SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

Sikeres hétvégét zárt a Gyermek-2-es csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. február 11., hétfő
Szombaton a gyerek, vasárnap a serdülő bajnokság volt terítéken a lányoknál.

Strezeneczki Gyula csapata elégedetten dőlhetett hátra. Mindössze egy vereséget szenvedtek a hétvégén zajlott öt mérkőzésből.

A csapatból voltak akik dupláztak, mindkét korosztályban megmérkőztek. Szombaton hazai környezetben léptek pályára Sojnóczki Saciék, az OGYB középszakaszának második tornáján.
A Lőrinc csapata ellen kezdtek, ahol mindhárom játszmában jó szervákkal és pontos támadásokkal tették egyértelművé a lányok a győzelmüket. Lehetőség volt mindenki részére játéklehetőséget biztosítani, amivel a lányok éltek is, mindenki hozzá tudott tenni valamit a győzelemhez.
Egy mérkőzés szünetet követően az MTK csapata ellen játszottak. Népes szurkolói tábor kísérte el a fővárosi csapatot, akik remek hangulatott teremtettek a szegedi táborral együtt. Mindkét csapat nagy akarással vetette bele magàt a játékba, jó labdamenetek alakultak ki, a szett végén azonban a vendégek tudtak kicsit nyugodtabban játszani és az ő nevük mellé került az első pont. A második szettben a csapatok szinte lemásolták az első játszmát, végig nagy küzdelemben, fej-fej mellett haladva jutottak el a végjátékig, ahol ismételten az MTK tudott nyerni. A harmadik játszma még az előző kettőnél is nagyobb küzdelmet hozott, szebbnél szebb labdamenetek alakultak ki, ami sajnos így sem hozta meg a szettgyőzelmet szegedi lányok számára. 

Dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I. osztály B-4 csoport
Lőrinc 2000 SE - Szegedi RSE-2 0:3 (18:25)(16:25)(14:25)
Szegedi RSE-2 - MTK Budapest 0:3 (21:25)(23:25)(25:27)
Szegedi RSE-2: Sojnóczki Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Mányai Maja, Kenesey Blanka, Vincze Dorka, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Verebes Dorina, Baksa Panna, Békési Dóra
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Másodedző: Csányi Roland

A szombati hazai OGYB tornát követően vasárnap, Budapesten került megrendezésre a serdülő bajnokság középszakaszának első fordulója.
A tornára mindösszesen nyolc játékossal utazott el a Szegedi RSE, így egy addig még soha nem próbált felállásban kellet pályára lépnie Baksa Pannáéknak.
Kaposvár ellen kezdett a csapat, ahol új felállás ide vagy oda, határozott szervákkal és lelkes játékkal sikerült 3:0 szettarányban győzniük a szegedieknek.
A sorsolás szeszélye miatt a következő mérkőzés ismét a szegedieké volt, a Lőrinc serdülő csapata ellen. Az első két szettben a lányok másolták az első mérkőzést, határozott szervákkal és lelkes játékkal szerezte meg csapatunk a vezetést. A harmadik játszmában - ami már a hatodik volt sorozatban a hétvégén - a lányok fejben elfáradtak, a Lőrinc ezt kihasználva pedig megnyerte a játékrészt. Az utolsó szettre azonban ismét összekapták magukat Mányai Majáék, és megnyerték a mérkőzést. 
Hosszú szünetet követően következett a két addig veretlen csapat összecsapása, a házigazda Kispest ellen. A korábbi fáradtságnak nyoma sem volt, a lányok újra maximális figyelemmel és fegyelemmel léptek pályára. Hatásos szervákkal és határozott támadásokkal kezdték a mérkőzést, amivel sikerült megtörniük a házigazdák ellenállását és fokozatosan növelve előnyüket, magabiztosan hozták a szettet. A második és harmadik játékrészben, az elsőhöz hasonlóan magabiztos játékkal tették Strezeneczki Gyula lányai egyértelművé, hogy aznap, bizony a szegedi csapat a győztes.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II. osztály B-5 csoport
Helyszín: Budapest, Szent Benedek Gimnázium
Szegedi RSE-2 - RÖAK Kaposvár Sárga 3:0 (25:17)(25:14)(25:17)
Lőrinc 2000 SE - Szegedi RSE-2 1:3 (16:25)(16:25)(25:15)(14:25)
Szegedi RSE-2 - Kispest SE-A 3:0 (25:10)(25:15)(25:14)
Szegedi RSE-2: Simon Lili, Mányai Maja, Fábián Boglárka, Kenesey Blanka, Kiss Nóra, Barna Sára, Verebes Dorina, Baksa Panna
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. július 18., csütörtök
Hír
2019. július 22., hétfő
Hír
Hír
2019. július 17., szerda
Hír
Hír
2019. július 12., péntek
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com