Jelszóigénylés

Megkezdődik a rájátszás a női NBII-ben

Megosztás:
Megjelent: 2019. január 17., csütörtök
Szombaton Debrecenben lépnek pályára a lányok.

NBII-es Felnőtt Női Röplabda Bajnokság idei első mérkőzése következik a Szegedi RSE női csapata számára.

Dr. Fürdök Nóra és a lányok Debrecenbe, a DEAC otthonába látogatnak szombaton, ahol 15 órási kezdéssel megkezdik a rájátszás első mérkőzését. 
Az első közös találkozót a csapatok október 14-én játszották, szintén a Hajdú-Bihari megyeszékhelyen, akkor a hazai csapat győzedelmeskedett 3:1-re. (21:25)(27:25)(25:16)(25:19)
Az eredményt tekintve így jogosan készülhetünk egy izgalmas visszavágóra és egy revansra a mieinktől. Tátrai Sándor vezetőedző és segítője, Bondor Tamás nagy hangsúlyt fektet az edzéseken az erősítésre. Saját testsúlyos gyakorlatok, futás, egyensúlygyakorlatok szerepelnek a csapat edzésein, így egyre jobb formában vághatnak neki a lányok a megmérettetéseknek. 
Szombaton tehát 15 órától, a DESOK Sportcsarnokban megkezdődik a 2019-es év a Szegedi RSE számára.

  

Andó Viola:
"A szünet egy picit lehetett volna hosszabb a pihenés szempontjából, viszont a röplabda már nagyon hiányzott, mert ez az időszak sajnos labdamentesen telt. Az edzők is megkértek minket, hogy felejtsük el a röplabdát a szünetre és pihenjük ki magunkat amennyire csak tudjuk, hiszen a második félév nagyon fontos lesz.
Szeretek utazni, mert ott együtt tudunk lenni a csapattal, beszélgetünk, nevetünk, játszunk és a meccsre is koncentrálunk az odaúton. Hátránya viszont az, hogy egy napunk elmegy általában a hétvégéből és az iskolai kötelezettségek mellett kicsit nehéz megoldani a buszon való tanulást. A hazai meccseket is szeretem, hiszen nagyon sok szúrkoló jön ki drukkolni nekünk, aminek nagyon örülünk. Mindig fergeteges hangulatot varázsolnak, ami nekünk mégtöbb bátorságot ad.
Az első Debrecen elleni meccsen nem tudtam ott lenni, de a hallottak alapján a játékunk nem volt a legjobb, pedig nyerhető meccs lett volna. A visszavágón remélem jobb lesz a teljesítményünk és győzelemmel jövünk ki a meccsből, amiért meg kell majd küzdeni. 
Sajnos a csapatban van néhány beteg játékos, akik várhatóan felépülnek és hamarosan csatlakoznak hozzánk.
A szünetről visszatérve minden edzésen erősítünk. Én annyira nem szeretem ezt, de nem azért mert fárasztó, hanem mert inkább labdáznék, számomra az sokkal izgalmasabb. Persze tudom, hogy ez is kell ahhoz, hogy

elérjük a céljainkat, úgyhogy szorgalmasan és kitartóan végigcsináljuk az edzés erősítő részeit is."

A női csapatunk mérkőzéséről beszámolóval jelentkezünk szombaton a Facebook illetve Instagram oldalunkon!
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com