Jelszóigénylés

Szeged Kupa ezüstérmes a Gyermek fiú csapatunk!

Megosztás:
Megjelent: 2019. március 10., vasárnap
Szeged Kupa 2019 Fiú - Szegedi RSE Eredmények

Véget ért a 2019-es Szeged Kupa sorozata vasárnap, a fiú tornával.

Gyermek fiú csapatunk nagyszerű játékkal a döntőbe jutott, ahol a nagy mumus, KESI-1 ARANY csapata ellen nem sikerült felvenniük a ritmust, így egy szépen csillogó ezüstérem került a nap végén Varga Tamásék nyakába. Emellett Mini 2-es csapatunk a 11. helyig, míg Mini-1-es csapatunk az 5. helyig menetelt Honti Szilárd és Csányi Dániel vezérletével.

Szegedi vonatkozású eredmények:

Gyermek Szegedi RSE Mini Szegedi RSE-1 Mini Szegedi RSE-2
SZEGEDI RSE - KESI-1 ARANY 0:2 SZEGEDI RSE-1 - KESI-2 2:0  SZEGEDI RSE-2 - KESI-1 0:2
SZEGEDI RSE - KESI-3 VÁSÁRHELYI 2:0 SZEGEDI RSE-1 - SZOLNOK-2 0:2 SZEGEDI RSE-2 - SZÉKESFEHÉRVÁR 0:2
SZEGEDI RSE - SZOLNOK 2:0 SZEGEDI RSE-1 - SZOLN.EGY. 2:0 SZEGEDI RSE-2 - SZOLNOK-3 1:1
SZEGEDI RSE - KESI-2 VÁSÁRHELYI 2:0 SZEGEDI RSE-1 - SZÉKESFEHÉRVÁR 2:0 SZEGEDI RSE-2 - KESI-2 0:2
SZEGEDI RSE - KESI-1 ARANY 0:2 SZEGEDI RSE-1 - SZOLNOK-4 2:0 SZEGEDI RSE-2 - KUNHEGYES-1 1:1


Különdíjas: Szegedi RSE (Gyermek): Somosi Levente

 Varga Tamás, vezetőedző:
"A Szeged Kupát megelőző napon OGYB elődöntőn vettünk részt, ahonnan csalódottan jöttünk haza, mert csak a 3. helyen végeztünk. Ezek után azt kértem a srácoktól vasárnap, hogy felszabadultan játszanak és érezzék végre jól magukat a pályán! Az első mérkőzést a KESI-3 csapatával játszottuk, akiket viszonylag könnyedén tudtunk (2:0)-ra legyőzni. A következő mérkőzés a Szolnok csapatával volt. Ez a meccs is jó alakult, mert tudtunk gyakorolni a játékszituációkat és a cserejátékosok is kaphattak játéklehetőséget. Az utolsó csoportmeccsünket a KESI-1 csapatával játszottuk. Elmondhatom, hogy az idei év legjobb mérkőzését produkáltuk annak ellenére, hogy (2:0)-ás vereséget szenvedtünk. Janó Csongi centertámadásai Feier Tibi és Pintér Barni jó blokkjai, Somosi Levi kemény ütései Varga Tomi ötletes megoldásai, Varga Medi pontos és alázatos játéka és Elek Boti jó liberó játéka jellemezte a mérkőzést. A döntőbe jutásért a KESI-2 csapatával küzdöttünk meg, és (2:0)-ra nyertünk az előzőhöz hasonló játékkal. A döntőben ismét a KESI-1-gyel játszottunk, ahol sajnos nem tudtuk megismételni az előző jó játékunkat, nem tudtuk a kemény felugrásos nyitásokat megfogadni, így a 2. helyet szereztük meg. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert a szombati kudarc után fel tudtak állni a padlóról és remek játékot produkáltak úgy, hogy két játékosunk családi okok miatt nem vett részt a versenyen. Köszönjük a szurkolást a szülőknek és a gyerekeknek, felejthetetlen hangulatot varázsoltak nekünk a meccseinken!"


Gyermek Szegedi RSE: Janó Csongor, Somosi Levente, Feier Tibor, Varga Tamás, Pintér Barnabás, Bálint Ákos, Vörös Szabolcs, Apáti Márk, Baranyi Dávid, Varga Medárd, Pálinkó Máté, Elek Botond. 

Honti Szilárd:
Szegedi RSE-1
"Első meccsen a KESI-2-es csapatát sikerült 2 szettben felülmúlni magabiztosan. Hosszas pihenő után a Szolnok-2-vel meccseltünk, de a sok pihenő most visszájára sült, és mire elkapták a mieink a játék ritmusát, vereséggel végetért a mérkőzés. Rögtön utána ismét a szolnokiakkal, ezúttal a Szolnoki Röplabda Egyesület ellen léptek pályára a fiúk. Ingadozó játékkal, de összességben magabiztosan hozták a meccset, így csoportjuk 2. helyén zártak. Keresztjáték során a székesfehérvári srácokat nagy meccsben gyűrték le 2 nyert szettben, és megérdemelten játszhattak az 5. helyért. Újból a tiszapartiakról szólt a meccs, a Szolnok-4 csapott össze velünk minimális pihenőt követően. Előnyünkre vált, hogy nem hűltek ki a fiúk, így ott is folytatták, ahol abbahagyták a játékot, és uralva a meccset bezsebelték az 5. helyet."

Szegedi RSE-2 
"A KESI-1 ellen indult a nap, akik dolgát nem sikerült megnehezíteni és gyors vereség lett a nyitányon. A 2. meccsen a Székesfehérvár ellen egy lendületes és bátor játékot hoztak a srácok, viszont a sok pontatlanság megbosszulta magát, és ismét mi húztuk a rövidebbet. A csoport utolsó meccsét a Szolnok-3-as csapata ellen vívtuk, akikkel döntetlent játszottak, viszont a több nyert ponttal végre nekünk állt a zászló. Csoportharmadikokként a 9-12. hely között folytatódott a küzdelem azámunkra. KESI-2 fiúkkal nagyon jót játszva kaptunk ki, így a 11. hely volt a cél. A Kunhegyes-1-es gárdájával kerültek össze Takács Daniék, és ki-ki meccset játszva döntetlen lett a vége. Aranypont döntött, hogy ki örülhet a végén és mi lettünk azok. Mindent összevetve, reálisnak tartom az eredményeket az aktuális forma alapján, viszont többre hivatottak a srácok! Ezen a kötetlen tornán megmutatkoztak újból a hibáink, és kezdenek az erősségek is nyilvánvalóvá válni a gyerekeknek is, ami nagyon jó a szezon végéhez közeledve. Csányi Danival sokat kell még csiszolnunk őket, mire az általunk és általuk kitűzött célt sikerül véghezvinni. Gratulálok a fiúknak, szépen szerepeltek! HAJRÁ SZRSE!"


Mini Szegedi RSE-1: Lázár Balázs, Tápai Bendegúz, Pintér Gergely, Fitor Patrick, Mikle-Baráth Milán


Mini Szegedi RSE-2: Verebes Máté, Takács Dániel, Simon Benedek, Elousta Dzsafar, Makhult Levente

Gratulálunk a csapatoknak!
Cikkünket folyamatosan bővítjük, így érdemes még visszatérni!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com