SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Második helyezett a fiú szupermini csapatunk!

Megosztás:
Megjelent: 2018. május 2., szerda
A döntőn is odatették magukat játékosaink, de a remek teljesítménynek ezüstérem lett a jutalma.

Május 1-jén a fiú szuperminisek küzdelmével folytatódott az Országos Mini Kupa, a párharcokat az Etelka sori Sportcsarnokban rendezték meg. A Szegedi RSE ezúttal csak kiemelt kategóriába nevezett csapatot.

Az első mérkőzésünkön szép nyitásokkal sikerült a szombathelyi csapattól már az elején meglépni, ami gyors előnyhöz vezetett szettarányban is. A második játékrészben aztán kicsit kényelmesebben játszottak a fiúk, de így is magabiztosan hozták a győzelmet.

Hasonlóan az előző meccs forgatókönyvéhez, a Kaposvár 1 ellen is sikerült hamar a saját játékunkat az ellenfelünkre kényszeríteni, és ez újabb szettgyőzelmet jelentett számunkra. Ekkor azonban megrázták magukat a kaposváriak, de így is egy hiba nélküli teljesítménnyel Lázár Balázsék arattak győzelmet.

Az utolsó csoportmeccsünkre egy kisebb pihenőt követően nehezebben pörögtek fel a játékosaink, de így sem fenyegette veszély a győzelmüket, így a Lőrinc 2 csapatát is legyőzve csoportelsőként várhattuk a folytatást.

A keresztjátékra aztán pihenő nélkül sor is került a Sümeg csapata ellen, és az első szettben nem tudtuk követni ellenfelünk pörgős játékát. A második játszmára viszont felvették a kesztyűt a mieink, és Elousta Dzsáfár trükkös labdáit rendre értékesíteni tudták a csapattársak. Nagy csatában előbb egyenlítettünk, majd egy végeletkig kiélezett döntő szettben, 8:3-as hátrányból sikerült végül fordítanunk, és kiharcolni a döntőbe jutást!

A finálé súlya kissé megbélyegezte a mieink teljesítményét, a fáradtság miatt sem sikerült az előzőekben látott felszabadult játékot produkálnunk. Az első szett elvesztése után azonban újra megmutatkozott a remek játék Fitor Patrickéktól, ám ezúttal a nagy akarás sem volt elég a felzárkózáshoz, így a Lőrinc 1 együttese mögött csapatunk a kiemelt kategória második helyén végzett.

Szegedi RSE - Student 2:0 (50:24)
Szegedi RSE – Kaposvár 1 2:0 (50:36)
Szegedi RSE - Lőrinc 2 2:0 (50:23)
Szegedi RSE - Sümeg 2:1 (58:58)
Szegedi RSE – Lőrinc 1 0:2 (32:50)

Szegedi RSE: Lázár Balázs, Fitor Patrick, Simon Benedek, Elousta Dzsáfár, Verebes Máté, Szepesi Máté, Makhult Levente. Edző: Honti Szilárd.

 

Honti Szilárd - edző:

"Beérett az éves munka gyümölcse és büszkén zárhatták az évet a legkisebbek. Csapattá kovácsolódtak a szezin során, és öröm volt nézni a játékukat, ahogy küzdenek egymásért, mindenki kihozva tudása legjavát. Gratulálok a fiúknak, nagyon büszke vagyok rájuk!"


Fotó: Kocsis Alíz

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com