SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Twitter oldala
SZRSE Facebook oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. november 21.
Olivér

Jelszóigénylés

Mini csapataink húznak szerelést a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 5., csütörtök
A fiúk szombaton, a leányok vasárnap utaznak a mini bajnokság következő fordulóira.

Április első hétvégéje sem marad küzdelmektől mentes egyesületünk számára, hiszen ezúttal a  Szegedi RSE mini korosztálya száll versenybe az Országos Mini Bajnokságban szombaton és vasárnap.

Április 7-én szombaton fiú mini csapatunk szezonbeli 8. tornájára utazik a Szolnok melletti Besenyszögre, hogy újabb értékes pontokat szerezzen a bajnokságban. Honti Szilárd és Kovács Zoltán csapata jelenleg holtversenyben a negyedik helyen áll a tabellán, az ötcsapatos tornán a helyezések körmérkőzés után dőlnek majd el. A mieink sorrendben a KESI Vásárhelyi, a Hercules SE Kisújszállás, a VRC Kazincbarcika és a tabellán második helyet elfoglaló Szolnoki RA csapatával mérkőznek meg. Csapatunk célja a dobogóra állni az erős mezőnyben.

Vasárnap a két leány mini csapatunk is útra kel, ők a budapesti MTK-csarnokba utaznak.
A Szegedi RSE 1 a 11. tornáját teljesíti már a bajnokságban, és jelenleg a jobb eredményeinknek köszönhetően vezetjük a bajnoki tabellát. A 9 csapatos tornán a Szegedi RSE 1 a Szolnoki SSI-vel és a Dunakanyar SE-vel alkot egy csoportot, a Szegedi RSE 2 a Békéscsabai RSE 1 és a VS Dunakeszi együtteseivel mérkőzik meg először, míg a harmadik hármasban a Delta RSE, az MTK Budapest és a Békéscsabai RSE 2 küzd meg a csoportelsőségért. Ez a torna remek alkalom lesz csapataink számára, hogy az edzésen gyakorolt szituációkat és játékelemeket éles körülmények között is kipróbálhassák és gyakorolhassák játékosaink, így folytatva a felkészülést az egyre közeledő országos döntőkre.

Hajrá Szegedi RSE!!!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2018. november 17., szombat
Hír
2018. november 17., szombat
Hír
Hír
2018. november 14., szerda
Hír
2018. november 13., kedd
Hír
2018. november 11., vasárnap

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com