SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Remek szereplés a gyerek csapatainktól

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 11., vasárnap
Mindhárom csapatunknak sikerült győztes mérkőzéssel hazatérnie.

Leány Gyerek 1-es és 2-es, illetve fiú csapatunk is idegenbeli mérkőzéseit játszotta most vasárnap az OGYB-ben. Budapest, Békéscsaba és Kaposvár volt a célállomás.

Fiú OGYB alapszakasz, 2. forduló, Kaposvár

Varga Tamás, vezetőedző értékelése:

"Az első fordulóban mindkét ellenfelünket legyőztük és most sem szerettünk volna más eredményt. Az első mérkőzést a Dunaferr csapatával játszottuk, akik roppant lelkesen röplabdáztak, így a második játszmát sikerült megnyerniük. Ezután következett a kaposvári csapat elleni összecsapás, -ők végül a csoport 2. helyét szerezték meg- melyet simán 3:0-ra sikerült megnyernünk, így a csoportunk élén végeztünk. Az első mérkőzésen érezhető volt a hosszú utazás és kicsit àlmoskásan játszottunk. A Kaposvár ellen már felszabadultabb játékot produkáltunk, ami elegendő volt a mérkőzés megnyerésére, de sajnos van még bőven fejlődési lehetőség a jàtékunkban."

Szegedi RSE-Dunaferr 3:1(25:17)(25:26)(25:12)(25:21)
Szegedi RSE-Kaposvár 3:0 (25:11)(25:19)(25:17)

Szegedi RSE: Elek Botond, Varga Medárd, Czakó Lóránt, Somosi Levente, Apáti Márk, Varga Tamás, Janó Csongor, Bálint Ákos, Szunyogh Szabolcs, Feier Tibor, Pintér Barnabás
Vezetőedző: Varga Tamás
Másodedző: Csányi Dániel

Leány OGYB, Budapest

Szegedi RSE-1-es csapata

Hulmann Zsolt értékelése:
"A Miskolc ellen könnyed játékkal sikerült nyerni. A mérkőzés a BVSC elleni felkészülésre tökéletesen megfelelt. A BVSC-nél nagyon fűtötte a lányokat a visszavágás a múltkori vereségért, s ennek megfelelően nagyon nagy kedvel vetettük magunkat a mérkőzésbe. A várakozásainknak megfelelően nagy csatában sikerült revansot venni. Két meccses szünetet követően az első szett az UTE ellen a ráhangolódás jegyében telt el, míg a másodikban felvéve a meccs ritmusát sikerült kiegyenlítenünk. A harmadik szettben a végjátékot jobban bíró együttes nyert. Összegzésképp elmondhatom, végre a lányoktól jó játékot láttam, ami győzelmekkel is párosult! "

Szegedi RSE-MVSI-1 3:0 (25:16)(25:9)(25:11)
BVSC-Zugló-Szegedi RSE 1:2 (23:25)(25:22)(22:25)
Szegedi RSE-UTE-A 1:2 (17:25)(25:23)(22:25)

Szegedi RSE: Kiss Boglárka, Kiss Anna, Bálint Viktória, Kopasz Hanna, Rácz Lilla, Szalay Kata, Szatmári Júlia, Pikó Dorina, Deák Blanka, Sztanó Dorka, Nyers Noémi, Nagy Léna
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Másodedző: Honti Szilárd

Leány OGYB, Békéscsaba
Szegedi RSE 2-es csapata

Strezeneczki Gyula, vezetőedző értékelése:
„A nyitómérkőzést a Békéscsaba csapatával játszottuk, ahol egy simán elvesztett játszmát követően, a második és harmadik játszmában már játszottuk a röplabdát és komoly erőbedobásra kényszerítettük a békéscsabai lányokat.
A második mérkőzésen a Jászberény csapatával játszottunk, ahol az első játszmában remek játékkal leptük meg ellenfelünket és 25:20 arányban meg is nyertük a nyitó szettet! Sajnos a győzelemért nagy árat fizettünk, Baksa Panna megsérült (utólag kiderült eltört egy kéz-középcsontja!)
Ezt követően egy kicsit mintha megijedtünk volna a lehetőségtől, pontatlanná vált a játékunk és a Jászberény csapata 14-re nyerte a második játékrészt. A harmadik játszmában jó játékkal szorossá tudtuk tenni a találkozót, de a Jászberény behúzta a szettet és 2:1 arányban megnyerte a találkozót.
Rövid pihenést követően következett a harmadik mérkőzés a Vasas csapata ellen. Itt az első játékrészben jó játékkal sikerült meglepnünk az ellenfél csapatát és nyertük meg a szettet. A második játékrészben, ugyan úgy mint három héttel korábban a jászberényi tornán, leültünk, a játékunk pontatlanná vált és a Vasas ezt kihasználva egyenlített. A jászberényi forgatókönyv ezúttal szerencsére nem ismétlődött meg, a harmadik játékrészben újra sikerült a koncentrációt visszanyernünk és lelkes játékkal megnyernünk a szettet és a mérkőzést is.
Persze sok munka áll még előttünk, de jó volt látni a lányok fejlődését az előző fordulóhoz képest, különösen annak tudatában, hogy a sérülések miatt teljesen szokatlan felállásokban, szerepkörökben  kellett a lányoknak játszaniuk.
Gratulálok a lányoknak, Pannának és Majának pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!”

Békéscsaba-Szegedi RSE-2 3:0 (25:9)(25:15)(25:20)
Szegedi RSE-2-JRK 1:2 (25:20)(14:25)(25:19)
Szegedi RSE-2-Vasas 2:1 (25:21)(11:25)(25:21)

Szegedi RSE-2: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Kenesey Blanka, Mányai Maja, Kiss Nóra, Makai Emma, Nagy-Hegyesi Réka, Verebes Dorina, Baksa Panna, Békési Dóra
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Másodedző: Csányi Roland

A nap folyamán készült képeket és videókat, köztük az 1-es leány csapatunk elképesztő mentéséről szólót is, meg lehet tekinteni egyesületünk Instagram illetve Facebook oldalán!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com