SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Sok munka és hosszú út áll a felnőtt lányok előtt

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 7., vasárnap
Szombaton hazai pályán fogadta felnőtt női csapatunk a Nyíregyházát

A nyírségi alakulat magabiztos győzelmet aratott, de nem szabad csüggedni, a sok közös munka meghozza az eredményét, csak türelem kell hozzá.

Ilyen és hasonló szavak hangozhattak el Tátrai Sándortól a meccs lefújása utáni csapatmegbeszélésen. Volt aki természetesen nem tudta leplezni a csalódottságát, de a lányok többségén érződött, ez csak egy állomása volt a szezonnak, jön még több meccs, újabb lehetőség.
A nézőtéren helyet foglaltak hozzátartozók, érdeklődők, az utánpótlásból ismert fiatal játékosok, akik elleshették a különböző technikákat a nagyoktól, sőt a felnőtt férfi csapatunk is közösen szurkolt, akik a mérkőzés után pár órával szintén pályára léptek. A szemfülesek különös vendégre is figyelmesek lehettek, Barbie és Ken, személyesen tisztelte meg a csapatot a jelenlétével. Feltett kézzel, a padon ülve, lelkesen buzdították a szegedieket, akik nagy mosollyal és örömmel fogadták a szurkolást. Képeket a mérkőzésről és a különös vendégekről az egyesület weboldalán lehet találni!

Szegedi RSE-Nyíregyháza 0:3 (13:25, 14:25, 16:25)
Szegedi RSE: Sipka Bernadett, Andó Viola, Dr. Fürdök Nóra, Hűse Zsófia, Baráth Dominika, Köteles Laura Tímea, Cseh Bianka, Kertai Júlia Zita, Kovács-Fiskus Fanni, Németh Hanna, Molnár Dóra, Nagy Mína, Farkas Antónia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes 

 

Tátrai Sándor, edző: 

"Egy erős Nyíregyházával játszottunk, akiknek nagyon stabil alapjátékuk volt. Az én csapatomnál is ez az elsődleges cél a következő időszakban, hogy hasonló játékot tudjunk játszani. Nagyot küzdöttek a lányok, de nem sikerült azt a jó teljesítményt hoznunk, amit a Kecskémet ellen, így pedig nem tudtuk megnehezíteni az ellenfelünk dolgát. Látszik, hogy keveset tudunk együtt készülni és a csapajátékunk nem igazán állt még össze erre az évre. Új a csapatunk, hosszú út áll még előttünk, de tudom, hogy elérjük a kitűzött céljainkat és a sok

 munka eredménye idővel beérik!"


További fényképes, videós beszámolók az egyesület Facebook és Instagram oldalán találhatóak!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek
Hír
2020. február 13., csütörtök
Hír
2020. február 12., szerda
Képgaléria
2020. február 11., kedd
Képgaléria

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com