SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Otthon is bemutatkozhatnak felnőtt csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 4., csütörtök
NB II-es női és férfi csapatunk is pályára lép szombaton, Szegeden

Szép időt jósolnak a napfény városába, így egy könnyed ebéd után, jó kis családi program lehet kilátogatni a mérkőzésekre.

Igazi hazai pályát kapnak csapataink, ugyanis a Lila iskola (Gyík utca 3.) szolgál helyszínéűl mindkét mérkőzésnek! A napot a hölgyek kezdik 13 órakor. Tátrai Sándor lányai a Fatum Nyíregyháza junior csapatát fogadja. Az előző szezonban nagyot küzdöttek az ifis lányaink a Nyíregyházával, de nem összetévesztendő, az idei felállás most mindkét csapatnál más. Míg nálunk a tapasztalt, felnőtt játékosokkal, addig az ellenfél a juniorokkal lép majd pályára.

  

Tátrai Sándor, edző:
"Külön nem készültünk a Nyíregyháza elleni mérkőzésre. Ezen a héten az első két edzésen technikáztunk és nyitásfogadásból támadást gyakoroltunk, majd csütörtökön és pénteken térünk rá a csapatjátékra és a komplexebb feladatokra.
Úgy néz ki szerencsére eddig elkerült minket a betegség hullám, de ilyen időszakban már kötelező a sapka és lehetőség szerint sál és kesztyű az edzések után. Bízom benne ez is segíti megőrizni az egészségüket.

Komoly változások voltak a nyáron. Még nem állt össze teljesen a játékunk. Sokat kell még azon dolgoznunk, hogy bármilyen felállásban is összeszokott csapat álljon a pályán. Itthon játszunk, emiatt magamon érzek egy kis nyomást, de ez a lányokon nem érződik. Egy olasz, szerb, spanyol és jövőhéttőlha minden igaz egy német lány is csatlakozik hozzánk az edzéseken. Ha minden jól alakul, a későbbiekben számítok a játékukra mérkőzéseken is."

A férfiak is készülnek első otthoni bemutatkozásukra, ami a női mérkőzés után, 18 órakor kezdődik. Ismerős és új arcokkal is találkozhatnak a szegedi szurkolók. A hajó kapitánya, Strezeneczki Gyula az első akadályokat ügyesen vette a fiúkkal, egy hete magabiztos győzelmet arattak Pécsett így a most hétvégi mérkőzés is szurkolóbarátnak ígérkezik. A Pénzügyőr SE-nek nagy neve van a röplabda világában, ám ahogy a hölgyeknél, itt is a junior csapatát láthatjuk ellenfelünknek. A Szegedi RSE 2009-ben sikereket elért - NBI bronzmérkőzés - csapatából Bitó Attila, Bondor Tamás, Csányi Dániel, Filius István és Inhoff Attila is a keretben lesz, emellett Fülöp Norbert, Kiss Gábor és Piti Richárd is mint a klub saját nevelésű játékosa készül a mérkőzésre.

  

Bondor Tamás, csapatkapitány:
"Nagy létszámmal tudtunk készülni a hétvégi Pénzügyőr elleni mérkőzésre, ennek köszönhetően a különböző taktikai formációkra is nagy hangsúlyt tudtunk fektetni. Szerencsére Csányi Dani is visszatért a csapatba, így újra bemutatkozhat nevelő egyesületében. Keretünkben akik munkahelyi vagy magánéleti elfoglaltság miatt nem sokszor tudnak velünk utazni idegenbeli mérkőzésekre, azok a hazai meccseken kaphatnak nagyobb szerepet.
Bízom benne, hogy erős kerettel utazik le a Pénzügyőr junior csapata, hiszen azzal a céllal 

vágtunk neki a bajnokságnak, hogy szoros meccseket játsszunk. A mi társaságunk nagyon egyben van, jó hangulatban telnek az edzések, motiváltak vagyunk, minden mérkőzésen a győzelemért lépünk pályára, és ezzel a mentalitással várjuk az első hazai mérkőzésünket is. Bízunk benne, hogy sok szurkoló támogat majd minket a helyszínen!"

A mérkőzések megtekintése ingyenes és ami még garantált, gyors labdák, nagy ugrások és küzdelmes szettek várnak a kilátogatókra!
A hétvége eseményeiről fényképes, videós beszámolók találhatóak majd az egyesület Facebook és Instagram oldalán!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com