SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Mini csapataink húznak szerelést a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 5., csütörtök
A fiúk szombaton, a leányok vasárnap utaznak a mini bajnokság következő fordulóira.

Április első hétvégéje sem marad küzdelmektől mentes egyesületünk számára, hiszen ezúttal a  Szegedi RSE mini korosztálya száll versenybe az Országos Mini Bajnokságban szombaton és vasárnap.

Április 7-én szombaton fiú mini csapatunk szezonbeli 8. tornájára utazik a Szolnok melletti Besenyszögre, hogy újabb értékes pontokat szerezzen a bajnokságban. Honti Szilárd és Kovács Zoltán csapata jelenleg holtversenyben a negyedik helyen áll a tabellán, az ötcsapatos tornán a helyezések körmérkőzés után dőlnek majd el. A mieink sorrendben a KESI Vásárhelyi, a Hercules SE Kisújszállás, a VRC Kazincbarcika és a tabellán második helyet elfoglaló Szolnoki RA csapatával mérkőznek meg. Csapatunk célja a dobogóra állni az erős mezőnyben.

Vasárnap a két leány mini csapatunk is útra kel, ők a budapesti MTK-csarnokba utaznak.
A Szegedi RSE 1 a 11. tornáját teljesíti már a bajnokságban, és jelenleg a jobb eredményeinknek köszönhetően vezetjük a bajnoki tabellát. A 9 csapatos tornán a Szegedi RSE 1 a Szolnoki SSI-vel és a Dunakanyar SE-vel alkot egy csoportot, a Szegedi RSE 2 a Békéscsabai RSE 1 és a VS Dunakeszi együtteseivel mérkőzik meg először, míg a harmadik hármasban a Delta RSE, az MTK Budapest és a Békéscsabai RSE 2 küzd meg a csoportelsőségért. Ez a torna remek alkalom lesz csapataink számára, hogy az edzésen gyakorolt szituációkat és játékelemeket éles körülmények között is kipróbálhassák és gyakorolhassák játékosaink, így folytatva a felkészülést az egyre közeledő országos döntőkre.

Hajrá Szegedi RSE!!!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. február 16., szombat
Hír
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2019. február 13., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com