SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Serdülő csapatainké a főszerep a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2019. január 22., kedd
Leány és fiú alakulatunk is folytatja a versenyt a bajnokságban.

Vasárnap újra nyeregben száll a serdülő leány 1-es és a serdülő fiú csapatunk. Mindkét alakulat a középszakasz második fordulóját játssza.

A lányok hazai pályán az SZTE Sportközpontban vívnak hosszú és fáradalmas harcot a Szalayné Sebők Éva U17 Női Országos Serdülő Bajnokságban. Reggel 10 órási kezdéssel a KESI A csapatával találkoznak. Ezután jön egy nagyobb ebédszünet, majd a Nyíregyháza és végezetül Jászberény elleni mérkőzéssel fejeződik be a nap. Hulmann Zsolték az előző fordulóban egy győzelem és két vereséggel zártak a harmadik helyen. Az előrébbjutásért fontos pontokat kell elcsípniük a Nyíregyháza és a KESI A ellen.

Íme a vasárnapi pontos mérkőzés időpontok:
10:30 KESI A - Szegedi RSE-1
11:30 Jászberényi RK - Nyíregyháza
13:00 KESI A - Jászberényi RK
14:30 Szegedi RSE-1 - Nyíregyháza
16:00 Nyíregyháza - KESI A
17:30 Jászberényi RK - Szegedi RSE-1

Deák Blanka Szegedi RSE-1 játékosa:


Hétvégén folytatódik a serdülő bajnokság és hazai pályán fogtok játszani. Milyen érzés otthoni környezetben pályára lépni? Melyiket szereted jobban, ha idegenben vagy itthon mérkőztök meg?
Én, személy szerint sokkal jobban szeretek hazai pályán játszani, mivel legtöbbször eljönnek szurkolni a családtagok és a barátok és ilyenkor nagyon jó hangulat szokott kerekedni. Illetve, ha itthon játszunk, nem kell olyan hamar felkelni és nekem kipihenten sokkal jobban megy a jàték, mintha mérkőzés előtt utaznom kellett volna.
SZTE Sportközpontban lesznek a mérkőzések, játszottál már ott? Ha igen, milyen élményeid vannak?
Még nem játszottam ott, kíváncsi vagyok a különbségre. Itthon már hozzászoktam a Lila iskola atmoszférájához, ez most biztosan másabb lesz.  
Az első torna Nyíregyházán volt. Jászberény ellen magabiztosan nyertetek, a másik két mérkőzést elvesztettétek. Milyen visszavágóra és eredményre számítasz a mérkőzéseket tekintve?  
Jászberény ellen megint szeretnénk nagy fölénnyel nyerni. A Nyíregyháza elleni meccsen is van esélyünk, és az a meccs is remélem sikerrel fog zàrulni. A KESI ellen is remélem a legjobb teljesítményünket fogjuk nyújtani és szoros lesz az eredmény.

A fiúk Veszprémbe utaznak a Buzek László U17 Férfi Országos Serdülő Bajnokságban. Csoportjukban eredetileg hárman szerepeltek volna, a hétvégi mérkőzésnek otthont adó VRK-Sport Kft. csapata és a TFSE. Utóbbi visszalépett a bajnokságtól, így egy ellenfele maradt a szegedi fiúknak. A találkozó 11:30-tól kezdődik. Az eredményről fényképes beszámolóval fogunk jelentkezni!

Somosi Levente, Szegedi RSE játékosa:

Hétvégén a serdülő bajnokság folytatódik. Veszprémbe fogtok utazni. Melyik mérkőzést szereted jobban, ha idegenben vagy itthon játszotok?
Az itthoni játékot azért szeretem, mert nem kell sokat utazni, viszont mikor utazunk, mindig jó hangulat van az úton mivel már igen összeszokott a társaság. Viszont lehet bárhol a csapat, ha jó passzban vagyunk, akkor nincs mitől aggódni.
Csoportotok elég könnyűnek tűnik, hiszen a TFSE visszalépett, a Veszprém pedig nem okoz kihívást. Milyen célokkal és motivációval tudtok utazni ilyenkor?
Ilyenkor biztosabbak és motiváltabbak vagyunk játékban és a győzelemben, de nem bízzuk el magunkat, mert a másik csapat okozhat mindig meglepetéseket nekünk.
Most voltak a középiskolás felvételik. Hogy sikerült neked? És hogyan tudtad összeegyeztetni a tanulást a röplabdával?
Jól sikerült a felvételim. A röplabda és a tanulás elfért egymás mellett, mivel megtanultam beosztani az időmet. Mindkettő nagyon fontos nekem, nem szeretném, hogy az egyik a másik rovására menjen. 
Melyik bajnokságot érzed nehezebbnek a Gyereket vagy a Serdülőt?
Mivel serdülő bajnokságban még nem találkoztunk igazán erős ellenféllel, így egyelőre nem érzem nehéznek, de a gyerek bajnokságban már megmutatkozott, hogy vannak jól felkészült csapatok, akikkel nehéz mérkőzésekre számíthatunk.

Szurkoljunk együtt csapatainknak, hogy minél jobb eredményt érjenek el a bajnokságokban! Akik személyesen szeretnének kiklátogatni, azok tehát megtehetik vasárnap, az SZTE Sportközpontban, ahol a lányokat lehet támogatni. Fiú csapatunknak pedig személyesen Veszprémben, vagy akinek nincs lehetősége elutaznia a királynék városába, az küldhet üzenetet és kommentárt a Facebook és Instagram oldalunkon, amit továbbítunk Varga Tamáséknak
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com