SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. augusztus 20.
István

Jelszóigénylés

Mini csapatunk játékosai a Röplabda Diákolimpián

Megosztás:
Megjelent: 2019. június 6., csütörtök
Remek szerepléssel képviselték városunkat a lányok.

Május 31. és június 2. között rendezték meg a III. Korcsoportos Röplabda Diákolimpia döntőjét Békéscsabán, ahova a városunkat képviselő Arany János Általános Iskola leány csapata jutott be.

A csapat magját egyesületünk sportolói, a Mini-1-es és 2-es csapatunk tagjai adták: Nagy-Hegyesi Réka, Nagy-Hegyesi Luca, Herceg Viktória, Gigacz Maja, Pádár Panna, Kalmár Léda és Kondacs Réka. 8 csapat küzdött a minél jobb helyezésekért, két négyes csoportba sorsolták a csapatokat. A legizgalmasabb összecsapás a Kecskemét gárdája ellen volt, ahol 3 meccslabdát hárítva a szegedi lányok nyerték meg a mérkőzést, így ádáz küzdelemben a csoport 3. helyét szerezték meg.
A keresztjátékban a Nyíregyháza Móricz csapatával került össze a Varga Tamás által vezetett szegedi csapat, akiktől (3:1)-es szettarányú vereséget szenvedtek a lányok.
A helyosztón a másik nyíregyházi gárda, a Bem iskola csapatától szoros vereséget szenvedett a Szeged (3:2)-re, így a 6. helyet szerezte meg a csapat.Varga Tamás, felkészítő tanár, edző:
"Összességében nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert remekül játszottak, és küzdeni tudásból azt hiszem mindenkinek példát mutattak. Árulkodó a torna kiegyenlítettségéről, hogy a későbbi győztes Farkasréti iskolától a csoportmeccsen csak (3:2)-es vereséget szenvedtünk el.
Köszönet Dávid Tibornak és Váradi Zoltánnak a gyerekek az SZRSE-ben történő magas szintű felkészítéséért."


Fotók: Facebook.com/diakolimpia/

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. augusztus 15., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2019. augusztus 1., csütörtök
Hír
2019. július 31., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com