Jelszóigénylés

Mini csapatunk játékosai a Röplabda Diákolimpián

Megosztás:
Megjelent: 2019. június 6., csütörtök
Remek szerepléssel képviselték városunkat a lányok.

Május 31. és június 2. között rendezték meg a III. Korcsoportos Röplabda Diákolimpia döntőjét Békéscsabán, ahova a városunkat képviselő Arany János Általános Iskola leány csapata jutott be.

A csapat magját egyesületünk sportolói, a Mini-1-es és 2-es csapatunk tagjai adták: Nagy-Hegyesi Réka, Nagy-Hegyesi Luca, Herceg Viktória, Gigacz Maja, Pádár Panna, Kalmár Léda és Kondacs Réka. 8 csapat küzdött a minél jobb helyezésekért, két négyes csoportba sorsolták a csapatokat. A legizgalmasabb összecsapás a Kecskemét gárdája ellen volt, ahol 3 meccslabdát hárítva a szegedi lányok nyerték meg a mérkőzést, így ádáz küzdelemben a csoport 3. helyét szerezték meg.
A keresztjátékban a Nyíregyháza Móricz csapatával került össze a Varga Tamás által vezetett szegedi csapat, akiktől (3:1)-es szettarányú vereséget szenvedtek a lányok.
A helyosztón a másik nyíregyházi gárda, a Bem iskola csapatától szoros vereséget szenvedett a Szeged (3:2)-re, így a 6. helyet szerezte meg a csapat.Varga Tamás, felkészítő tanár, edző:
"Összességében nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert remekül játszottak, és küzdeni tudásból azt hiszem mindenkinek példát mutattak. Árulkodó a torna kiegyenlítettségéről, hogy a későbbi győztes Farkasréti iskolától a csoportmeccsen csak (3:2)-es vereséget szenvedtünk el.
Köszönet Dávid Tibornak és Váradi Zoltánnak a gyerekek az SZRSE-ben történő magas szintű felkészítéséért."


Fotók: Facebook.com/diakolimpia/

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com