Jelszóigénylés

Szegedi eredmények a fiú Markovics Kupáról

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 27., kedd
Álmoskásan szerepeltek csapataink a Markovics zárónapján.



Fiú Mini 1
-es csapatunk értékelése Csányi Dániel edzőtől.

   "Az első meccset a KESI Arany 1-es csapata ellen játszottuk, ahol kikaptunk 2:0 arányban. Sajnos az ott mutatott játékkal nem voltam elégedett, mert fejben egyáltalán nem voltak ott a fiúk, álmosan és ötlettelenül játszottunk, amit egy ilyen csapat ellen nem szabad.
Második mérkőzésünk a SZOLNOK 3-as csapata ellen volt, amit már határozottabb játékkal hoztunk 2:0-ra, ezzel csoport másodikak lettünk, így az 5-8. helyért küzdhettünk tovább. Kicsit rendet kellett rakni a fejekben, mert még mindig nem mertünk kockáztatni, mozgatni az ellenfelet, sokszor tettük a kezükbe a labdát, ezzel nehezítve a saját dolgunkat.
A fiúkkal való beszélgetés eredményes lett, szép játékkal és kevés hibával 2:0-ra nyertünk a KESI Arany 2-es csapata ellen. Az 5. helyért a SZÉKESFEHÉRVÁR-ral kellett megküzdenünk. Arra kértem a fiúkat, mivel ez az utolsó mérkőzésünk volt a 

tornán, hogy lelkesen és bátran játszunk, merjünk vállalni támodásokat és ha olyan a feladás, igen is üssük meg a labdát. Betartották a kérést és újból 2:0-ás győzelmet arattunk ezzel megszereztük az 5. helyet." 

SZRSE 1: Fitor Patrick, Pintér Gergely, Mikle-Baráth Milán, Tápai Bendegúz

Fiú Mini 2-es csapatunk szereplését Honti Szilárd edző összegezte. 

   "A KESI Arany 2-es csapattal kezdték a srácok a napot, ahol a nyertes a hamarabb felébredő kecskemétiek lettek. Mindkét szettet magabiztosabban nyerték mint amekkora különbség volt a két csapat közt.
Majd másfél órás pihenő után a SZOLNOK 2-es csapatával csaptunk össze, ahol már szép labdamenetek is kialakultak, de sajnos ez nem volt elég a jól támadó rivális ellen.
A csoport harmadik mérkőzésén a KUNHEGYES 1-es csapata következett. Sokkal lelkesebb és precízebb játékot mutatva az eddigieknél meg is lett eredménye, mindkét szettet sikerült nyerni.
Csoport harmadikként SZOLNOK 3-mal kerültünk össze, ahol az első szettet szorosan ugyan, de elvesztettük, majd a forduló után nagyobb lendületet véve sikerült uralni a játékrészt és meg is nyerni. A végén majdnem megbosszulta magát egy játékosom sérülése és hogy a szett második felében kényelmes megoldások születtek, amivel morzsolódott a megszerzett előny. 1-1-es döntetlen lett szettekben, viszont 1 ponttal többet szerezve indulhattunk győztesként (39-38) játékba a 9.helyért.
Végezetül a KESI Vásárhelyi 2-es csapata ellen kellett bizonyítani. Kreatív 

bátor játék a kezdés után és magabiztos szettgyőzelem jellemzi az első játszmát. Kicsit jobban megnyugodtak a kelleténél a fiúk és szorosabb volt a játék, több hibával, de végig kézben tartották a meccset, így megérdemelten zárhattunk a 9.hely-en.
A nap egészét tekintve stabil és szép alapjátékot mutattak a fiúk, de ennél több fog kelleni a jövőben. Sokkal bátrabban, több kockázatot vállalva kell játszani, mert komfortzónás megoldásokkal nem lehet előre lépni. Egy hosszú útra vállalkoztunk közösen, ahol egyre többször meg-meg csillannak azok a lépések és megoldások, amiért keményen dolgozunk. Szép volt srácok, gratulálok! Hajrá SZRSE!"

SZRSE 2: Lázár Balázs, Simon Benedek, Szepesi Máté, Takács Dániel, Elousta Dzsafár

Gyermek csapatunk eredményeiről Varga Tamás edző írt értékelést. 

     "A csoportmeccseken 2 győzelmünk és 1 vereségünk volt, aminek a következménye egy bronz mérkőzés lett, amelyet simán elvesztettünk, így a 4. helyen zártunk. Sajnos végig érezni lehetett a csapaton, hogy bizonytalanul és pontatlanul játszik. Sajnos többen is betegséggel küszködtek, ez is lehet valahol a magyarázata a gyenge játéknak, valamint nem éreztem a játékosokon a győzni akarást sem. Nagyon sokat kell javulnunk a védekezésben és ezen fogunk dolgozni az elkövetkezendő hetekben!"


SZRSE: Janó Csongor, Somosi Levente, Szunyogh Szabolcs, Varga Medárd, Varga Tamás, Pintér Barnabás, Feier Tibor, Elek Botond; Bálint Ákos, Vörös Szabolcs, Papp Zsolt

A tornáról készült fotók megtalálhatóak az egyesület Facebook és Instagram oldalán. Óriásgaléria a mérkőzésekről pedig szegedvolley.com-on!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com