SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 19.
Gyárfás

Jelszóigénylés

Nagyok elszántságával készek a küzdelmekre a minik

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 4., csütörtök
Leány csapataink az éremért hajtanak az OMB-n.

Hétvégén az Országos Mini Bajnokság 8. fordulója következik a Szegedi RSE-1-es és Szegedi RSE-2-es csapatunk részvételével.

Leány Mini-1-es lányok az OMB 7. fordulójában megszerezték az ezüstérmet, ráadásul hazai pályán, népes közönség előtt. Remek teljesítményt nyújtott az egész csapat, a döntőben szettet is képes volt rabolni a BRSE ellen a Szegedi RSE-1. Vasárnap a következő forduló Gödöllőn kerül megrendezésre. A lányok a csoportmérkőzéseiket a Nyíregyháza és a Kaposvár ellen játszák. A céljuk nem lehet más, mint újra a képzeletbeli dobogóra felállni!

Mihály Annamária:
Eddig remek teljesítményt nyújtott a csapat. A legutóbbi fordulón, hazai pályán ezüstérmet nyertetek. Hogyan emlékszel vissza, milyen hangulatú volt ez a torna?

Nagyon jó volt, pont úgy mint az összes többi verseny. Nem gondoltam volna, hogy nyerni fogunk a Békéscsaba ellen egy szettet is.
Sokat segítesz, lelkesíted a csapattársaidat a pályán is. Honnan merítesz ennyi erőt, hogy még a csapattársaiddal is tudsz törődni meccs közben?
Számomra nagyon fontos, hogy segítsünk egymásnak a pályán is. Nagyon jól esik, hogy ők is ugyanúgy lelkesítenek engem meccs közben.
Szoktál otthon gyakorolni? Szüleid is ügyes röplabdások, szoktad őket tanítani?
Ha időm engedi igen, de járok más külön órákra is. Ilyenkor nem igazán van időm gyakorolni. Van, hogy közösen röplabdázunk a szüleimmel, de nem tanítom őket, hiszen minden meccsemen ott vannak, aminek nagyon örülök. Így amit látnak a pálya széléről, azt alkalmazzák mikor közösen játszunk.
Milyen eredményre számítasz a hétvégén és a bajnokság végén?
Az előző tornára visszatekintve szerintem nagyon jó eredményt értünk el. Remélem Gödöllőn is legalább ilyen jól fogunk teljesíteni. Így akár még aranyérmet is szerezhet a csapat az ezüst után. Remélem, hogy a bajnokság végéig megtartjuk a helyünket, mert amikor elkezdődött a szezon, ez volt a legnagyobb célja a csapatnak.

Leány Mini-2-es csapatunk egy 5 csapatos tornán vesz részt Miskolcon, az OMB nyolcadik fordulójában. Dávid Tibor és Váradi Zoltán lányai a szezonban egyre szebb eredményeket érnek el. Legutóbbi, hazai fordulóban az 5. helyet szerezték meg, pár ponton múlott csapatunk számára a jobb eredmény. A lányok ellenfelei most hétvégén a KESI, a KRA, a Budaörs és az MVSI csapata lesz. 

Mészáros Petra:
Szombaton nagyon korán indultok, hiszen 11:15-kor már Miskolcon játsszátok az első mérkőzéseiteket. Mennyire nehéz neked korán kelni? Szoktál aludni a buszban? Ha nem, miket szoktatok csinálni út közben?
Nem nehéz korán kelnem, hiszen néha még korábban is fent vagyok, mint kellene, mert annyira izgatott vagyok. Eddig még soha nem aludtam a buszban. Volt, amikor megpróbálkoztam, de a sok nevetgélés és hülyéskedés közben nem bírtam elaludni. Útközben általában beszélgetünk és egy kicsit telózunk, végül már senki nem a saját telefonját, hanem valaki másét nyomkodja. Sosem unatkozunk!
Az egész család nagyon ügyesen röplabdázik, ezt már láthattuk a hazai tornákon, mint pl. a Farsang Kupán. Otthon is szoktatok röplabdázni? Ha igen, ki szokott nyerni?
Igen, még a 10. szülinapomra kaptam egy röpi hálót, amit hétvégenként néha felállítunk. Általában én vagyok Apával, Anya meg a húgommal, Nórival. Mindkét csapat szokott nyerni, attól függ, hogy kinek milyen napja van, de azért nyilván örülök, ha éppen mi nyerünk. Otthon a szekrényhez szoktunk ütögetni falazásképpen. A tesómmal mindkettőnknek van külön labdája, hiszen mindketten röpizünk. 
Egyre ügyesebb a csapatotok, jobbnál jobb eredményeket értek el. Szerinted szezon végére milyen eredménnyel végezhettek? Van olyan csapat aki ellen szeretnétek még nyerni?
Remélem a miskolci verseny jól fog sikerülni, így úgy gondolom van esélyünk, mert tényleg nagyon jó csapatunk van, és bízom benne, hogy az OMK-n is sikerül majd jól szerepelnünk. Két héttel ezelőtti hétvégén nagyon szoros meccset játszottunk a Kecskeméttel, végül 25:23-ra kikaptunk. Jó meccs volt, és szívesen játszanék ellenük újra, szerintem akkor már biztos sikerülne nyernünk, hisz múltkor is csak egy kicsin múlott. 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Képgaléria
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com