Jelszóigénylés

Szoros meccsen szettet rabolt a Röpke otthonában az SZRSE!

Megosztás:
Megjelent: 2018. szeptember 29., szombat
A tavalyi NB II közép csoportját megnyerő Röpke SE otthonában, Kecskeméten kezdte meg a pontvadászatot felnőtt női csapatunk.

A vendéglátók soraiban, most Kádár Gréta is pályára lépett, aki tavaly még SZRSE mezben küzdött ebben a kiélezett párharcban. A hírös város együttesének nem sikerült a feljutás, de a céljuk idén is az élvonal, így előzetesen erős ellenfélre számíthatott Tátrai Sándor és a 14 főre szűkített utazó keret.

A tréner csütörtökön és pénteken játszatta először azt a csapatot, amellyel kezdeni akart a bajnoki nyitányon. Sajnos már az utazás során adódott némi probléma, mert Kertai Júlia, a centerünk rosszul érezte magát, a szombati spenótos hal nem bizonyult a legjobb választásnak... Közel kétszáz néző előtt a következő összeállításban kezdett a szegedi alakulat: Andó Viola, Fürdök Nóra, Cseh Bianka, Németh Hanna, Molnár Dóra, Nagy Mína és a kezdésre magát összeszedő, Kertai Júlia. Fej-fej mellett gyűjtögették a pontokat a két csapat, 0:2, 4:4, 6:6, 10:10 után szettlabdát is hárítva küzdött a fiatal szegedi csapat, de 25:22-re a Röpkéé lett a nyitó játszma.

A második felvonást mi kezdtük jobban, 16:10-re is vezettünk, de feljöttek 17:16-ra 18:18-nál pedig egyenlő volt az állás. Nagy Mína két nyitása után 20:19 àlt az eredményjelzőn. Először nekünk volt szettlabdánk, de később a hazaiaknak is, végül 28:26-ra hozták Fifáék a második játszmát, így sikerült egyenlíteni. 5:0-lal kezdtünk, de a következő 14 pontból csak kettő lett a sötét mezben játszó Csongrád megyeieké, így 12:7-re vezetett az ellenfél. Ekkor állt be Köteles Laura. Tátrai Sándor hangjától zengett a csarnok, meg is lett az eredménye 14:10-nél újra mi nyithattunk. De 18:10-ről már nem tudtunk felállni Farkas állt be. Simának indult és sima is lett, de sajnos ismét előnyhöz jutottak a kecskemétiek. 25:13.

A negyedik szettre mindét csapat elfáradt, sok volt a hiba, de a haziak a középső szakaszban közönségük segítségével kialakították azt a különbséget, ami elég volt a szett és a meccs megnyeréséhez.

A mérkőzést Tátrai Sándor, edző értékelte.


 

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com