Jelszóigénylés

"Nem sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat..." - vereség Kecskeméten

Megosztás:
Megjelent: 2017. október 9., hétfő
A Szegedi RSE becsülettel küzdött, de nem tudta megnehezíteni a HÉP-RÖPKE SE dolgát.

Október 8-án vasárnap Kecskeméten rendezték csapatunk számára a felnőtt női NBII-es bajnokság 3. fordulóját a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Az ellenfél HÉP-RÖPKE SE az eddigi egy mérkőzése után hibátlan mérleggel állt a tabellán, míg a mieink egy szoros 3:2-es vereségnek és egy 3:0-ás győzelemnek köszönhetően az élmezőnyben, a legjobb felnőtt NBII-es csapatként várták az összecsapást.

A mérkőzést kicsit megilletődötten kezdte a Szegedi RSE, a játszma elején a házigazdák akarata érvényesült. Sikerült azonban közelebb zárkózni Kádáréknak, de a RÖPKE nem engedte ki a kezéből az irányítást, így a mieink már nem tudták szorossá tenni a végjátékot, megszerezte a vezetést a HÉP-RÖPKE SE.

A második szett is hasonló forgatókönyvet hozott, már a játszma elejétől megküzdöttek Fürdökék a hazaiak remek nyitásaival. A kissé pontatlan nyitásfogadásokból aztán nem sikerült hatékony támadásokat kiépíteni és befejezni, így nem tudtunk felzárkózni ellenfelünkre, akik magabiztosan váltották pontra játékukat.

A harmadik játszmában bár becsülettel küzdöttek Molnárék, a remek erőkből álló kecskemétiek pontos és koncentrált játéka hamar elbizonytalanította a Szegedi RSE játékosait, így végül egy ránk nézve küzdelmes és nehéz mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattak a hazaiak.

HÉP-RÖPKE SE - Szegedi RSE 3:0 (25:17; 25:18; 25:14)

Szegedi RSE: Vass, Fürdök N., Molnár, Kádár, Kovács-Fiskus, Bokor. Csere: Sipka (liberó), Cseh, Kaszás, Baráth.

 

Strezeneczki Gyula - edző:

"Nem sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat, nem hittük el, hogy nyerhetünk a Kecskemét ellen. A játszmák elején sok hibával játszottunk, aztán pedig futottunk az eredmény után. Sajnos most nem sikerült kellően összpontosítanunk és nem hittünk magunkban, ami a jó játékosokból álló Kecskemét ellen sajnos most csak a tisztes helyzálláshoz volt elég."

     
 

Fürdök Nóra - csapatkapitány, 4-es ütő

"A Kecskemét a játék inden elemében felülmúlt minket a tegnapi mérkőzésen. Szerintem most a leggyengébbek nyitásfogadásban voltunk, ezért nem tudtunk hatékony támadásokat vezetni. Ugyanakkor az ellenfél támadásaival sem tudtunk mit kezdeni, sem blokkban, sem mezőnyben. Gratulálok a RÖPKE SE-nek, megérdemelten nyertek, mi pedig dolgozunk tovább."

     
 

Kádár Gréta - feladó-átló

"Vasárnap délután a kecskeméti HÉP-RÖPKE SE ellen játszottuk. Tudtuk, hogy egy erős ellenféllel fogunk szemben állni, hiszen a tavalyi szezonban találkoztunk már a csapattal, és akkor szoros mérkőzéseket játszottunk. Most sokat hibáztunk, amit a kecskemétiek ki is használtak. Sajnálom, hogy nem tudtunk kevesebb hibával játszani."

 

Fotó: irkalapok.hu

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com