Jelszóigénylés

Miért féljek hogy elrontom, mikor még el sem dobtam?

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 8., péntek
Tátrai Sándor edzésein is Michael Jordan “prédikál”, avagy jöjjön az utolsó tánc.

“Miért féljek hogy elrontom, mikor még el sem ütöttem?” – női NB II-es csapatunk vezetőedzője, Tátrai Sándor így költötte át minden idők egyik legnagyobb sportolója, Michael Jordan szavait, és ezt harsogja az edzéseken. A 90-es évek legendás csapata, a Chicago Bulls ikonjával nem találkozott mesterünk, de ő is látta a hihetetlen sikerszériát feldolgozó “Last Dance” című sorozatot a Netflixen.Tudjuk, tavasszal ez a sorozat folyt még a csapból is, így nem is szeretnénk túl sokat írni róla, és beszélni sem, hiszen Tőrös Balázs ezt egy remek videókban megtette, ide kattintva elérhető a sorozatot két epizódonként kiveséző, egyszerre szórakoztató és tanulságos széria.

– Mindenkinek érdemes megnéznie a Last Dance-t, ezt a játékosoknak is mondtam már! Még évekkel ezelőtt egy pszichológus előadásán hallottam, hogy vizsgáltak nagy sportsztárokat, mint például Michael Jordan és Tom Brady, és az ilyen klasszisokban volt egy közös pont: imádják átélni azt a pillanatot, amikor terhet raknak rájuk. Sőt, a sorozatból kiderül, hogy Jordan még ki is talált magának plusz terheket, hogy ezzel is hergelje és motiválja magát. Az ő szellemiségéből és gondolkodásából csak tanulni lehet, bármilyen sportot is űzünk – jegyezte meg Tátrai Sándor.

Február 1-ig meghosszabbították a kijárási tilalmat – épp ezért folytatjuk film-, sorozat- és videóajánló cikksorozatunkat –, egy-egy rész beleférhet az otthon töltött estéken. Jöjjön tehát az utolsó tánc!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. január 16., szombat
Hír
2021. január 15., péntek
Hír
Hír
2021. január 12., kedd
Hír
2021. január 7., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com