Jelszóigénylés

Szigorú szabályokkal alkalmazkodunk a járványhelyzethez

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 14., hétfő
A második hullám miatt rendkívül fontos előírásokat kell betartani az edzésrendben.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület számára a játékosok és a szakemberek, illetve e többszáz fős közösség hozzátartozóinak egészsége a legfontosabb. Mivel közel háromszáz gyermek jár hozzánk edzésre nap mint nap, és 28 fős szakmai stáb dolgozik velük és értük, a koronavírus-járvány második hulláma miatt felelősségteljes döntéseket kellett hoznunk.Arra kértük a közvetlen kontaktnak minősülő játékosokat – vagyis mindenkit, aki zárt légtérben érintkezett olyan személlyel, aki igazoltan koronavírusos (osztálytárs, pedagógus, családtag, stb.), vagy akit ezen okból vagy más betegség miatt hazaküldtek az iskolából –, hogy az edzések látogatását szüneteltessék egész addig, amíg újra mehetnek iskolába, vagy eltelik a legutóbbi érintkezéstől számított tizedik nap.

Amennyiben a játékosok nem érintkeztek koronavírusos személlyel és nem betegek, a szülők felelősségére bízzuk, hogy elengedik-e gyermeküket az edzésekre. Ha úgy döntenek, hogy nem, azt természetesen elfogadjuk.

Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a gyerekek és a szakemberek egészségéért, így mától edzőink számára kötelező lesz a maszkviselés a tréningek teljes ideje alatt.A szülők továbbra sem léphetnek a Lila iskola tornacsarnokába, ahol a szigorú higiéniai szabályok életben maradnak, a kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres használatára pedig különösen komoly figyelmet fordítunk.

A versenyeztetés kérdése igen bonyolulttá vált, hiszen hiába felelünk meg minden ajánlásnak és hozunk felelős döntéseket, nem csak tőlünk függ a helyzet. Figyelembe kell vennünk a fordulókon résztvevő többi csapat visszajelzéseit, valamint a rendező fél helyzetét is. Ma például jelezték felénk, hogy a hétvégére tervezett debreceni serdülő leány tornának a rendező csapat nem tud helyet biztosítani, jelenleg is egyeztetünk a lehetséges megoldásról.

Az érintetteket a döntéseinkről részletesen tájékoztattuk, és ezúton is jelezzük feléjük: megértésüket és együttműködésüket köszönjük! Egyesületünk hálás azért, hogy az elmúlt fél évben közösen alkalmazkodtunk a koronavírus-járvány első hulláma okozta kihívásokhoz, és most, a második hullám idején is szükség lesz az SZRSE-család erejére és összefogására!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com