Jelszóigénylés

Nem sokon múlott a szettrablás Kecskemét ellen

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 5., hétfő
Felnőtt férfi csapatunk két szettben is derekasan helytállt a Magyar Kupában.

Lelkes szurkolótábor látogatott ki vasárnap a Szegedi RSE férfi felnőtt csapatának Magyar Kupa mérkőzésére a Kecskeméti RC ellen. 

A kecskemétiek nem vették lazára a mérkőzést, a szombaton sérülést szenvedő Krupánszki Olivér nélküli kezdőcsapatával állt fel a mieink ellen. Akik évek óta követik egyesületünk utánpótlását ismerős arcokat vehettek észre a vendégeknél, ugyanis elnökünk, Varga Tamás kezei alatt nevelkedett két játékos is a keretükben szerepelt.
A bemelegítő szerváknál feltűnt, hogy a helyszín szokatlan a vendégeknek. A pálya melletti függöny megnehezítette a nyitást számukra, így rákényszerültek a lazább, pontosabb ütésekre, amit a mieink ki is használhattak.

A nézőtér a megszokottól eltért. Mostantól a pálya szélén már 3 sorban elhelyezett ülőalkalmatosságokon tudnak elhelyezkedni a szurkolóink. Sípok, dudák nem maradtak a hétvégén sem otthon, bár a pálya sarkából bozdító maréknyi vendég szurkoló is hallatta a hangját, akik dobbal szurkoltak csapatuknak. 

Az első szettet megilletődötten kezdték a szegedi fiúk, amit ki is használt a magabiztosan mozgó Kecskemét. Voltak szép megoldások, de emelett sajnos sok hiba is becsúszott. Szervák, blokkokat érő labdák hálót értek vagy a pályán kívül landoltak.
A harmadik szettre a csapatba érkezett a frissítés. Bodnár Lajos felszántotta a pályát, lelkes, küzdelmes hozzáállásával lendített a kissé csalódott csapattársain. A szett közepéig a mieink domináltak a pályán, a szett végéig vezetve már szinte elhihettük, hogy meglesz a szettrablás, de jött a rutin az ellenfél részéről és egy gyors fordítás után 22:25-re megnyerték a szettet és ezzel a mérkőzést is.

Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő
Szegedi RSE-Kecskeméti RC 0:3 (16-25)(14-25)(22-25)

Strezeneczki Gyula, vezetőedző értékelte a mérkőzést:

 

 

Bodnár Lajos értékelte a mérkőzést:

 

 

Köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen szép számmal kilátogattak a mérkőzésre! Várunk mindenkit szombaton is, ugyanis csapatunk az NB II-ben folytatja a menetelését hazai pályán, a KISTEXT ellen, 19 órától.

Egyesületünk Instagram és Facebook oldalán további értékelésekkel, videókkal és képek jelentkezünk a hét minden napján!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com