Jelszóigénylés

Nincs megállás a serdülő és mini csapatainknál

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 11., csütörtök
Utazás, felkészülés, visszavágók jellemzik az utánpótlás hétvégét.

3 csapatunk is útnak indul október 13-14-én. Budapest, Kecskemét és Debrecen állomásokon áll meg az SZRSE vonat. 

Szombaton Mini leány csapataink (1-2) Budapesten játszanak felkészülési mérkőzést Dávid Tibor vezérletével, másodedző Váradi Zoltán lesz. Előző felkészülési tornáján küzdelmes mérkőzéseket játszottak a lányok a BRSE otthonában. Akkor is népes szülői gárda kísérte el a csapatokat, most is erre lehet számítani, így buzdításból egészen biztosan nem lesz hiány! És, hogy kik vágnak neki a fővárosnak? Eszik Sára, Herceg Viktória, Mészáros Petra, Pádár Panna, Kóti-Kiss Noémi, Deák Angéla, Gigacz Maja, Kalmár Léda, Mihály Annamária, Szentkereszti Stefánia, Duics Dóra Kincső, Nagyhegyesi Réka, Borics Panka, Varga Szonja és Makai Emma.

Megállás nélkül menetel tovább a Serdülő leány 1-es csapatunk játékosai is. Eddig egy hétvégét sem hagytak ki röplabda nélkül, így ez most sem lesz másképp. Vasárnap, Hulmann Zsolt vezetőedzővel Kecskemétre, a KESI A csapatának otthonába látogat ahol a házigazdák mellett a Felsővárosi Fésüs RAF csapatával mérkőznek meg. Jelenleg a negyedik helyen állunk a csoportunkban, pont a két ellenfelünk között helyezkedünk el a tabellán. Akik biztosan útra kelnek: Kiss Zsófia, Béres Blanka, Magyar Leila, Mészáros Dorka, Szatmári Júlia, Rácz Lilla, Nyers Noémi, Bálint Viktória, Nagy Léna, Kiss Anna, Deák Blanka.

A serdülő fiaink is folytatják a hétvégi menetelések sorát. „Debrecenbe kéne menni, OSB fordulót kéne nyerni.” Most alkalom adódhat rá, hiszen a Debrecen 2-es csapata fogadja majd a szegedi fiúkat. Első mérkőzést a Dunakanyar SE ellen játsszák, majd a DEAC és a KESI következik. Nem ez az első összecsapásuk a szezonban. Szeptember 29-én a szegedi fiúk győzedelmeskedtek a DEAC és a Dunakanyar ellen. Az utazókeret a következő játékosokból áll: Varga Tamás, Varga Medárd, Somosi Levente, Gera Bálint, Szunyogh Szabolcs, Szathmári Szabolcs, Czakó Lóránt, Bálint Ákos, Elek Botond, Pintér Barnabás, Baricsa Gergő, Hernádi Marcell, Gergely Zsolt, Feier Tibor, Janó Csongor.

Fényképes, videós beszámolókkal jelentkezünk majd az egyesület Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com