Jelszóigénylés

Most a játék maga a motiváció

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 1., kedd
Leány szupermini csapatunknak a bajnokság lesz a “hab a tortán”.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület elkezdte a felkészülést az új szezonra. Lelkesen végzett, kemény edzésekkel várjuk az előttünk álló idényt, amely remélhetőleg nem lesz “csonka” a járvány miatt. Cikksorozatunkban minden korosztályos és felnőtt együttesünk munkájáról írunk, ezúttal a leány szupermini csapat következik.A vezetőedző, Magos-Dóra Annamária és a másodedző, Tóth Gerda már elkezdte a munkát a gyerekekkel, akik egyre többen vannak. Tavaly például 12 fős kerettel kezdték a szezont, októberben pedig már 28 volt a létszám.

– Most is hasonló növekedés várható – kezdte a szezonra hangolást Magos-Dóra Annamária. – Ennyit tesz, hogy jó a hírünk, szájhagyomány útján terjed a gyerekek és szülők között, hogy szuperek az SZRSE edzései, és lelkes érdeklődők jönnek. Toborzásra sincs így szükség, sőt, egy idő után általában korlátozni kell a létszámot. Ezúttal is sok új gyerek lesz az együttesben, hiszen teljesen kezdők is érkeztek, illetve az előkészítő csoportokból is jöttek ügyes játékosok. A szupermini bajnokságban indulunk, illetve terveink között szerepel, hogy a 2010-es születésű játékosokkal a mini bajnokságban is pályára lépnénk – árulta el a tréner.Tavaly komoly változást jelentett, hogy a szupermini bajnokságban megszűnt a pontszámítás. Ez sok gyereknek hiányzott, de ők most korosztályt váltottak, az újak pedig még nincsenek hozzászokva a pontszámításhoz, így sokkal könnyebben fogadják a szabályokat.

– Szerintem így már nem lesznek motivációs gondok, új játékosokként megértik a helyzetet. Most a játék maga a motiváció, a bajnoki mérkőzések pedig habot jelentenek a tortán. Most az a lényeg, hogy erős alapokat kapjanak a gyerekek. A labdás képességek fejlesztése mellett az is fontos, hogy a törzsizmokat remekül tudjuk erősíteni Halász Nikoletta segítségével – hangsúlyozta Magos-Dóra Annamária.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com