Jelszóigénylés

Magabiztos győzelem Pécsett!

Megosztás:
Megjelent: 2018. szeptember 29., szombat
Ahogyan azt Strezeneczki Gyula hétközben megjósolta, nem okozott komoly fejtörést a Szegedi RSE NB II-ben szereplő férfi csapatának a Pécs legyőzése.

Kiss Gábor, a Szegedi RSE saját nevelésű játékosa több éves kihagyást követően újra pályára lépett a csapatban. Már az első szett magabiztos játékot és komoly előnyt hozott, így a nyitàny közepétől jöhettek a fiatalok.

Második szettben is a fiataloké volt a főszerep, ami mellett sok formációt is kipróbáltak. Ennek okául néha kicsit bizonytalanul ment a játék, de a harmadik szettben ismét uralta a mérkőzést a Szegedi RSE.

A kezdő csapat az utolsó szett végére újabb lehetőséget kapott így ők zárták a mérkőzést. Szép figurákkal tarkított játékkal magabiztos győzelmet arattak. Mivel a férfi bajnokit koràbban rendezték, mint a nőit, a hazaúton a fiúk telefonról követték a női meccs állását és szurkoltak.


PTE-PEAC junior- Szegedi RSE 0:3 (8:25, 19:25, 12:25)
Bondor Tamás csk, Filius István, Fülöp Norbert, Honti Szilárd, Bodnár Lajos, Piti Richárd, Váradi Zoltán libero. Csere: Demcsák Balázs, Nagy Zsolt, Kiss Gábor, Péter Márk, Strezeneczki Péter

A mérkőzést Strezeneczki Gyula, edző értékelte. 

 

 

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com