Jelszóigénylés

Nem is kell nagyobb motiváció

Megosztás:
Megjelent: 2020. augusztus 25., kedd
Fiú U21-es csapatunk ezúttal önerőből szeretne bizonyítani a bajnokságban.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület elkezdte a felkészülést az új szezonra. Lelkesen végzett, kemény edzésekkel várjuk az előttünk álló idényt, amely remélhetőleg nem lesz “csonka” a járvány miatt. Cikksorozatunkban minden korosztályos és felnőtt együttesünk munkájáról írunk, a hatodik részben a fiú U21-es csapat következik.Az előző idényhez képest változatlan a keret, legidősebb játékosunk húsz esztendős lesz. Sokan egy éve kezdték el, vagy kezdték újra a röplabdát, most pedig komoly lehetőség előtt állnak.


– Az első szezonjukban még nem kellett túl sokat játszaniuk tétmérkőzésen, a serdülő és ifjúsági játékosaink sokat segítettek a meccseken – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula. – Az előttünk álló idényben már sokkal nagyobb szerepet kapnak az U21-es játékosok, ideje megmutatni az elmúlt egy év közös munkájának eredményét. Persze még sokat kell dolgozni a fiúkkal, de saját erőből szeretnénk meccselni. A srácoknak fejben kell tartaniuk, hogy nem az eredmény a legfontosabb, hanem a csapatjáték, illetve a technikai és a taktikai fejlődés – hangsúlyozta a tréner.Ennek a korosztályos csapatnak jövő héten kezdődik a felkészülése, heti három edzéssel hangolnak majd az új feladatokra.

– Nem kell nagyobb motiváció a játékosoknak, nekik komoly lépés lesz, hogy sokkal több lehetőséggel élve megmutathatják: élesben is megy, amit az edzéseken lelkesen gyakorolnak. Persze ez hirtelen komoly feladat is lesz számukra, de teher alatt nő a pálma, meg kell adni a lehetőséget. Két-három fiú további pár év közös munkával a felnőtt csapat közelébe is juthat. Ehhez tesszük meg most a következő, nagyon fontos lépést – jegyezte meg Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com