Jelszóigénylés

Pamuk-Huszta Blanka: “Itt kamatoztathatom a képzettségeimet”

Megosztás:
Megjelent: 2020. április 30., csütörtök
Cikksorozatunk második részében rendezvényszervezőnk mutatkozik be.

Új cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. A második részben Pamuk-Huszta Blanka mutatkozik be, aki nem csak edzőként, de technikai vezetőként és rendezvényszervezőként is dolgozik nálunk.Blanka 2017 augusztusában csatlakozott hozzánk, méghozzá régi ismerősként, hiszen gyerekként nálunk játszott, majd szegedi színekben NB II-ben és NB I-ben is szerepelt. Az élvonalbeli csapat legfiatalabb tagja volt, de ezután tanulmányaira koncentrált: a spanyol-angol nyelvű Gazdasági Idegennyelvi Menedzser szakképzés elvégzése után a Bibarc Tünde Fitness School keretein belül aerobik sportedző végzettséget szerzett, majd a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán a testnevelő–edző, spanyol minor szakokat is elvégezte.

– Szakmailag és emberileg is nagyon örültem akkoriban a lehetőségnek, hogy újra az SZRSE-család tagja lehetek – kezdte a beszélgetést Pamuk-Huszta Blanka. – Gyerekkoromból ismertem már több edzőt is, tudtam, hogy remek csapathoz csatlakozom, és a feladatkör is nagyon illett hozzám, minden képzettségemet tudom kamatoztatni. Éppen ezért könnyen belejöttem a munkába, és nagy szeretettel fogadtak. Élvezem, hogy itt dolgozhatok! – hangsúlyozta.

A 2017/18-es szezontól a kezdő csoport vezetőedzője volt, majd ettől az idénytől már a leány mini “B” együttest is irányítja. Most viszont arra kértük, hogy irodai munkájáról meséljen nekünk.

– A saját rendezésű kupák és OMB-fordulók szervezésében segítek, és örülök, hogy már OMB-döntő lebonyolítását is vezethettem. Nyaranta a napközis táborokért is felelek, illetve nagyon élvezem a SzegedVolley Camp szervezését, mivel a nyelvtudásomat kamatoztathatom, és büszke is vagyok erre a munkára, hiszen ez lett az első olyan nemzetközi tábor Magyarországon, ahol nemzetközileg elismert külföldi edzők vettek részt, és úgy tűnik, szép hagyomány lesz belőle – jegyezte meg.
A felsorolás ezzel nem ér véget: Pamuk-Huszta Blanka vállalja a versenynaptárak folyamatos szerkesztését, a terembérlések, illetve a sportolói verseny- és játékengedélyek adminisztrációját, a felszerelésekért is felel, koordinálja a jegyzőkönyvvezetők munkáját és beosztását, ebben az idényben pedig plusz feladata lett az NB I-es meccsrendezések feltételeinek biztosítása, illetve a szállásokat és étkeztetéseket is szervezi.

– Nagyon élveztem, amikor Jan De Brandt szövetségi kapitányként többször is ellátogatott hozzánk, hiszen én feleltem a szervezésért, de a röplabdát népszerűsítő programokat is nagyon szeretem. Már kétszer képviseltük magunkat az autómentes napon, és a Civil Piacon is ott van az SZRSE, ahogy az iskolák nyílt és családi napjain is. Egyesületünknek is van családi napja, amelyen a bográcsozás és a röplabdázás a fő program, de a sűrűbbé váló versenynaptár miatt mostanában erre nem jutott idő, így tervben van, hogy újra legyen ilyen alkalom, hiszen a szülők részéről is van erre igény. Később a saját csarnok is biztosan segíthetne abban, hogy minél több ilyen közösségi programunk legyen, már nagyon várom azt az időszakot – nyilatkozta a szakember.

Rendezvényszervezőként most nincs munka a járvány miatt, de Pamuk-Huszta Blanka elmondta: így sem unatkozik az elmúlt hetekben.

– Először meg is ijedtem, hogy így lesz-e feladatom, de hamar rájöttem, hogy egyéb területeken többet tudok most segíteni. A TAO-elszámolás időszakában bőven akad papírmunka, illetve a valamivel több szabadidőt kihasználom az ötletelésre, dolgozom rajta, hogy még színesebbek legyenek a rendezvények, amint visszatér az élet a régi kerékvágásba. A gyerekek nagyon hiányoznak, és a tanítványaim is hiányolják a tréningeket, így most a Google Classroom bevezetésén dolgozunk, hogy a gyerekekkel minél többet tudjunk kommunikálni – árulta el Pamuk-Huszta Blanka.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 7., kedd
Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Hír
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com