SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Levizsgáztak a leendő jegyzőkönyvvezetőink

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 3., hétfő
Izgatottan várjuk az eredményeket!

Vasárnap a serdülő leány és a PTE-PEAC NB II-es férfi mérkőzésen is a pálya mellett sorakozva ültek a jövő jegyzőkönyvvezetői.

Nemcsak a gyakorlatban mutatták meg eddigi tudásukat a résztvevők, hanem a szélső pályán berendezett alkalmi tanteremben az elméleti írásbeli vizsgára is sor került vasárnap a Lila iskola tornatermében. 
Pontban 14 órakor Bátkai-Katona Ágnes és Nagy Kornél kiosztotta a vizsgalapokat, izgulás csak 1-2 szorgos diákon látszódott, edzőink és játékosaink többnyire felkészülten és nyugodtan vágtak neki a feladatlapok kitöltésének. 
Míg a középső pályán a felnőtt csapat játékosai már melegítették a hidegtől átfagyott izmaikat, addig a függöny túloldalán az agytekervények és a tollak kattogásától volt hangos a térfél. 

A gyakorlati jegyzőkönyvvezetői vizsgát a Szegedi RSE - PTE-PEAC mérkőzésen vihették véghez a résztvevők, ahol bár súlyosabb szabálytalanságokat nem tudtak gyakorolni több szetten át, így is volt dolguk a vizsgázónak. A második szettben a szegediek páros cserét kértek, ám az egyik játékosunk figyelmetlenségére a saját táblájával a kezében állt a pálya szélére. Adott volt hát az alkalom, és hogy a vizsgázó jegyzőkönyvvezetőinknek se legyen olyan könnyű dolga, a neves Hóbor Béla játékvezető úr sárga lapot osztott ki a csapat számára játékkésleltetésért, ami kisebb zavart okozott az amúgy nyugodt állóvízbe.

Hogy ki mennyire törte a fejét a vizsgalapok fölött, megtudhatjuk kapcsolódó képgalériánkból!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. február 16., szombat
Hír
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2019. február 13., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com