Jelszóigénylés

Otthon is bemutatkozhatnak felnőtt csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 4., csütörtök
NB II-es női és férfi csapatunk is pályára lép szombaton, Szegeden

Szép időt jósolnak a napfény városába, így egy könnyed ebéd után, jó kis családi program lehet kilátogatni a mérkőzésekre.

Igazi hazai pályát kapnak csapataink, ugyanis a Lila iskola (Gyík utca 3.) szolgál helyszínéűl mindkét mérkőzésnek! A napot a hölgyek kezdik 13 órakor. Tátrai Sándor lányai a Fatum Nyíregyháza junior csapatát fogadja. Az előző szezonban nagyot küzdöttek az ifis lányaink a Nyíregyházával, de nem összetévesztendő, az idei felállás most mindkét csapatnál más. Míg nálunk a tapasztalt, felnőtt játékosokkal, addig az ellenfél a juniorokkal lép majd pályára.

  

Tátrai Sándor, edző:
"Külön nem készültünk a Nyíregyháza elleni mérkőzésre. Ezen a héten az első két edzésen technikáztunk és nyitásfogadásból támadást gyakoroltunk, majd csütörtökön és pénteken térünk rá a csapatjátékra és a komplexebb feladatokra.
Úgy néz ki szerencsére eddig elkerült minket a betegség hullám, de ilyen időszakban már kötelező a sapka és lehetőség szerint sál és kesztyű az edzések után. Bízom benne ez is segíti megőrizni az egészségüket.

Komoly változások voltak a nyáron. Még nem állt össze teljesen a játékunk. Sokat kell még azon dolgoznunk, hogy bármilyen felállásban is összeszokott csapat álljon a pályán. Itthon játszunk, emiatt magamon érzek egy kis nyomást, de ez a lányokon nem érződik. Egy olasz, szerb, spanyol és jövőhéttőlha minden igaz egy német lány is csatlakozik hozzánk az edzéseken. Ha minden jól alakul, a későbbiekben számítok a játékukra mérkőzéseken is."

A férfiak is készülnek első otthoni bemutatkozásukra, ami a női mérkőzés után, 18 órakor kezdődik. Ismerős és új arcokkal is találkozhatnak a szegedi szurkolók. A hajó kapitánya, Strezeneczki Gyula az első akadályokat ügyesen vette a fiúkkal, egy hete magabiztos győzelmet arattak Pécsett így a most hétvégi mérkőzés is szurkolóbarátnak ígérkezik. A Pénzügyőr SE-nek nagy neve van a röplabda világában, ám ahogy a hölgyeknél, itt is a junior csapatát láthatjuk ellenfelünknek. A Szegedi RSE 2009-ben sikereket elért - NBI bronzmérkőzés - csapatából Bitó Attila, Bondor Tamás, Csányi Dániel, Filius István és Inhoff Attila is a keretben lesz, emellett Fülöp Norbert, Kiss Gábor és Piti Richárd is mint a klub saját nevelésű játékosa készül a mérkőzésre.

  

Bondor Tamás, csapatkapitány:
"Nagy létszámmal tudtunk készülni a hétvégi Pénzügyőr elleni mérkőzésre, ennek köszönhetően a különböző taktikai formációkra is nagy hangsúlyt tudtunk fektetni. Szerencsére Csányi Dani is visszatért a csapatba, így újra bemutatkozhat nevelő egyesületében. Keretünkben akik munkahelyi vagy magánéleti elfoglaltság miatt nem sokszor tudnak velünk utazni idegenbeli mérkőzésekre, azok a hazai meccseken kaphatnak nagyobb szerepet.
Bízom benne, hogy erős kerettel utazik le a Pénzügyőr junior csapata, hiszen azzal a céllal 

vágtunk neki a bajnokságnak, hogy szoros meccseket játsszunk. A mi társaságunk nagyon egyben van, jó hangulatban telnek az edzések, motiváltak vagyunk, minden mérkőzésen a győzelemért lépünk pályára, és ezzel a mentalitással várjuk az első hazai mérkőzésünket is. Bízunk benne, hogy sok szurkoló támogat majd minket a helyszínen!"

A mérkőzések megtekintése ingyenes és ami még garantált, gyors labdák, nagy ugrások és küzdelmes szettek várnak a kilátogatókra!
A hétvége eseményeiről fényképes, videós beszámolók találhatóak majd az egyesület Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com