Jelszóigénylés

Sűrű szombaton van túl az SZRSE

Megosztás:
Megjelent: 2019. március 11., hétfő
Győzelmek sorakoznak a csapataink neve mellett a szombati OGYB fordulókon.

Szombaton a leány gyermek csapataink a Lila iskolában játszottak egyszerre az OGYB helyosztójában, míg gyermek fiú csapatunk Kecskméten vívta az elődöntős mérkőzéseit. 

A Fiú Gyermek csapatunk az első mérkőzését a KESI csapata ellen játszotta. Az első játszmában hittek magukban Somosi Leviék és jól játszottak. A másik két szettben jól nyitottak a kecskemétiek és így nem tudtak a szegediek hatékony első támadásokat vezetni, amit könyörtelenül kihasznált az ellenfél. Következő összecsapást a Székesfehérvár ellen jól és koncentráltan játszotta a Szegedi RSE, Janó Csongi nyitásaival ritkán boldogult a fehérvári csapat. Sümeg Dabronc egy nagyon sportos ellenfélnek bizonyult, akik lelkesen és jól játszottak. Ennek ellenére az első és a harmadik játszmában felváltva vezettek a csapatok, és sajnos a végjátékban nekünk remegett meg a kezünk. A második játszma sima győzelmet hozott a Sümegiek számára. 

U15 Fiú OGYB elődöntő C-2 csoport, Kecskemét
Szegedi RSE - KESI A
0:3 (21:25)(15:25)(16:25)
Szegedi RSE - Felsővárosi Fésüs RA 3:0 (25:19)(25:16)(25:16)
Sümeg-Dabronc - Szegedi RSE 3:0 (25:21)(25:9)(25:23)

Szegedi RSE:  Elek Botond, Apáti Márk, Varga Tamás, Czakó Lóránt, Somosi Levente, Varga Medárd, Baranyi Dávid, Janó Csongor, Vörös Szabolcs, Szunyogh Szabolcs, Feier Tibor, Pintér Barnabás, Bálint Ákos, Pálinkó MátéAz itthon rendezett OGYB fordulóra győzelmi reményekkel vágott neki a Szegedi RSE-1-es leány gyermek csapata. Nyers Noémire családi elfoglaltság miatt nem számíthatott Hulmann Zsolt, így megint Kiss Annára hárult a center poszt betöltése. Kissé álmosan kezdték a VASAS elleni találkozót, mezőny és centerjátéka csapatunknak akadozott. A szett előrehaladtával Kiss Anna remek blokkjaival folyamatosan növelték előnyüket, s sikerült behúzni a szettet. Második szettben bátor nyitásokkal sikerült elbizonytalanítani a lelkes fővárosiakat, ráadásul a centerjátéka is összeállt a szegedi lányoknak. Harmadik szettre a túlzott magabiztosság megbosszulta magát, és a döntő pillanatokban nem tudott megújulni a csapat játéka. A negyedik szettben alakult ki a legnagyobb csata. Ezúttal a fontos pillanatokban nem remegtek meg a kezek és megérdemelten nyerte meg a Szegedi RSE-1 a találkozót.

Sümeg ellen az első szettben új felállásban játszott a csapat. Center poszton Deák Blanka kapott bizalmat, míg Szatmári Júlia a 4-es helyen kezdett. Sümeg előző mérkőzésén (3:2)-re legyőzte a VASAS-t, így mindenki nem könnyű mérkőzésre számított. Nehezen lendült csapatunk játékba, az ellenfél mindent megtett a győzelemért. Hulmann Zsolt legnagyobb örömére a legjobb pillanatokban sikerült jó megoldásokat választania a lányoknak, aminek meg is lett a jutalma szettgyőzelem képében. A következő két szettben az ellenfél nem tudott jelentős ellenállást kifejteni, s megérdemelten, talán a vártnál simábban sikerült megnyernie a lányoknak találkozót.

U15 Leány OGYB helyosztó C-4 csoport, Szeged
VASAS “B” - Szegedi RSE-1
1:3 (17:25)(20:25)(25:19)(24:26)
Szegedi RSE-1 - Sümeg Dabronc 3:0 (27:25)(25:7)(25:16)

Szegedi RSE-1: Kiss Boglárka, Kiss Anna, Bálint Viktória, Kopasz Hanna, Szalay Kata, Szatmári Júlia, Deák Blanka, Sztanó Dorka, Nagy Léna, Pap Éva, Komoróczi Zsófia
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Másodedző: Honti SzilárdA Szegedi RSE-2-es csapata is hazai pályán játszotta le az OGYB helyosztójának első fordulóját.
Első mérkőzésükön az UTE gárdájával vették fel a  küzdelmet. A jó szerváknak köszönhetően, komoly előnyt sikerült kialakítania a szett elején a csapatnak, amit a szett végéig megtartottak. A második játékrészben a lányok „lemásolták” az első szettet, így viszonylag gyorsan (2:0)-ás előnyre tettek szert. A harmadik játékrészre kicsit „megnyugodtak” a lányok, felébredt az UTE gárdája, és küzdelmes játékkal szépítettek, (2:1)-re alakították az eredményt. A szünetben használt a fejmosás, a lányok újra jól és hatékonyan szerváltak, aminek eredményeként simán nyerték a szettet, és így a mérkőzést is (3:1) arányban. A mérkőzésen minden játékos lehetőséget kapott, a cserék hasznosan hozzá tudtak tenni az eredményhez. 

A Miskolc elleni mérkőzésen komoly szervacsata alakult ki, mindkét csapat bátran szervált, a nyitásfogadással viszont mindkét gárda hadilábon állt, így egymás hibáiból éltek a csapatok. Ebből a szegedi lányok jöttek ki jobban, 15-nél utólérték az MVSI gárdáját és szoros végjátékot követően (28:26)-ra megnyerték a kezdő szettet. A második és harmadik szettekben mindkét gárda komoly erőket mozgósított, elsősorban a küzdelem, sem mint a játék dominált, a csapatok sok hibával játszottak, a nagy adok-kapokból mindkét játékrészben Paksi Kittiék tudtak jobban kijönni, megnyerték mindkét játszmát és a mérkőzést is (3:0) arányban.

U15 Leány OGYB helyosztó C-5, Szeged
UTE “B” - Szegedi RSE-2 1:3 (12:25)(11:25)(25:21)(13:25)
Szegedi RSE-2 - MVSI-1 3:0 (28:26)(25:22)(25:23)

Szegedi RSE-2: Paksi Kitti, Bodó Dorina, Simon Lili, Mányai Maja, Fábián Boglárka, Vincze Dorka, Makai Emma, Nagy-Hegyi Réka, Barna Sára, Verebes Dorina, Baksa Panna, Békési Dóra
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com