SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. április 19.
Emma

Jelszóigénylés

Szegedi eredmények a fiú Markovics Kupáról

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 27., kedd
Álmoskásan szerepeltek csapataink a Markovics zárónapján.Fiú Mini 1
-es csapatunk értékelése Csányi Dániel edzőtől.

   "Az első meccset a KESI Arany 1-es csapata ellen játszottuk, ahol kikaptunk 2:0 arányban. Sajnos az ott mutatott játékkal nem voltam elégedett, mert fejben egyáltalán nem voltak ott a fiúk, álmosan és ötlettelenül játszottunk, amit egy ilyen csapat ellen nem szabad.
Második mérkőzésünk a SZOLNOK 3-as csapata ellen volt, amit már határozottabb játékkal hoztunk 2:0-ra, ezzel csoport másodikak lettünk, így az 5-8. helyért küzdhettünk tovább. Kicsit rendet kellett rakni a fejekben, mert még mindig nem mertünk kockáztatni, mozgatni az ellenfelet, sokszor tettük a kezükbe a labdát, ezzel nehezítve a saját dolgunkat.
A fiúkkal való beszélgetés eredményes lett, szép játékkal és kevés hibával 2:0-ra nyertünk a KESI Arany 2-es csapata ellen. Az 5. helyért a SZÉKESFEHÉRVÁR-ral kellett megküzdenünk. Arra kértem a fiúkat, mivel ez az utolsó mérkőzésünk volt a 

tornán, hogy lelkesen és bátran játszunk, merjünk vállalni támodásokat és ha olyan a feladás, igen is üssük meg a labdát. Betartották a kérést és újból 2:0-ás győzelmet arattunk ezzel megszereztük az 5. helyet." 

SZRSE 1: Fitor Patrick, Pintér Gergely, Mikle-Baráth Milán, Tápai Bendegúz

Fiú Mini 2-es csapatunk szereplését Honti Szilárd edző összegezte. 

   "A KESI Arany 2-es csapattal kezdték a srácok a napot, ahol a nyertes a hamarabb felébredő kecskemétiek lettek. Mindkét szettet magabiztosabban nyerték mint amekkora különbség volt a két csapat közt.
Majd másfél órás pihenő után a SZOLNOK 2-es csapatával csaptunk össze, ahol már szép labdamenetek is kialakultak, de sajnos ez nem volt elég a jól támadó rivális ellen.
A csoport harmadik mérkőzésén a KUNHEGYES 1-es csapata következett. Sokkal lelkesebb és precízebb játékot mutatva az eddigieknél meg is lett eredménye, mindkét szettet sikerült nyerni.
Csoport harmadikként SZOLNOK 3-mal kerültünk össze, ahol az első szettet szorosan ugyan, de elvesztettük, majd a forduló után nagyobb lendületet véve sikerült uralni a játékrészt és meg is nyerni. A végén majdnem megbosszulta magát egy játékosom sérülése és hogy a szett második felében kényelmes megoldások születtek, amivel morzsolódott a megszerzett előny. 1-1-es döntetlen lett szettekben, viszont 1 ponttal többet szerezve indulhattunk győztesként (39-38) játékba a 9.helyért.
Végezetül a KESI Vásárhelyi 2-es csapata ellen kellett bizonyítani. Kreatív 

bátor játék a kezdés után és magabiztos szettgyőzelem jellemzi az első játszmát. Kicsit jobban megnyugodtak a kelleténél a fiúk és szorosabb volt a játék, több hibával, de végig kézben tartották a meccset, így megérdemelten zárhattunk a 9.hely-en.
A nap egészét tekintve stabil és szép alapjátékot mutattak a fiúk, de ennél több fog kelleni a jövőben. Sokkal bátrabban, több kockázatot vállalva kell játszani, mert komfortzónás megoldásokkal nem lehet előre lépni. Egy hosszú útra vállalkoztunk közösen, ahol egyre többször meg-meg csillannak azok a lépések és megoldások, amiért keményen dolgozunk. Szép volt srácok, gratulálok! Hajrá SZRSE!"

SZRSE 2: Lázár Balázs, Simon Benedek, Szepesi Máté, Takács Dániel, Elousta Dzsafár

Gyermek csapatunk eredményeiről Varga Tamás edző írt értékelést. 

     "A csoportmeccseken 2 győzelmünk és 1 vereségünk volt, aminek a következménye egy bronz mérkőzés lett, amelyet simán elvesztettünk, így a 4. helyen zártunk. Sajnos végig érezni lehetett a csapaton, hogy bizonytalanul és pontatlanul játszik. Sajnos többen is betegséggel küszködtek, ez is lehet valahol a magyarázata a gyenge játéknak, valamint nem éreztem a játékosokon a győzni akarást sem. Nagyon sokat kell javulnunk a védekezésben és ezen fogunk dolgozni az elkövetkezendő hetekben!"


SZRSE: Janó Csongor, Somosi Levente, Szunyogh Szabolcs, Varga Medárd, Varga Tamás, Pintér Barnabás, Feier Tibor, Elek Botond; Bálint Ákos, Vörös Szabolcs, Papp Zsolt

A tornáról készült fotók megtalálhatóak az egyesület Facebook és Instagram oldalán. Óriásgaléria a mérkőzésekről pedig szegedvolley.com-on!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. április 17., szerda
Hír
Képgaléria
Hír
2019. április 13., szombat
Hír
2019. április 11., csütörtök

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com