SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Öt szettes győzelem a férfiaknál

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 29., hétfő
Értékes idegenbeli ponttal utazhatott haza a felnőtt férfi csapatunk.

Nem adta könnyen a győzelmet a Röpke SE a Szegedi RSE felnőtt férfi csapatának, Kecskeméten.


Strezeneczki Gyula vezetőedző előzetes elképzelései szerint alakult az első játszma, magabiztos játékkal 25:13 arányban a szegediek nyertek. A folytatás azonban nem úgy alakult, ahogy reméltük, a megnyert első szett nem nyugtatta meg a csapatot, rengeteg hibával, kapkodva játszottunk a folytatásban.
A Kecskemét csapata elkezdett rutinos játékosoktól elvárható módon, minden mindegy alapon játszani és nagy küzdelemben megnyerte a második és a harmadik játszmát is.
A negyedik játekrészben is fej-fej mellett haladt mindkét alakulat, szerencsére a Szeged végre újra magára talált és óriási csatában egyenlítettek.
A mindent eldöntő ötödik játszmában folytatta a menetelést az SZRSE, így magabiztosan megnyertük a szettet és ezzel a mérkőzést is. 
Értékes idegenbeli győzelmet tudhatunk magunkénak a lelkes és rutinos játékosokkal felálló Kecskeméti gárda ellen! 

  

Fülöp Norbert, csapatkapitány:

"Rendkívül hektikus mérkőzésen vagyunk túl a Röpke otthonában. Jól kezdtük a találkozót, melyet az első szett igen nagyarányú (25:13) pontkülönbsége is mutat. Aztán mintha kicsit belekényelmesedtünk volna a meccsbe, sorra jöttek a hibák, a kecskemétiek is nagyon felszívták magukat. Bár szorosan, de elvesztettük a második és harmadik szettet. A negyedik szettben pedig, mint ami eddig az összes meccsünkre elmondható volt, érkezett a szegedi küzdőszellem, mely végig kitartott. Hihetetlen nyerni akarás lett úrrá a csapaton, melynek segítségével végül behúztuk a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak, úgy gondolom nagyon sokat ért ez a győzelem."


Férfi NB II Közép csoport 5. forduló
Röpke SE-Szegedi RSE
2:3 (13:25)(25:23)(25:19)(23:25)(8:15)

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com