SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. augusztus 20.
István

Jelszóigénylés

Sikeresen menetel a felnőtt női csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 27., szombat
Három szettes győzelem a DVTK csapata ellen!

Egészen Miskolcig utazott a felnőtt női csapatunk ahhoz, hogy megszerezze a szezon második győzelmét. Az idény legfiatalabb kezdőcsapatával álltak fel a szegedi lányok a pályára, hiszen a rangidős a keretben a 22 éves Kovács-Fiskus Fanni volt.


Nagyon pontos játékkal kezdődött a mérkőzés, 7:0-ás szegedi előny után magára talált a DVTK, de a szett közepétől újra a mieink akarata érvényesült.
A második játékrészt hasonló lelkes játékkal kezdték Nagy Mínáék. A játszma közepétől a serdülőink mellett Molnár Dóra személyében már csak egy felnőtt korú játékosunk volt a pályán, de a fiatalok nem engedték felzárkózni a miskolciakat.
A harmadik szettben végig kiegyenlített volt a játék képe, a végjátékig a hazaiak voltak kisebb fölényben. Tátrai Sándor ekkor visszaküldte Kovács-Fiskus Fannit és Németh Hannát a pályára, kicsit felrázva ezzel a csapatot. A végső pontokat remek csapatmunka és a csapatkapitányunk ászai hozták, így végül játszmaveszteség nélkül sikerült megnyerni a mérkőzést.

 


Tátrai Sándor, vezetőedző:

"Sajnos csak két edzésünk volt a héten és több betegség is nehezítette a készülést. Szerencsére a lányok mindent bele adtak a meccsen, és bár döcögött a játékunk, sokat hibáztunk, de így is sikerült szettveszteség nélkül hoznunk a mérkőzést."


NB II női Keleti csoport, 5. forduló
DVTK-Szegedi RSE 0:3 (19-25)(18-25)(23-25)
Szegedi RSE: Kovács-Fiskus csk, Nagy M., Fürdök, Németh, Molnár, Hűse. Csere: Andó (libero), Cseh, Baráth, Farkas, Köteles, Nagy K.
Vezetőedző: Tátrai Sándor. Másodedző: Bondor Tamás.

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. augusztus 15., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2019. augusztus 1., csütörtök
Hír
2019. július 31., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com