Jelszóigénylés

Minis érmek Szolnokról; véget ért a leány Serdülő Bajnokság

Megosztás:
Megjelent: 2017. március 27., hétfő
A mini fiúk ezüstérmet, a mini leányok bronzérmet szereztek a szolnoki OMB tornán.

A Szegedi RSE fiú és leány mini korosztályos játékosai március 25-én Szolnokra utaztak, ahol OMB Kvalifikációs Tornán vettek részt. 

A Szegedi RSE fiú csapata megnyerte csoportját a Szolnok és a Delta legyőzésével, így a Kaposvár csapatával játszhatott a döntőbe kerülésért. A szegedi fiúk 2:0 arányú győzelmükkel bejutottak a döntőbe, ahol a Dág csapatával mérkőztek meg. Izgalmas mérkőzésen végül a Dág csapata nyerte meg a tornát, a Szegedi RSE fiú mini csapata pedig ezúttal az ezüstérmet szerezte meg!

Szolnok - Szegedi RSE 1:2

Delta - Szegedi RSE 0:3

Szegedi RSE - Kapsovár 2:0

Szegedi RSE - Dág 0:2

További fiú OMB eredmények itt!

A mini lányok versenyére a Szegedi RSE ismét két csapattal nevezett, mindkét leány csapatnak ez volt az utolsó lehetősége arra, hogy bebiztosítsák helyüket a legjobb 12 csapat között, jogot szerezve a döntőn való részvételre.

A Szegedi RSE 1 csapata a Szolnok 1 és a Hercules legyőzésével megnyerte csoportját, majd a GDSE-Kőrösi elleni keresztjátékot is megnyerve bejutott az első három helyezett közé, ahol a Vasas és a BRSE csapataival körmérkőzés várt rájuk. Fordulatos mérkőzéseken, végül mindkét ellenféltől 2:0-ra kikaptak a szegedi lányok, így a bronzérmet szerezték meg a tornán. Az eredményüknek köszönhetően pedig a Szegedi RSE 1 biztosan ott lesz a szegedi rendezésű OMB döntőben!

Szolnok 1 - Szegedi RSE 1 0:3

Hercules - Szegedi RSE 1 1:2

Szegedi RSE 1 - GDSE-kőrösi 2:0

Vasas - Szegedi RSE 1 2:0

Szegedi RSE 1 - BRSE 0:2

A Szegedi RSE 2 "kismini" csapata hatalmasat küzdött a csoportjában, a Vasas elleni 3:0-ás vereséget követően a GDSE-Kőrösi csapatától csak minimális különbséggel kaptak ki. Ezzel az eredménnyel a 7-9. helyezésért folytatták a küzdelmeiket, ahol a két házigazda csapattal kellett megmérkőzniük. A Szolnok 1 csapatát sikerült legyőzniük 2:0-ra, azonban az erősebb Szolnok 2 elleni 2:1-es vereséggel a 8. helyen végeztek a tornán. Ezzel az eredménnyel ők nem jutottak be az OMB 12 csapatos döntőjébe.

Vasas - Szegedi RSE 2 3:0

GDSE-Kőrösi - Szegedi RSE 2 3:0

Szegedi RSE 2 - Szolnok 1 2:0

Szolnok 2 - Szegedi RSE 2 2:1

Részletes leány OMB eredmények itt!

Március 25-én a leány Országos Serdülő Bajnokság elődöntőinek 2. fordulóját rendezték meg, a Szegedi RSE a C-3 jelű csoport tagjaival együtt Békéscsabán vendégeskedett. Az első fordulót győzelem nélkül zárta a szegedi csapat, így ezen a fordulón igyekezett javítani mérlegén a Szegedi RSE. Nem volt jó előjel a csapat számára, hogy több alapember is betegség miatt nem utazott a csapattal.

A Békécsabai RSE elleni találkozón tisztesen helytálltak a Szegedi RSE lányai, hiszen 3:0-s vereséget szenvedtek ugyan, de mindhárom szettben a játszma közepéig tudták tartani a bajnokesélyes csabaiakat, a játékrészek második felében bizonyult a BRSE jobbnak.

A Tatabányai RSE ellen a szettgyőzelem ismét összejött a szegedi lányoknak, azonban ennél többet nem tudtak kihozni magukból, és a Szent Benedek-Balatonfüred csapatától is vereséget szenvedtek. Az egész tornán becsülettel küzdöttek a játékosok, minden mérkőzésen felvették a harcot az ellenfelekkel, de nem sikerült bravúrt végrehajtaniuk.

A Szegedi RSE a csoportjában így a negyedik helyezést szerezte meg, ez alapján számukra véget ért az Országos Serdülő Bajnokság, a 10. helyen végeztek.

Szegedi RSE - Békéscsabai RSE 0:3

TRSE - Szegedi RSE 3:1

Szent Benedek-Balatonfüred - Szegedi RSE 3:0

Leány OSB eredmények itt!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com