Jelszóigénylés

Sok hiányzóval a helytállás lesz a cél

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 2., csütörtök
Korosztályos fiú csapatainknak most különösen kell a szurkolás!

Az SZRSE fiú korosztályos együtteseire nemcsak sűrű hétvége vár, de nehéz is, hiszen a sok hiányzó gondot okozhat a pályán. Az edzők dolgoznak a megoldáson és biztosak lehetünk benne, hogy a szegedi srácok mindent megtesznek majd a bajnoki mérkőzéseken.Fiú mini csapatunk Szolnokra utazik, ahol három mérkőzése is lesz az SZRSE-nek: a házigazda mellett a MÁV Előre és a DSE akadémia együttese vár a srácokra.

– A járványhelyzet komoly hatással volt a felkészülésünkre, így az egyéni képzés került fókuszba – kezdte nyilatkozatát Honti Szilárd vezetőedző. – Épp ezért nem is az eredmény lesz a fontos, csak az, hogy a fiúk önmagukhoz képest jól teljesítsenek. Ismerjük az ellenfeleket, ami könnyíti a helyzetet, megpróbáljuk kihozni a maximumot a tornából – tette hozzá a tréner.

Fiú U13 OMB I.osztály 3.torna, Szolnok
2021. december 4. szombat
10:00 Szegedi RSE – Szolnoki SPC
13:00 Szegedi RSE – MÁV Előre Akadémia A
16:00 DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE
Vezetőedző: Honti Szilárd.Fiú serdülő együttesünk busza a fővárosba tart majd, ahol a Dág és a Dunaújváros lesz a Szegedi RSE ellenfele. A srácok mestere NB I-es mérkőzésen játszik, így Varga Tamás klubelnök irányítja majd a csapatot.

– Teljes kerettel győzelmi esélyeink lennének, de sajnos lesznek hiányzók, így a tisztes helytállás lehet a reális elvárás. Aki ott lesz, biztosan mindent megtesz majd, de ebben a helyzetben nem mi vagyunk a favoritok – mondta Csányi Dániel vezetőedző.

Fiú U17 OSB I.osztály alapszakasz, Budapest
2021. december 5. vasárnap
14:30 DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE
16:00 Dág KSE – Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel.Fiú U21-es legénységünk nem utazik, hiszen a Lila iskolában fogadja a Kecskemétet.

– Komoly csapat érkezik Szegedre, de nem csak az ellenfél miatt nehéz a helyzetünk – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Gera Bálint és Kollár Patrik hiányában, center nélkül nagy kérdés, hogy milyen felállásban tudunk játszani. A betegségek miatt nálunk sem lehet terhet rakni a srácok vállára, törekszünk a tisztes helytállásra – jegyezte meg a mester.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
2021. december 4. szombat
17:00 Szegedi RSE – Kecskeméti RC
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com