)(21:25)(16:25)(25:10)(11:15)
Szegedi RSE: Nagy, Fürdök L., Hűse, Kertai, Farkas, Németh. Csere: Andó (libero), Sipka (libero), Dr. Fürdök N., Dr. Szalenko-Tőkés, Hámori, Ádám.
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Bondor Tamás

Tátrai Sándor, vezetőedző értékelése:


Dr. Fürdök Nóra értékelése a mérkőzés után:

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

 

 

 

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com