Jelszóigénylés

“Számomra az SZRSE szó szerint családot jelent”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 23., szombat
Hegedűs Éva már a kezdetek óta a közösségünk aktív tagja.

Cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. Ezúttal jegyzőkönyvvezetőnk, Hegedűs Éva következik.Mindkét bátyja röplabdázott a Lila iskolában – egyikük elnökhelyettesünk, Hegedűs Tamás –, ő is a Lila iskolába járt, majd egy iskolaváltást követően a Béke utcai edzések indulásakor Varga Tamás korosztályos együtteséhez csatlakozott. 2007-ig röplabdázott, az NB I-es mérkőzések pedig nagy örömmel segédkezett, akár jegyszedőként, akár labdaszedőként. Marketinges szakdolgozatát egyesületünkről írta, 2010-ben pedig munkatársként csatlakozott hozzánk. Nagymihály Nórinak az irodai munkában, Dávid Tibornak pedig a szuperminis edzéseknél segített, majd 2013-tól jegyzőkönyvvezető lett.

– Bármiben nagyon szívesen segítek az egyesületnek, így a versenyek szervezésében is örömmel részt szoktam venni. A Szeged Kupán és a Markovics Emlékversenyen például versenytitkárként szoktam feltűnni. Több kollégám hangsúlyozta már, hogy annyira jó ez a közösség, hogy a feladatokat nem is érezzük munkának, ezt én is így érzem. Két bátyám révén gyakorlatilag mindenkit gyerekkorom óta ismerek, így számomra az SZRSE szó szerint családot jelent, a munkatársaim között nőttem fel – mesélte Hegedűs Éva.



Januárban kislánya született, de hangsúlyozta: reméli, hogy minél hamarabb visszatér minden a régi kerékvágásba, mert ősszel már újra a meccseken szeretne segíteni nekünk.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com