Jelszóigénylés

Sok munka és hosszú út áll a felnőtt lányok előtt

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 7., vasárnap
Szombaton hazai pályán fogadta felnőtt női csapatunk a Nyíregyházát

A nyírségi alakulat magabiztos győzelmet aratott, de nem szabad csüggedni, a sok közös munka meghozza az eredményét, csak türelem kell hozzá.

Ilyen és hasonló szavak hangozhattak el Tátrai Sándortól a meccs lefújása utáni csapatmegbeszélésen. Volt aki természetesen nem tudta leplezni a csalódottságát, de a lányok többségén érződött, ez csak egy állomása volt a szezonnak, jön még több meccs, újabb lehetőség.
A nézőtéren helyet foglaltak hozzátartozók, érdeklődők, az utánpótlásból ismert fiatal játékosok, akik elleshették a különböző technikákat a nagyoktól, sőt a felnőtt férfi csapatunk is közösen szurkolt, akik a mérkőzés után pár órával szintén pályára léptek. A szemfülesek különös vendégre is figyelmesek lehettek, Barbie és Ken, személyesen tisztelte meg a csapatot a jelenlétével. Feltett kézzel, a padon ülve, lelkesen buzdították a szegedieket, akik nagy mosollyal és örömmel fogadták a szurkolást. Képeket a mérkőzésről és a különös vendégekről az egyesület weboldalán lehet találni!

Szegedi RSE-Nyíregyháza 0:3 (13:25, 14:25, 16:25)
Szegedi RSE: Sipka Bernadett, Andó Viola, Dr. Fürdök Nóra, Hűse Zsófia, Baráth Dominika, Köteles Laura Tímea, Cseh Bianka, Kertai Júlia Zita, Kovács-Fiskus Fanni, Németh Hanna, Molnár Dóra, Nagy Mína, Farkas Antónia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes 

 

Tátrai Sándor, edző: 

"Egy erős Nyíregyházával játszottunk, akiknek nagyon stabil alapjátékuk volt. Az én csapatomnál is ez az elsődleges cél a következő időszakban, hogy hasonló játékot tudjunk játszani. Nagyot küzdöttek a lányok, de nem sikerült azt a jó teljesítményt hoznunk, amit a Kecskémet ellen, így pedig nem tudtuk megnehezíteni az ellenfelünk dolgát. Látszik, hogy keveset tudunk együtt készülni és a csapajátékunk nem igazán állt még össze erre az évre. Új a csapatunk, hosszú út áll még előttünk, de tudom, hogy elérjük a kitűzött céljainkat és a sok

 munka eredménye idővel beérik!"


További fényképes, videós beszámolók az egyesület Facebook és Instagram oldalán találhatóak!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com