Jelszóigénylés

Létezik túl kedves edző? Igen, és neki csak drukkolni lehet

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 15., kedd
Ted Lasso a sport emberi és humoros oldalával szolgál fontos tanulságokkal.

Programajánló cikkeink kapcsán egyre több tipp érkezik a stábtagok, a játékosok és a szurkolók felől, ilyen mai ajánlatunk is: az Apple saját gyártású sorozata, a Ted Lasso. Az alaptörténet egyszerű és szokatlan: egy másodosztályú amerikaifutball-csapat edzőjét nevezik ki a labdarúgás legnépszerűbb bajnokságában, a Premier League-ben szereplő klub trénerének. Vagyis egy olyan sportág csúcsára kerül, amelynek a szabályairól fogalma sincs.

“Én edzősködni szeretek. A sikert nem győzelmekben és vereségekben mérem, hanem abban, hogy a játékosok a legjobbat nyújtsák a pályán, és azon kívül is. Ez nem mindig könnyű, de felnőni sem az, ha nem hisz senki az emberben” – dióhéjban így fogalmazta meg filozófiáját Ted Lasso, aki mindenkivel kedves, független a másik ember beosztásától és személyiségétől. Mindenkiben meglátja a jót, és mindenkivel tud bánni.

– Rendkívül vicces a sorozat, tele szerethető karakterekkel – kezdte személyes ajánlását rendezvényszervezőnk, Pamuk-Huszta Blanka. – A nővérem Angliában él, így számomra külön érdekes az amerikai és angliai életérzés különbsége, de ha nincs tapasztalatunk a szigetországról, akkor is kiváló kikapcsolódás. Egy kis társadalomkritika is megbújik a sorozatban, de a legfontosabb része az, hogy milyen egy jó edzői személyiség. Persze a pozitív tulajdonságok el vannak túlozva, ez a humor forrása, de pont ezért világít rá remekül arra, hogy miként kell kezelni játékosokat és stábtagokat, hogyan kell megtalálni mindenkivel a közös hangot, hogyan kell csapattá kovácsolni egy társaságot. Egyszerre motiváló és szórakoztató a Ted Lasso – jegyezte meg Pamuk-Huszta Blanka.

Az ajánlás hatására mi is belenéztünk, és tapasztaltuk: észre sem veszi az ember, és máris megnézett négy részt. Kiváló kikapcsolódás a járvány nyomasztó időszakában, de megjegyezzük: akad benne káromkodás is, így gyerekeknek csak szülői felügyelettel ajánljuk.

A Ted Lasso előzetese:

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. január 16., szombat
Hír
2021. január 15., péntek
Hír
Hír
2021. január 12., kedd
Hír
2021. január 7., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com