Jelszóigénylés

Remek játék az ifjúsági és felnőtt csapatunktól

Megosztás:
Megjelent: 2017. november 13., hétfő
OIB Alapszakasz 2. helyezést, és NBII-es győzelmet szereztek Strezeneczki Gyuláék a hétvégén.

November 11-én és 12-én ifjúsági és felnőtt csapatunk is pályára lépett, Strezeneczki Gyula tanítványai összesen négy mérkőzést játszottak a két nap alatt, melyből hármat is megnyertek.

Szombaton Kalocsán rendezték meg az Országos Ifjúsági Bajnokság alapszakaszának 2. tornáját. Az első mérkőzésen jól kezdett a Szegedi RSE, pontos játékkal hamar két szettes előnyre tettek szert a házigazdák ellen. A harmadik játszmában sajnálatos sérülés miatt liberot kellett cserélnünk, ez kicsit összezavarta a játékosokat, így elvesztettük játékrészt. Ezután a lányok újra felvették a ritmust a fellelkesült kalocsaiak ellen, és sikerült megnyerniük a mérkőzést.

A második meccsen a magabiztos szegedi játéknak köszönhetően kérdés sem merült fel a végeredményt illetően, és bár a Kispest SE lelkes játékot mutatott be, végül kijött a két csapat közötti különbség.

A harmadik mérkőzésen bátor játékkal komoly erőbedobásra kényszerítettük a csoportban toronymagas esélyes békéscsabaiakat, pazar labdamenetekkel tarkított, izgalmas mérkőzés kerekedett az összecsapásból. Végül egy jó mérkőzésen szenvedtünk vereséget a csoportelsőséget szerző Békéscsabai RSE-től.

Szegedi RSE - Kalocsai SE 3:1 (25:18, 25:23, 24:26, 25:21)
Szegedi RSE - Kispest SE 3:0 (25:15, 25:13, 25:15)
Békéscsabai RSE - Szegedi RSE 3:0 (25:16, 25:15, 25:18)

Szegedi RSE: Hűse, Kaszás, Cseh, Kádár, Fürdök L., Baráth. Csere: Borsi (libero), Mátyus, Nagy, Kertai, Gracza Sóti.

Az OIB tornát követően Szegeden lépett pályára női felnőtt csapatunk az NBII 8. fordulójában, a tatai TAC-SZESE csapatát fogadták Kovács-Fiskus Fanniék. A mérkőzésen határozott játékot mutattak be szegediek, és sikerült minimálisra csökkenteni a hibáik számát. A remek hazai nyitásoknak és mezőnymunkának köszönhetően az ellenfél nem tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát, így mindhárom szettben magabiztos győzelmet arattak Molnár Dóráék.

Szegedi RSE - TAC-SZESE 3:0 (25:15; 25:18; 25:12)

Szegedi RSE: Fürdök N., Kovács-Fiskus, Vass, Molnár, Kaszás, Kádár. Csere: Sipka (libero), Hűse

 

Fürdök Nóra - csapatkapitány, 4-es ütő:

"A mai mérkőzéssel eredményével, és a mutatott játékkal is elégedettek lehetünk. Mindenkinek sikerült valami pluszt hozzátennie, legyen az akár egy ász nyitás, vagy egy blokk. Egy pillanatra sem hagytunk esélyt az ellenfélnek, végig a mi kezünkben volt az irányítás. Szerencsére a hullámvölgyek elkerülték a játékunkat, így egy-két figuratív elemet is tudtunk gyakorolni a mérkőzésen. Gratulálok a csapatnak, csak így tovább!"

 

 

Strezeneczki Gyula - edző:

"Elégedett vagyok az OIB alapszakasz eredményeivel, főleg annak tudatában, hogy nem tudtunk mindkét tornára a legerősebb csapatunkkal elutazni. Ennek ellenére sikerült legyőznünk, illetve megszorítanunk ellenfeleinket, és csoportmásoddikként végezni. Köszönöm a szülők támogatását és Tátrai Sándor kolléga segítségét, a serdülő csapat játékosai hozták a tőlük elvárható teljesítményt, és tisztesen helytálltak az idősebbek között.
A felnőtt mérkőzésen lelkes, időnként pontos játékkal múltuk felül ellenfelünket. Kezdem látni az elvégzett munka gyümölcsét. Gratulálok a lányoknak, csapatmunka volt!"


Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com