SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Lezárul a férfi NBII alapszakasza

Megosztás:
Megjelent: 2019. február 6., szerda
A MAFC-BME otthonába utazik csapatunk vasárnap.

Az utolsó, 18. forduló következik az NBII Férfi Bajnokság Középcsoportjában, ahol a MAFC-BME lesz az ellenfelünk.

4/4, eddig ez a mérlegünk a 2019-es évben. Már csak egy mérkőzés van hátra a rájátszásig, ami azt jelenti, hogy csoportunkban már biztos a helyünk a képzeletbeli dobogón. 
A MAFC-BME ellen emlékezetes mérkőzést játszottunk, hiszen erre az alkalomra egy tiszteletbeli csapattársa volt Bodnár Lajoséknak, Arany János személyében. Az ünneplés mellett a győzelem sem maradhatott el, 3:2-es szettarányú sikert arattunk akkor. Hasonló bravúros győzeremre készül a csapat most hétvégén is. De, hogy miként is készültek fel és milyen várakozásaik vannak a mérkőzéssel és a folytatással kapcsolatban, megtudhatjuk Csányi Dánieltől és Farkas Baráti Attilától. 

Csányi Dániel:
Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik. Hogyan tudnád összegezni az eddigi szerepléseteket?
Sok mérkőzés van a hátunk mögött, elégedett vagyok a csapat eddigi teljesítményével, hiszen a tabella második helyén állunk jelenleg. Voltak gyengébb mérkőzéseink, ahol hullámzóan játszottunk, de mellette azért voltak extra eredményeink is. Gondolok itt a Dunaferr és a Pénzügyőr elleni bravúros győzelmekre, ahol szépen összeállt a csapat, ha tudnánk azt a stabil játékot hozni a jövőben, amit azokon a meccseken nyújtottunk, akkor úgy gondolom sok szép eredményt érhetünk még el.
Melyik mérkőzés volt a legemlékezetesebb számodra?
Legemlékezetesebb mérkőzések számomra a Dunaferr elleni idegenbeli és hazai összecsapásunk, igaz Dunaújvárosban 2:0-ról kaptunk ki, de hatalmasat játszott a csapat. A hazai meccsünkön a várakozásoknak megfelelően ismét nagy küzdelem árán sikerült kiizzadnunk a győzelmet, ami komoly fegyvertény, ugyanis a Dunaferrnek csak ez az egy veresége van a bajnokságban.
Milyen várakozásokkal tekintesz a hétvégi meccsre? Meglehet zsinórban az 7. győzelem?
A MAFC-BME ellen szeretnénk folytatni ezt a győzelmi sorozatot, ami nem lesz egyszerű, mert itthon csak 5 szettben tudtunk nyeri ellenük, de úgy gondolom, hogy ha stabilabbá tudjuk tenni a védekezésünket és blokkban is jobban megtudnánk őket tartani, akkor szerintem nem lesz gond.
Körvonalazódik a jövő. Te számolgattál már a csoporthelyezést és a későbbieket illetően? Mi a legfőbb cél?
A hétvégi mérkőzést, ha megnyernénk, akkor valószínű hogy a második helyen zárnánk az alapszakaszt, a felnőtt csapatokat tekintve pedig az elsőn. Egyik fő célunk, hogy tovább folytassuk ezt a jó szériát, amivel esélyünk nyílik felkerülni az első osztályba.

Farkas Baráti Attila
Az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező játékos vagy a csapatban. Hogy érzed, mennyire sikerült összecsiszolódni a fiatalokkal?
A szezonnak azzal az elképzeléssel vágtunk neki, hogy a fiatalok is egyre nagyobb szerepet kapnak. Nézeteim szerintem beintegrálásuk nagyon jól sikerült, felnőttek a feladathoz és teljesen jól összecsiszolódott a csapat.
Hogyan tudnád értékelni a csapat szezonbeli eddigi szereplését, tekintve hétvégén lezárul az alapszakasz?
A szezon közepén hullámvölgybe kerültünk, amin át tudtunk lépni és úgy érzem az utóbbi időben egyre jobb formába kerültünk, ami így a rájátszásra fordulva mindenképpen biztató és szerencsésnek mondható.
Van-e olyan momentum, szett, mérkőzés, ami igazán megragadt az emlékezetedben a szezon folyamán?
Igen van. A hazai Röpke elleni meccs szerintem egy emlékezetes és példaértékű összecsapás volt. Igazi összekovácsolódott csapat képét mutattuk, jó játékkal nyerünk!
Milyen várakozásokkal tekintesz a hétvégi meccsre? Meglehet zsinórban az 7. győzelem?
Nyerni fogunk!
Körvonalazódik a jövő. Számolgattál már a csoporthelyezést és a későbbieket illetően? Mi a legfőbb cél?
Nem számolgattam  helyezéseket, pontokat. Titkon szerintem mindenkinek célja az NBII megnyerése, amit ha folytatjuk a munkát, reális elvárásnak tartok.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com