SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Twitter oldala
SZRSE Facebook oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. november 21.
Olivér

Jelszóigénylés

Nem sokon múlott a szettrablás Kecskemét ellen

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 5., hétfő
Felnőtt férfi csapatunk két szettben is derekasan helytállt a Magyar Kupában.

Lelkes szurkolótábor látogatott ki vasárnap a Szegedi RSE férfi felnőtt csapatának Magyar Kupa mérkőzésére a Kecskeméti RC ellen. 

A kecskemétiek nem vették lazára a mérkőzést, a szombaton sérülést szenvedő Krupánszki Olivér nélküli kezdőcsapatával állt fel a mieink ellen. Akik évek óta követik egyesületünk utánpótlását ismerős arcokat vehettek észre a vendégeknél, ugyanis elnökünk, Varga Tamás kezei alatt nevelkedett két játékos is a keretükben szerepelt.
A bemelegítő szerváknál feltűnt, hogy a helyszín szokatlan a vendégeknek. A pálya melletti függöny megnehezítette a nyitást számukra, így rákényszerültek a lazább, pontosabb ütésekre, amit a mieink ki is használhattak.

A nézőtér a megszokottól eltért. Mostantól a pálya szélén már 3 sorban elhelyezett ülőalkalmatosságokon tudnak elhelyezkedni a szurkolóink. Sípok, dudák nem maradtak a hétvégén sem otthon, bár a pálya sarkából bozdító maréknyi vendég szurkoló is hallatta a hangját, akik dobbal szurkoltak csapatuknak. 

Az első szettet megilletődötten kezdték a szegedi fiúk, amit ki is használt a magabiztosan mozgó Kecskemét. Voltak szép megoldások, de emelett sajnos sok hiba is becsúszott. Szervák, blokkokat érő labdák hálót értek vagy a pályán kívül landoltak.
A harmadik szettre a csapatba érkezett a frissítés. Bodnár Lajos felszántotta a pályát, lelkes, küzdelmes hozzáállásával lendített a kissé csalódott csapattársain. A szett közepéig a mieink domináltak a pályán, a szett végéig vezetve már szinte elhihettük, hogy meglesz a szettrablás, de jött a rutin az ellenfél részéről és egy gyors fordítás után 22:25-re megnyerték a szettet és ezzel a mérkőzést is.

Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő
Szegedi RSE-Kecskeméti RC 0:3 (16-25)(14-25)(22-25)

Strezeneczki Gyula, vezetőedző értékelte a mérkőzést:

 

 

Bodnár Lajos értékelte a mérkőzést:

 

 

Köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen szép számmal kilátogattak a mérkőzésre! Várunk mindenkit szombaton is, ugyanis csapatunk az NB II-ben folytatja a menetelését hazai pályán, a KISTEXT ellen, 19 órától.

Egyesületünk Instagram és Facebook oldalán további értékelésekkel, videókkal és képek jelentkezünk a hét minden napján!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2018. november 17., szombat
Hír
2018. november 17., szombat
Hír
Hír
2018. november 14., szerda
Hír
2018. november 13., kedd
Hír
2018. november 11., vasárnap

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com