Jelszóigénylés

Miskolc a következő állomás a felnőtt női csapatunknál

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 24., szerda
Izgalmas mérkőzés várható a DVTK ellen.

Felnőtt női csapatunkra szombaton hosszú út vár. Egészen Miskolcig kell utazniuk, ahol a DVTK csapata fogja őket fogadni.

A nappal együtt kelnek a lányok, az 5:30-as busz indulás miatt sok álmos tekintettet fogunk látni az induláskor készült képeken. Nem tart a csapattal a két "doktornő", Dr. Fürdök Nóra és Dr. Szalenkó-Tőkés Ágnes otthonról szurkol majd a csapatnak. A tabellán előttünk álló DVTK csapata eddig 3 mérkőzést játszott, ebből egy győzelmet szereztek. Hasonló a két csapat mérlege, így izgalmas mérkőzésre lehet számítani. Molnár Dórát kérdeztük, a csapat centerét a hétvégével kapcsolatban.

Hogy sikerült a felkészülés?
Sajnos nem volt a legjobb, hiszen a hosszú hétvége miatt nem volt lehetőségünk edzeni. Konkrét taktikai elemekkel nem készülünk a Miskolc ellen, ugyanazt a jó és felszabadult játékot szeretnénk hozni, amit itthon a Békéscsaba ellen. Persze nem hazai közönség előtt játszunk így ez nehezebb lesz, azonban úgy gondolom, hogy leküzdhető ez az akadály és bizakodom az újabb győzelemben.

Iskola mellett mennyire sikerül fejben is felkészülnöd a meccsekre? Mit tanulsz?
A szegedi jogi karon tanulok, munkaügy és társadalombiztosítás igazgatási szakon. Szerencsére a gimnázium sem gátolta, hogy fel tudjak készülni a meccsekre fejben vagy akár fizikálisan és ez az egyetemen sem változott. A hétvégi korai indulás eléggé megijeszt, hiszen nem vagyok az a koránkelő típus, és úgy gondolom, hogy a csapat nagy része is így van ezzel."

Játékosok: Kovács-Fiskus, Köteles, Fürdök, Farkas, Baráth, Németh, Nagy K., Molnár, Hámori, Hűse, Nagy M., Cseh, Andó (libero), Sipka (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor. Másodedző: Bondor Tamás

Fényképes beszámolóval és eredményekkel jelentkezünk az egyesület Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com