Jelszóigénylés

Remek szereplés a gyerek csapatainktól

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 11., vasárnap
Mindhárom csapatunknak sikerült győztes mérkőzéssel hazatérnie.

Leány Gyerek 1-es és 2-es, illetve fiú csapatunk is idegenbeli mérkőzéseit játszotta most vasárnap az OGYB-ben. Budapest, Békéscsaba és Kaposvár volt a célállomás.

Fiú OGYB alapszakasz, 2. forduló, Kaposvár

Varga Tamás, vezetőedző értékelése:

"Az első fordulóban mindkét ellenfelünket legyőztük és most sem szerettünk volna más eredményt. Az első mérkőzést a Dunaferr csapatával játszottuk, akik roppant lelkesen röplabdáztak, így a második játszmát sikerült megnyerniük. Ezután következett a kaposvári csapat elleni összecsapás, -ők végül a csoport 2. helyét szerezték meg- melyet simán 3:0-ra sikerült megnyernünk, így a csoportunk élén végeztünk. Az első mérkőzésen érezhető volt a hosszú utazás és kicsit àlmoskásan játszottunk. A Kaposvár ellen már felszabadultabb játékot produkáltunk, ami elegendő volt a mérkőzés megnyerésére, de sajnos van még bőven fejlődési lehetőség a jàtékunkban."

Szegedi RSE-Dunaferr 3:1(25:17)(25:26)(25:12)(25:21)
Szegedi RSE-Kaposvár 3:0 (25:11)(25:19)(25:17)

Szegedi RSE: Elek Botond, Varga Medárd, Czakó Lóránt, Somosi Levente, Apáti Márk, Varga Tamás, Janó Csongor, Bálint Ákos, Szunyogh Szabolcs, Feier Tibor, Pintér Barnabás
Vezetőedző: Varga Tamás
Másodedző: Csányi Dániel

Leány OGYB, Budapest

Szegedi RSE-1-es csapata

Hulmann Zsolt értékelése:
"A Miskolc ellen könnyed játékkal sikerült nyerni. A mérkőzés a BVSC elleni felkészülésre tökéletesen megfelelt. A BVSC-nél nagyon fűtötte a lányokat a visszavágás a múltkori vereségért, s ennek megfelelően nagyon nagy kedvel vetettük magunkat a mérkőzésbe. A várakozásainknak megfelelően nagy csatában sikerült revansot venni. Két meccses szünetet követően az első szett az UTE ellen a ráhangolódás jegyében telt el, míg a másodikban felvéve a meccs ritmusát sikerült kiegyenlítenünk. A harmadik szettben a végjátékot jobban bíró együttes nyert. Összegzésképp elmondhatom, végre a lányoktól jó játékot láttam, ami győzelmekkel is párosult! "

Szegedi RSE-MVSI-1 3:0 (25:16)(25:9)(25:11)
BVSC-Zugló-Szegedi RSE 1:2 (23:25)(25:22)(22:25)
Szegedi RSE-UTE-A 1:2 (17:25)(25:23)(22:25)

Szegedi RSE: Kiss Boglárka, Kiss Anna, Bálint Viktória, Kopasz Hanna, Rácz Lilla, Szalay Kata, Szatmári Júlia, Pikó Dorina, Deák Blanka, Sztanó Dorka, Nyers Noémi, Nagy Léna
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Másodedző: Honti Szilárd

Leány OGYB, Békéscsaba
Szegedi RSE 2-es csapata

Strezeneczki Gyula, vezetőedző értékelése:
„A nyitómérkőzést a Békéscsaba csapatával játszottuk, ahol egy simán elvesztett játszmát követően, a második és harmadik játszmában már játszottuk a röplabdát és komoly erőbedobásra kényszerítettük a békéscsabai lányokat.
A második mérkőzésen a Jászberény csapatával játszottunk, ahol az első játszmában remek játékkal leptük meg ellenfelünket és 25:20 arányban meg is nyertük a nyitó szettet! Sajnos a győzelemért nagy árat fizettünk, Baksa Panna megsérült (utólag kiderült eltört egy kéz-középcsontja!)
Ezt követően egy kicsit mintha megijedtünk volna a lehetőségtől, pontatlanná vált a játékunk és a Jászberény csapata 14-re nyerte a második játékrészt. A harmadik játszmában jó játékkal szorossá tudtuk tenni a találkozót, de a Jászberény behúzta a szettet és 2:1 arányban megnyerte a találkozót.
Rövid pihenést követően következett a harmadik mérkőzés a Vasas csapata ellen. Itt az első játékrészben jó játékkal sikerült meglepnünk az ellenfél csapatát és nyertük meg a szettet. A második játékrészben, ugyan úgy mint három héttel korábban a jászberényi tornán, leültünk, a játékunk pontatlanná vált és a Vasas ezt kihasználva egyenlített. A jászberényi forgatókönyv ezúttal szerencsére nem ismétlődött meg, a harmadik játékrészben újra sikerült a koncentrációt visszanyernünk és lelkes játékkal megnyernünk a szettet és a mérkőzést is.
Persze sok munka áll még előttünk, de jó volt látni a lányok fejlődését az előző fordulóhoz képest, különösen annak tudatában, hogy a sérülések miatt teljesen szokatlan felállásokban, szerepkörökben  kellett a lányoknak játszaniuk.
Gratulálok a lányoknak, Pannának és Majának pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!”

Békéscsaba-Szegedi RSE-2 3:0 (25:9)(25:15)(25:20)
Szegedi RSE-2-JRK 1:2 (25:20)(14:25)(25:19)
Szegedi RSE-2-Vasas 2:1 (25:21)(11:25)(25:21)

Szegedi RSE-2: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Kenesey Blanka, Mányai Maja, Kiss Nóra, Makai Emma, Nagy-Hegyesi Réka, Verebes Dorina, Baksa Panna, Békési Dóra
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Másodedző: Csányi Roland

A nap folyamán készült képeket és videókat, köztük az 1-es leány csapatunk elképesztő mentéséről szólót is, meg lehet tekinteni egyesületünk Instagram illetve Facebook oldalán!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com