SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 19.
Gyárfás

Jelszóigénylés

Minden erőre szüksége lesz a gyermek csapatainknak

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 4., csütörtök
Az eddigi legfontosabb mérkőzések várnak rájuk a hétvégén!

Gyermek leány 1-es és 2-es csapatunk a helyosztó legjobb helyeiért, míg fiú csapatunk a 6-os döntőbe jutásért küzd az Országos Gyermek Bajnokságban.

Szegedi RSE-1-es csapatunk szombaton a VASAS otthonába utazik a fővárosba. Hulmann Zsolt múlt héten Hollókő városában tartott edzőtábort a játékosainak, ahol a csapatépítés mellett a technikai elemekre is nagy hangsúlyt fektettek. Emellett a lányok szerdán Jan De Brandt edzésén is részt vettek, ahol még a hangjukat is lehetett hallani a pályán és nem csak azon kívül. 

Kiss Anna:
A gyerek bajnokságban nagyon jól kezdtétek a helyosztó mérkőzéseit. Hazai pályán magabiztosan nyertétek mindkét mérkőzéseteket. Hogyan emlékszel vissza, milyen volt az a torna? Sok szülő elkísért titeket, milyen érzés volt előttük játszani a gyermek bajnokságban?

Szerintem izgalmas volt a torna és örülök neki, hogy azok a játékosok, akik később csatlakoztak hozzánk, ők is ki tudták venni a részüket a győzelmekből.
A VASAS otthonába mentek, hasonló fogadtatásban lehet részetek hiszen nagyon lelkesek a VASAS szülők is. Mennyire tud kizökkenteni titeket az ellenfél szurkolótábora? Van hatással a külvilág a játékotokra, koncentrációtokra?
Engem jó érzéssel tölt el, hogy ott voltak a szülők, ami nekem rengeteg pluszt adott a mérkőzésekhez. Úgy gondolom, hogy ki tudjuk zárni a külső tényezőket és tudunk kizárólagosan a meccsre koncentrálni.
Egy szettet veszítettetek ti is, hasonlóképp ahogy a Szegedi RSE-2-es csapata. Szerinted sikerül hibátlanul teljesítenetek a hétvégén? Mennyit segített a Hollókői edzőtábor a csapat játékán és egységén? Mesélj róla kicsit, milyen volt?
Megpróbálunk hibátlanul teljesíteni. Szerintem Hollókő ebben teljes mértékben segített, de az majd hétvégén kiderül, hogy mennyit. Szerintem egy hasznos edzőtábort tudhatunk magunk után, mivel akiket a csapatból eddig nem igazán ismertem, most volt szerencsém megismerni. Edzések szempontjából is élvezetes volt, mert nem a megszokott körülményekkel és módszerekkel edzettünk.

Szegedi RSE-2-es csapatunk Strezeneczki Gyula vezetésével Miskolcra utazik vasárnap, ahol az I. osztály C-5 csoport soron következő mérkőzéseit játssza.
Ellenfeleik az UTE-B és az MVSI-1 lesznek. Simon Liliék magabiztosan vezetnek az első tornát tekintve, ahol csak egy szettet engedtek ki a kezükből, az UTE-B csapata ellen. A fordulót hazai pályán játszották, állva tapsoltak a helyszínen tartózkodó szülők és barátok. Hasonlóan remek folytatásban bízhatunk a lányoktól vasárnap is.

Verebes Dorina:
Az UTE és a házigazda Miskolc lesz az ellenfeletek. Az első tornán magabiztosan nyertétek a meccseket. Szerinted mi a titka, hogy ilyen könnyű meccseket játszottatok? Mi a csapatotok erőssége?

Azért sikerülhettek ilyen jól a meccsek, mert a pályán is és azon kívül is nagyon összetartó a csapatunk és mindenki jóban van mindenkivel.
Sok esély van a továbbjutásra, szerinted mennyire lesz nehéz a folytatás számotokra? 
Bízunk abban, hogy továbbra is ilyen jó eredményeket fogunk hozni. Mi azon leszünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. 
Nagyon jó barátok vagytok a csapattársaiddal. Szoktatok pályán kívül is közös programokat csinálni? Hogyan telik egy buszos út, ha idegenbe utaztok?
Igen szoktunk, bár többnyire nem az egész csapat, csak ketten-hárman. Én a legjobban az utazásokat szeretem, ilyenkor mindenki zenét hallgat és együtt énekelünk, beszélgetünk. Nagyon jó csapatépítő tud lenni. 

Fiú Gyermek csapatunk az OGYB elődöntőjének legfontosabb mérkőzéseit játssza, ráadásul hazai pályán, a Lila iskola tornatermében.
Varga Tamás fiai számára nem más, mint a hatos döntőbe jutás a cél! A Kecskemét mellett a Sümeg-Dabronc és a Székesfehérvár lesz az ellenfél. A Szegedi RSE jelenleg a harmadik helyen áll a C-2-es csoportban 4 ponttal. Őket előzi meg a Sümeg-Dabronc és az örök rivális KESI A. 

Janó Csongor:
Hazai pályán folytatjátok a gyerek bajnokság elődöntőjét. A serdülő bajnokság kudarcai után mennyire könnyű vagy nehéz egy ilyen nagy téttel bíró tornára felkészülni?

Az ottani kudarcok csak megerősítik a csapatot, a magasabb korosztályban elszenvedett vereségek itt csak előnyünkre válnak. 
Szinte már nincs olyan torna, ahol ne találkoznátok a Kecskemét csapatával. Ez szombaton is így lesz. Sikerült már kitapasztalni, hogy mi a gyenge pontjuk, mi kell ahhoz hogy győzni tudjatok ellenük?
Nem nagyon van gyenge pontjuk. A mi gyengéinket kell fegyelmezett taktikával és alapjátékkal pótolni. 
Mennyire viselte meg titeket a serdülő bajnokság sikertelensége? Hogy áll a csapat mentális és fizikális felkészültsége?
A vereség mint mindenkit, bennünket is megviselt, de mindig csak előre nézünk és a következő versenyre koncentrálunk. Jobban kellene bízni magunkban és elhinni, hogy jók vagyunk! Mentálisan rendben vagyunk, fizikálisan lehetnénk jobb állapontban, főleg a gyorsaság, dinamika terén.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Képgaléria
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com