SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. december 13.
Luca, Otília

Jelszóigénylés

Levizsgáztak a leendő jegyzőkönyvvezetőink

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 3., hétfő
Izgatottan várjuk az eredményeket!

Vasárnap a serdülő leány és a PTE-PEAC NB II-es férfi mérkőzésen is a pálya mellett sorakozva ültek a jövő jegyzőkönyvvezetői.

Nemcsak a gyakorlatban mutatták meg eddigi tudásukat a résztvevők, hanem a szélső pályán berendezett alkalmi tanteremben az elméleti írásbeli vizsgára is sor került vasárnap a Lila iskola tornatermében. 
Pontban 14 órakor Bátkai-Katona Ágnes és Nagy Kornél kiosztotta a vizsgalapokat, izgulás csak 1-2 szorgos diákon látszódott, edzőink és játékosaink többnyire felkészülten és nyugodtan vágtak neki a feladatlapok kitöltésének. 
Míg a középső pályán a felnőtt csapat játékosai már melegítették a hidegtől átfagyott izmaikat, addig a függöny túloldalán az agytekervények és a tollak kattogásától volt hangos a térfél. 

A gyakorlati jegyzőkönyvvezetői vizsgát a Szegedi RSE - PTE-PEAC mérkőzésen vihették véghez a résztvevők, ahol bár súlyosabb szabálytalanságokat nem tudtak gyakorolni több szetten át, így is volt dolguk a vizsgázónak. A második szettben a szegediek páros cserét kértek, ám az egyik játékosunk figyelmetlenségére a saját táblájával a kezében állt a pálya szélére. Adott volt hát az alkalom, és hogy a vizsgázó jegyzőkönyvvezetőinknek se legyen olyan könnyű dolga, a neves Hóbor Béla játékvezető úr sárga lapot osztott ki a csapat számára játékkésleltetésért, ami kisebb zavart okozott az amúgy nyugodt állóvízbe.

Hogy ki mennyire törte a fejét a vizsgalapok fölött, megtudhatjuk kapcsolódó képgalériánkból!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
Képgaléria
2018. december 10., hétfő
Képgaléria
Hír
Hír
2018. december 6., csütörtök

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com