SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 7.
Herman

Jelszóigénylés

Nemes ügyért játszunk a Farsang Kupán!

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 14., péntek
A cicákat megmenthetjük, mi pedig remekül szórakozhatunk a viadalon.

Fiúk, lányok, ugye már készen állnak a jelmezek? Ha igen, akkor szuper, ugyanis idén is megrendezzük a Farsang Kupát: a Lila iskolában vasárnap lesz a hagyományos móka. Nem csak kacagásról szól, hiszen játszunk is, és nemes ügyért adakozunk.

A reggel 8 órakor kezdődő viadalon minden korosztály lehetőséget kap: az Arany János Általános Iskola csoportja és az előkészítősök, a szuperminisek, a kezdők, a minisek, valamint a rokonok is megmérkőznek egymással, és persze azok is lehetőséget kapnak, akik nem játszanak versenyszerűen. Fontos tudnivaló: mindenki hozzon magával teremcipőt, rövidnadrágot és váltó pólót!

Az idei Farsang Kupán lesz jelmezverseny is, így aki teheti, arra kérjük, hogy öltözzön be. Nem csak a gyerekek, a felnőttek is! Természetesen nem kötelező nevezni a jelmezversenyre, de aki megteszi, a magára tűzött számmal jelezheti a többieknek. Mindenki kap egy sorszámozott cetlit, erre délig kell majd ráírni, hogy ki hányas számú jelmezre szavaz, majd be kell dobni a szavazatgyűjtő dobozba.

Nemes ügyet szolgál a Farsang Kupa, hiszen adománygyűjtést is szervezünk az Oxigén Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány számára. Az alapítvány fő célja az utcán élő macskák ivartalanítása, befogadása és örökbeadása. Kitelepülnek hozzánk, így személyesen is lehet érdeklődni a tevékenységükről. Aki támogatni szeretné az alapítványt, 1500 forintért vehet cicás naptárat, de állateledelt is lehet hozni, ez is nagy segítséget jelent. Reméljük, hogy minél többen tudjuk segíteni az alapítvány munkáját, ezzel is jobb életminőséget biztosítva az állatoknak!
 
– Hosszútávon is szeretnénk megőrizni ezt a hagyományt. A kevésbé zsúfolt hétvégéken is próbálunk játéklehetőséget nyújtani a gyerekeknek, azoknak is, akik nem játszanak hétvégéről hétvégére. Minél jobban bevonjuk a családokat az SZRSE életébe, annál jobb a hangulat, így a rokonokat is meghívtuk. Reméljük, most is jó buli lesz! – mondta a Farsang Kupa főszervezője, Pamuk-Huszta Blanka.


Kérjük, amennyiben időtök és lehetőségetek engedi, sós vagy édes aprósüteménnyel, vagy gyümölcsökkel járuljatok hozzá a Farsang Kupához! A program várhatóan 14.30-kor zárul az eredményhirdetéssel.

További információkat az Oxigén Állat- és Környezetvédelmi Alapítványról olvashattok az alábbira kattintva: Facebook oldal

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com