Jelszóigénylés

Örömjátékra készülnek a Vidux-Szegedi RSE felnőtt csapatai

Megosztás:
Megjelent: 2024. április 15., hétfő
A lányokat nem nyomja a teher, a férfiak szép lezárást szeretnének

A Vidux-Szegedi RSE férfi és női csapatának más-más miatt fontos az előttük álló hét. A férfiak a szezon utolsó mérkőzésén lépnek pályára a 9-12. helyért zajló rájátszásban, míg a hölgyeknek a héten indul a rájátszás az 5-8. helyért. Mindkét együttes komolyan veszi a hétvégi találkozót, hiszen a férfiak szeretnének egy jó játékkal revansot venni a TFSE együttesén az idegenben elszenvedett vereségért, és akár egy győztes meccsel búcsúztatni a szezont, a lányok pedig teher nélkül léphetnek pályára, igazi örömjátékot játszva, ami ki tudja, meddig repíti őket.

Teher nélkül utazhatnak a rájátszás első meccsére Milodanovics Andreáék, ugyanis azzal, hogy az 5-8. helyért zajló rájátszásban folytathatják a küzdelmeket, már teljesítették a célt, amit kitűztek maguk elé. Emiatt sem eredménykényszer, sem az a görcsösség nem nyomja őket, amely a szezon egy részében jellemezte a csapatot. A lányok igazi meccslázban égnek, így kíváncsian várják, meddig repíti őket ez a lendület.

Április 20. (szombat) 17.00
NBI 5-8., 1. forduló, Gödöllő
Gödöllői RC - Vidux-Szegedi RSE

Milodanovics Andrea: - A lányok nagyon jól dolgoznak edzésen, már emiatt a hozzáállás miatt is nagyon büszke vagyok rájuk, hiszen bár nem nyomja őket a teher, hogy bizonyítaniuk kell, hiszen a szezon elején kitűzött célt teljesítették, de komolyan veszik az első meccset. Örömjáték lehet az előttünk álló időszak, hiszen olyan elemeket ki tudunk próbálni, ami eddig nem jött össze, mert az eredménykényszer miatt azért mindig volt egy görcs a lányokban. Most viszont felszabadultan játszhatnak, így én is nagyon várom, hogy mit tartogat számunkra még a hátralévő időszak és a végén hol is fogunk végezni. A lányok már teljes meccslázban égnek már!

A hibák kijavítása és akár egy győztes szezonzárás a célja a Vidux-Szegedi RSE férfi felnőtt csapatának.  Berkes Zoltánéknak nem volt egyszerű az elmúlt időszak, de van esély, hogy a rájátszás utolsó - ráadásul hazai - meccsére rendezzék a soraikat, és egy jó - akár győztes - meccsel búcsúztassák az idényt. A visszavágás is munkál a csapatban, hiszen egy eléggé hiányos kerettel szenvedtek vereséget a TFSE vendégeként, most hazai pályán javíthatnak Göncziék.

Április 21. (vasárnap) 18:00
NBI Extraliga 9-12, 6. forduló, Szeged.
Vidux-Szegedi RSE – TFSE

Berkes Zoltán:
 - Több játékos jobb állapotban van, így volt, akit pályára tudtam küldeni már a hétvégén is Miskolcon.  Bízom benne, hogy a héten az edzésekbe is jobban be tudnak csatlakozni, és egy erősebb kerettel tudunk azon dolgozni, hogy kijavítsuk a hiányosságainkat. Főleg a védekezésünket kell helyre rakni, de nyilván a sérültek távolléte, és az ő pótlásuk miatt ez egy komplex feladat, amit igyekszünk megoldani. Az utolsó meccsünket - ráadásul hazai pályán - szeretnénk nagyon jó játékkal lehozni. És természetesen ott van bennünk, hogy a múltkori, fővárosi találkozóért revansot veszünk, ahol azért egy jócskán hiányos kerettel léptünk pályára. Most viszont a legfontosabb, hogy jó játékkal és adott esetben győztes meccsel zárjuk a szezont. A hétvégi játék sem volt rossz a Miskolc ellen, de mindig van hova fejlődni.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Képgaléria
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com