SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Sikeresen menetel a felnőtt női csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 27., szombat
Három szettes győzelem a DVTK csapata ellen!

Egészen Miskolcig utazott a felnőtt női csapatunk ahhoz, hogy megszerezze a szezon második győzelmét. Az idény legfiatalabb kezdőcsapatával álltak fel a szegedi lányok a pályára, hiszen a rangidős a keretben a 22 éves Kovács-Fiskus Fanni volt.


Nagyon pontos játékkal kezdődött a mérkőzés, 7:0-ás szegedi előny után magára talált a DVTK, de a szett közepétől újra a mieink akarata érvényesült.
A második játékrészt hasonló lelkes játékkal kezdték Nagy Mínáék. A játszma közepétől a serdülőink mellett Molnár Dóra személyében már csak egy felnőtt korú játékosunk volt a pályán, de a fiatalok nem engedték felzárkózni a miskolciakat.
A harmadik szettben végig kiegyenlített volt a játék képe, a végjátékig a hazaiak voltak kisebb fölényben. Tátrai Sándor ekkor visszaküldte Kovács-Fiskus Fannit és Németh Hannát a pályára, kicsit felrázva ezzel a csapatot. A végső pontokat remek csapatmunka és a csapatkapitányunk ászai hozták, így végül játszmaveszteség nélkül sikerült megnyerni a mérkőzést.

 


Tátrai Sándor, vezetőedző:

"Sajnos csak két edzésünk volt a héten és több betegség is nehezítette a készülést. Szerencsére a lányok mindent bele adtak a meccsen, és bár döcögött a játékunk, sokat hibáztunk, de így is sikerült szettveszteség nélkül hoznunk a mérkőzést."


NB II női Keleti csoport, 5. forduló
DVTK-Szegedi RSE 0:3 (19-25)(18-25)(23-25)
Szegedi RSE: Kovács-Fiskus csk, Nagy M., Fürdök, Németh, Molnár, Hűse. Csere: Andó (libero), Cseh, Baráth, Farkas, Köteles, Nagy K.
Vezetőedző: Tátrai Sándor. Másodedző: Bondor Tamás.

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com